Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד, כל הרכבים שציינת למעט המרצדס עולים במקסימום 150 אלף, ועם המימון שיש היום הרבה חברה צעירים שמרוויחים גרוש וחצי קונים רכבים יקרים יותר. הרבה יותר יקרים. כך שהצרפתים או קנו במימון או הביאו כספים מחו״ל. כל שוכרי הדירות למיניהם זה לא תעלומה, מה שכן תעלומה זה אותם אלו הקונים דירות במיליוני ש״ח, רכבים יקרים ובפועל לא כל-כך עובדים. ככל הנראה אנשי עסקים / הלבנת הון / בעלי עסקים בחו״ל. דווקא הרבה מתווכים וכו מהקהילה הצרפתית שלי יצא להכיר, לא קונים רכבים כל-כך יקרים או דירות סופר יקרות.

פורסם

גיפ מרצדס עולה 150?

סורנטו חדשה 150?

רובם צעירים בני 35~

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם עובדים בדוכני קרפ צרפתי.

בכלליות אנשים עושים המון כסף במדינה הזו, אין לי מושג איך. רק אתמול ראיתי סייר של חברת שמירה עובד עם פורש קאיין.

כנראה אני אהיה מהזקנים האלה שכל החיים עובדים ורק כשנגמר להם הכח לחיות יש להם מספיק כסף בשביל לממש גחמות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נגיד ונצא מנקודת הנחה שתייר שהגיע לכאן יש לו קצת דמי כיס ואת הרכב קנה במזומן ואין לו עליו תשלומים למעט אחזקה.

נגיד ואותם דמי כיס גם הספיקו לו ולמשפתו מרובת הילדים (4-5) לתפוס צבע במשך שנה בזמן שהם תיזמנו בין הקאנטרי הקרוב לים.

מעכשיו, מה בעצם מחזיק אותם כלכלית זה מה שאני מנסה להבין?

שוב, אני לא רואה אותם עובדים 8-17 וכיוב' או נושאים תיקי מנהלים, מקסימום ספר תורה וכיפה.

יש פה דירות בשכירות של 7-8000 שח (מחיר תייר), אחזקת 2 רכבים, כלכלת בית ועוד בזבוזים והוצאות שלא שנראה שהם חוסכים בהם.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש אלף ואחת אפשרויות, זה לא קשור בהכרח לצרפתים או לא:

- חובות עתק

- אבא/סבא עשיר

- מאכערים למיניהם

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חלק לא מבוטל מהם השאיר את העסקים שלהם בצרפת עובדים

הם מקפצים לשם פעם בתקופה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...