Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שייט באילת לכמה שעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אז סוף סוף אני יורד עם זוגתי לאילת למלון דן למשך 4 לילות (ראשון עד חמישי).

הטיול מתחיל מחר, בניתי לנו רשימת אטרקציות על מנת שננצל את החופשה במלואה אבל חסר לי לסגור שייט בים.

מצאתי 2 דברים שמעניינים אותי ותהיתי אולי מישהו ממכם עשה אותם ויכול להמליץ.

השייט הראשון שאמור להיות בערך שעתיים וחצי, מגישים במהלך השייט נקניקיה עם לחמניה או המבורגר ויש עצירה באמצע הים ביחד עם מתקנים מתנפחים כדי להשתולל קצת במים

השייט השני אמור להיות בערך 4 שעות והוא במתכונת רגועה יותר שגם שם יש עצירה לשחייה קלה ומגישים על האש, חוזרים לחוף דרך ריף הדולפינים שזה נחמד.

הבעיה שהשייט הראשון אין לו שעות יציאה מדוייקות אז קשה לי לדחוף אותו בלו"ז, צריך להתקשר יום לפני ולראות אם יוצאת הפלגה אבל היתרון שזמן ההפלגה שלו קצר יותר וזה נח לי, השייט השני הוא ארוך יותר אבל יוצא כל יום בשעה 11 וחוזרים בשעה 3.

מישהו עשה את זה? ממליץ על אחד מהם?

וסתם כדרך אגב, הנה הלו"ז השבועי שלי, אשמח לשינויים, המלצות או סתם הערות על מקומות שפספסתי או שכדאי לבטל כי לא שווה את הכסף.

יום א': הגעה ב3, זמן פנוי, א.ערב, טיילת אילת, נייטמר

יום ב': א.בוקר, באגי בשטח, שייט בים, סירת מנוע קיסוסקי, מצנח ים קיסוסקי, סקי מים, א.ערב, זמן פנוי

יום ג': א.בוקר, צלילה ישרוטל, אייס ספייס, ריף הדולפינים, מצפה תת ימי, א.ערב, זמן פנוי

יום ד': א.בוקר, ספא לה פלאיה, זמן פנוי, א.ערב, קניון אייס מול, החלקה על הקרח, קולנוע 7D

יום ה': א.בוקר, מנוחה קלה, עזיבת המלון, קניון מול הים, יציאה לבית

אם השייט הקצר לא יצא לפועל או לא יסתדר לי מבחינת שעות אז אצטרך להעביר אותו ליום רביעי ולדחות את הספא מהבוקר לצהריים ולא ממש בא לי, תכננתי להקדיש את כל צהרי יום רביעי למנוחה במלון.

אשמח לכל ייעוץ והכוונה :)

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

תפסת מרובה לא תפסת, מכיר את המשפט ?

לדעתי דחסת ל-4 ימים כמות מטורפת של דברים, אני מעדיף פחות דברים אבל שיהיה זמן לנשום ולהנות, ולא רק לרדוף אחרי הדבר הבא.

בהצלחה.

פורסם

אתה צודק, היה על זה שיח עם האישה, בעקרון אני באילת פעם בכמה וכמה שנים, לא אוהב את המקום. אבל אם אני כבר שם אז החלטתי למצות את האיזור, בעיקר את הדברים שפה אני לא אפגוש, רב האטרקציות הם עד שעה גג, כמה מהם יהיו 15 דקות. אז חושב שאספיק, במידה וארגיש לא אספיק אז נוותר על דברים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שאלוהים יעזור לה!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אשכרה, במקרה שלך אולי באמת שתיקח את השייט הארוך, על תקן מנוחה :-P

רק לא הבנתי את הרעיון של לשלב שייט עם על האש-

easy come easy go? ~קיא~

פורסם

זה מה שנקרא אצלך חופש??

:loco::brickwall:

אני במקום זוגתך הייתי שולח אותך להספיק את כל הרשימה, לוקח ספר טוב ויושב בבריכה להרגע. ראבאק, אתה בחופש, לא במירוץ נגד הזמן.

לדעתי האישית, תעשה חישוב מסלול מחדש: קומו בבוקר, תאכלו ארוחת בוקר, רדו קצת לבריכה (מאוד כיפית בדן + מגלשת מים), תמצא איזו אטרקציה אחת ליום בצהריים/אחה"צ, צאו בערב לפאב/מסעדה, טיילו על הטיילת קצת. קחו את זה באיזי, עם הרבה ספרים טובים.

פורסם (נערך)

חח רגע, לפני שכועסים עלי, חשוב שתבינו.

קודם כל הייתי באילת פעם אחרונה לפני 5 שנים, פעם הבאה תיהיה כנראה כשיהיו לי ילדים, אני לא סובל את המקום הזה.

בפעם שהייתי באילת הייתי בן 22 עם חברים שלא כל כך חובבים אטרקציות כמוני וזה היה יותר בכיוון של נופש לחפש ציצי, בחינם או בכסף :roll:

אין לי מטרה לנסות להספיק את הכל, אלה הכנסתי מה שראיתי לנכון שבא לנו לעשות ואם לא נספיק פשוט לא נלך, מה שחובה מבחינתנו זה פעילות שטח, כרגע זה באגי ואולי יתחלף לטיול ג'יפים או טיול גמלים, ספא, שייט רגוע ואטרקציית מים אחת. שוב - אם נראה שלא מספיקים אז לא הולכים.

הרבה אטרקציות הן קצרות זמן וגם "על הדרך", למשל נייטמר אנחנו כבר ניהיה בטיילת וזה שם, וזה לוקח 15 דקות.

החלקה על הקרח זה באייס מול, ואנחנו גם ככה ניהיה שם, כולל הקולנוע תלת מימד. החלקה על הקרח לוקחת חצי שעה והקולנוע לוקח 15 דקות.

מצנח ים לוקח 15 דקות והסירת מנוע לנהיגה עצמית נמצא באותו החוף ולוקח חצי שעה. סקי מים רק אם ישאר זמן וחשק (רק אני עושה).

ויום שלישי רצינו לעשות יום של טיול ארוך עם תצפיות, משם הריף המצפה והאייס מול, הכל ביחד לא אמור לקחת מעל 4-5 שעות של טיולים, אם נראה שהתעכבנו אז לא נלך.. הכי ארוך בטיול הזה זה השייט, שלוקח 4 שעות וזה לא שאנחנו הולכים לסבול בו. הבאגי והספא לוקחים שעה כל אחד.

זה נכון שמבוזבז זמן על המתנה ועל נסיעה אבל זה בגדול בערך שעתיים נוספות למשך כל הטיול, אני מאמין נמצא מספיק זמן גם להירגע במלון עצמו גם לטייל וגם להיות בבריכה האדירה שלהם :)

מבחינת תקציבית, כל האטרקציות+המלון מסתכמות ב2800 שקל, ללא בזבוזים בתוך אילת וכולל דלק.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

תארתי לעצמי שאין לך ילדים. כשאני משאיר בבית את שלושת ילדי ויוצא לנופש לבד עם אשתי אנחנו רוצים פשוט...לנוח

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

אמרת שאתה שונא את אילת (כולם שונאים, אבל לך תמצא מקום במלונות בקיץ ובחגים...). אז למה לאילת? זוגתך מתעקשת? קח אותה לכמה לילות בצימר רומנטי בצפון או אפילו למלון. לכו למסעדות טובות, טיילו בטבע, תעשו שיט או קיאקים, וכו', אפילו תתחרעו על טרקטורונים בשטח. אני בטוח שתיהנו לא פחות מאילת.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

פורסם

ריף הדולפינים הוא חוף ים, שהכניסה אליו עולה לא מעט כסף. אפשר לראות שם דולפינים, לנוח על החוף, לשנרקל ועוד... זה לא מקום שקופצים אליו לחצי שעה בין האייסמול לבילוי אחר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עריכה: ראיתי שאתה יורד היום לאילת...אז תהנה, אבל כפי שהמלצנו לך: תוריד הילוך, זה לא מרוץ נגד הזמן...

פורסם

היי, אני כבר פה :)

הברון - הייתי בשלל מלונות בצפון ובמרכז ובים המלח, הייתי בחוף גיא בהמלצות הפורום שאני אחזור אליו בטוח, הייתי בכפר נופש רמות שנהנתי שם מאוד, הייתי בצימרים בדישון שממש נחמד שם. הייתי גם במלון דניאל בהרצליה ואהבתי.. ועוד המון צימרים קטנים שבאיזור שלי.

החלטתי אילת כי הצלחתי להגיע לדן, שלפי חזות ראשונית המלון נראה מאוד מרשים עם שירות אדיב, בדיוק מתארגנים לאוכל לבחון איך שם :)

והסיבה השניה היא שבדיוק כל הילדודס חזרו ללמוד, אז אמור להיות פחות קרציות ברחובות ובמלונות עצמם, שזאת בעצם הסיבה העיקרית למה אני לא אוהב את אילת.. וקצת גיוון :)

נכון לעכשיו הזמנתי שייט ליום רביעי אחרי הרבה התלבטויות.. נראה מה יהיה..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קטע, גם אנחנו עכשיו באילת ראשון-חמישי ברויאל ביץ, אבל עם תינוקת בת ארבעה חודשים.. המטרה רק לישון כמה שיותר בלי לבשל/לכבס/לנקות..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...