Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל נעשה אתמול ולכן לא הספקתי עדין לברר. סבתא שלי ברוך השם הולכת ככה שאין בעיה . ישנה בעיה אחרת, סבתא שלי לא יודעת

לקרוא ולכתוב, מה עושים במקרה כזה? דודה שלי יכולה להגיד שהיא לא הבינה על מה חתמה. שאלה נוספת גיסי (אח של אישתי)הוא עו"ד עדיף לקחת עו"ד זר שלא יהיו בעיות ?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קחו עו"ד זר

המוטבים לצוואה , אסור להם להיות מעורבים בכל התהליך

כלומר מציאת עו"ד , הבאת הסבתא למשרד העו"ד , התשלום לעו"ד כל אלה צריכים להיות מאורגנים על ידי הסבתא או כאמור מישהו שלא הולך להיות הנהנה מהצוואה.

מה מצבה הקוגניטיבי של הסבתא, האם היא מבינה את המשמעות של צוואה?

רצוי ללכת לרופא המשפחה שייתן מכתב , או אם המצב קצת יותר מורכב , רופא מקצועי.

ראה בהודעה קודמת של ציטוטים מחוק הירושה.

הסבתא לא צריכה לדעת קרוא וכתוב, אבל היא צריכה להבין עברית או שפה אחרת בה תיכתב הצוואה.

כי הצוואה תוקרא לה על ידי העו"ד במעמד החתימה.

אם מדובר בעו"ד בד"כ הוא חותם ופקידה ממשרדו כעדים, אם מדובר בנוטריון הוא חותם לבד בתוקף תפקידו כנוטריון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא חובה, אבל הפקדת הצוואה אצל רשם הירושות בסמוך לעריכתה מבטיחה שלא יערערו על המועד בו נערכה הצוואה.

אבל כמעט בגדר חובה בגיל כזה חוות דעת מרופא מומחה ( פסיכוגראיטרי ) כי היא כשירה לצוות ומבינה את מהותה של הצוואה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...