Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום שמי יונתן, אני סטודנט בן 26 בעל רשיון A אני מעוניין(וחושש בו זמנית) לרכוש אופנוע.

בתור התחלה לפחות האופנוע הוא למטרות הנאה, יש לי רכב פרטי ואני לא מתכוון למכור אותו.

תקציב: אני לא מעוניין להשקיע הרבה גג 20 וגם את זה אני לא רוצה להשקיע.

אני מתעניין באספנות בשל הנחות ביטוח.

אני גר בכפר דניאל שזה ממש בתוך יער בן שמן אז אולי כלי שאפשר לעשות קצת נסיעות שטח יהיה נחמד.

הנסיון רכיבה שלי מצומצם, DRZ 400 משיעורי נהיגה וCCW HEIST 250.

נסעתי גם על קטנועים אותי זה לא מעניין- וספות כן קטנועים רגילים לא.

אני אוהב את המראה ש קאסטום כמו הארלי וההייסט, הDRZ היה לי נח.

הנאה שאני מתאר לעצמי היא גם לעבוד על האופנוע, שמנים, מצמד, רפידות בלמים מסננים...

ונסיעות רגועות של קרוזינג.

אני לא מרגיש צורך ליסוע מהר, אך כן רוצה להיות בטוח בכביש ככל האפשר.

אם הייתה השכרה במחיר שפוי כנראה שהייתי מסתפק בלהשכיר מידי פעם לבינתיים, אבל אין.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

אם נסכם את מה שאתה אומר אז אתה מחפש אופנוע אספנות דו"ש או קאסטום במחיר של עד 20k. או וספה.

לדעתי וספה נכנסת בלי בעיה בתקציב, לגבי אחרים, רק נפחים קטנים. או אופנועים לפני שיפוץ שאז תשקיע את הסכום בשיפוץ.

Rv50

אופנועי 50 סמק אספנות כגון סוזוקי 50ts משופצים גם יכנסו בתקציב וישאירו עודף.

לגבי בטוח בכביש רק קורס של רכיבה מתקדמת ומיגון טוב יעזרו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני הייתי במקום דומה לשלך. 50 סמק אספנות נראה לי לא ממש בטיחותי לנסיעה על כביש רגיל . אני חיפשתי ומצאתי סוזוקי GN250 שנת 88 שעוד שנה הופך לאספנות . בגלל שאני לא כל כל מתחבר למראה הקאסטום המאולץ שלו הכנסתי אותו לסדנא של ליאור ברוך לשינויים קלים :).

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...