Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שייט באילת לכמה שעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בדיוק חזרתי לא מזמן :)

בסופו של דבר עשיתי הכל, חוץ מ:

אייס ספייס - כבר הגענו למקום, חיפשתי חניה, הבנתי שיש רק חניה בתשלום וגם היא רחוקה מהמקום עצמו, שבכלל לא נראה לעין, תפסתי קריז וחזרתי לחדר.

החלקה על הקרח - עשינו סיבוב באייס מול, קצת קניות ועשינו את הקולנוע 7D שהוא ממש ממש נחמד, ובדיוק כשהחלטתי ללכת להחלקה התחילו לנקות את הקרח וזה לוקח זמן, גם פה נגמר לי הסובלנות ויצאתי מהקניון

שייט - בסופו של דבר ביטלנו את השייט, השייט של ה2.5 שעות עבד רק פעם אחת בשבוע שלא היה לי נח והשייט של ה4 שעות אין גמישות בשעות פעילות וזה סתם נתקע לי בשעות לא נוחות אז החלטנו פשוט לבטל..

בכל מקרה היה לנו המון זמן פנוי, אין יום שלא היינו בבריכה+בחוף, הספקנו לראות 2 סרטים שהבאתי איתי, היו ערבים שהתפננו ופשוט סתם הלכנו לטייל שוב בטיילת. מעבר לכך, המלון מדהים!!! השירות לקוחות החיוך של העובדים, הסובלנות האוכל פשוט הכל פיקס. לא אהבתי רק את הקטע שהחדרנים אוהבים להיכנס על דעת עצמם לחדר אבל נבליג.

תודה לכולם על הרצון לעזור :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמע חתיכת לו"ז סידרת פה. זה בטח לא מנוחה ואפילו קשה יותר מהעבודה היום יומית שלך (אלא אם כן אתה מטפס הרים מקצועי). לא מבין את ההגיון בלנסוע לחופשה ולעבוד קשה.

אצלי הלו"ז באילת (אני נמצא שם 3 פעמים בשנה בערך) הוא כזה: ים.

מציע לך לא לתכנן את כל הדברים האלו בצורה כל כך מדויקת, בכלל, חופש זה פחות תכנון אלא יותר זרימה... אם בא לך משהו, תעשה אותו באותה השניה, אם לא, אל תעשה. אין שום סיבה להיות כפוף לאיזו אג'נדה מוקפדת ומתוכננת מראש בצורה כזו. אם אתה כל כך רוצה משהו קונקרטי, אז תקבע אותו, אבל אל תקבע 50 דברים.

• תוכן חדש...