Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחרונה רכשתי לנסר לימיטד שנתון 2009,הוא הגיע באמת עם מערכת של רוקפורד 9 רמקולים נשמע מעניין אך עדיין רמקולים של הרכב. הייתי מעוניין לשדרג את כל המולטימדיה של הרכב,שמתחיל מדאבל דין עד לרמקולים. אני חושב שסכום של 4000 ש"ח אמור להספיק לי,האוטו כרגע עם המערכת של הרכב מה שאומר שצריך להכליל בסכום הזה מתאם לדאבל דין. מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים ( אם אינני טועה זה נקרא קומפוננטים סליחה על הבורות ) ומקום שיעשה לי כבר את כל ההתקנה הזאת?

פורסם

דאבל דין של מותג כמו פיוניר avh-2850bt ומתאם פלסטיק לרכב הנ״ל יעלה לך בערך 2200 אולי קצת יותר, מבחינת קומפוננט אתה הולך להתקין מגבר עכשיו או בעתיד ?

פורסם (נערך)

אני מעוניין לעשות הכל עכשיו.

במידה ויש צורך להוסיף אז נוסיף,בגבול הטעם הטוב כמובן.

כמו שהזכרתי אין לי ולו שמץ של מושג בזה כמעט,בגלל זה ביקשתי סטאפ.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי EcoLine

פורסם (נערך)

דאבל דין סביר יעלה לך באזור 2000-2500 שקלים.

קומפוננט בסיסי בנוי מ 3 רכיבים: מיד באס, טוייטרים וקרוס.

את הקומפוננטים אפשר לחבר למגבר או ישירות לדאבל דין.

בדרך כלל עם מגבר מגיעים לתוצאות טובות יותר, כי מנצלים את הקומפוננט טוב יותר, אם כי לא תמיד זה כך.

חשוב להתאים את ההספקים והתנגדויות של הרכיבים שאתה רוצה לקנות.

לגבי המערכת והתקציב שלך:

קומפוננטים של חברה כמו מורל,פוקל,אינפינטי וכיוצ"ב של הסדרות הנמוכות, יעלו באזור 500-800 ש"ח.

לגבי המגבר, תוכל למצוא בפורום יד 2 מגברים מעולים, שנמכרים במחירים טובים באזור 1000-1500 ש"ח.

אם תרצה לחבר סאב וקמפוננטים אתה צריך מגבר 1 של 4 ערוצים או 2 מגברים- 1 של 2 ערוצים ו 1 מונובלוק.

לתקציב שלך הייתי ממליץ ללכת על מגבר 1 של 4 ערוצים תחבר אליו כרגע קומפוננטים ותחליף את הדאבל דין.

בשלב הזה אתה כבר במינימום ב 3500 ש"ח לפני התקנה ולפני סאב. התקנה נורמלית לפחות עוד 500-1000 ש"ח.

שאתה מתקין את הכל תריץ כבר ערוצים לסאב למרות שעוד לא קנית, ברגע שתרצה להוסיף סאב תוכל לשמוע מגוון רכב של סאבים במכונית שלך עם המערכת שלך וזאת דרך מעולה לבחור סאב.

עריכה אחרונה על ידי idan.w
פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה עידן,

האם אתה מכיר מתקין באיזור המרכז שיוכל לעזור לי בכל העניין הזה? אני עושה הכל במכה אחת.

פורסם

זה תלוי בתקציב שלך, יוסי אלפיין וישראל ג'וניור זה שמות מומלצים באזור המרכז ובכללי פה בפורום. תחפש בפורום עליהם.

יש עוד מתקינים רבים באזור המרכז שיוכלו לעשות עבודה טובה במערכת בסדר גודל הנ"ל.

פורסם

היי עידן,שוב תודה על העזרה אני לא מוצא את המיקום של הבחור הזה.

במידה ואני אביא לו את המוצרים למקום הוא יוכל פשוט לעשות לי את ההרכבה והכל?

למרות שאני מעדיף להגיע אליו לשאול אותו על המצלה על סטאפ מלא עד 5-6 אלף שקל זה יהיה אפשרי?

פורסם

יוסי אלפיין זה עלית קאר אודיו

http://www.ecaudio.co.il/

ישראל ג'וניור אם אני זוכר, יושב בפתח תקווה השם משתמש שלו זה junior 66

בגדול אתה יכול לבוא למתקין ולקנות ממנו הכל, רק כך בחשבון שכל מתקין עובד עם חברות מסוימות וכך אתה מוגבל ברכיבים שתוכל לבחור. אין שום בעיה להגיע למתקין עם רכיבים שהם כבר ברשותך.

• תוכן חדש...