Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש חומר לחידוש הפלסטיקה החיצונית של הרכב וראיתי המלצות רבות על החומר gtechniq c4, רציתי לדעת אם 15 מל יספיקו לי לפסטיקה חיצונית בשברולט ספארק הדור הקודם וכמה קל או קשה לישם אותו.

בנוסף אני לקראת ישום של אוטם(מנזרנה פאוור לוק) ורציתי לדעת האם מומלץ לישם וקס מעל האוטם ואם כן איזה ווקס מומלץ לישם מעל האוטם הנ"ל שיתן לפח מראה מבריק ו"מראתי" ושלא יהיה מסובך לישום-ראיתי שיש וקסים שבאים במשחה כמו וקס לשיער וצריך להשתמש ממש בקצת חומר, הבעיה שעד שאני לא רואה שכבה של החומר על הפח אני במחשבות שאין מספיק וקס על הרכב ואני מאמין שזה יגרום לבזבוז של החומר-אז מחפש וקס שלא יקשה על הישום שלו מהבחינה הזאת או לחילופין וקס מומלץ וטיפ כיצד לישם אותו.

שאלה אחרונה, לפני ישום האוטם הסדר פעולות יהיה כזה:

פרה-ווש עם גובלין ומקציף ונוס.

שטיפה עם סבון כלים.

מעבר עם פלסטלינה.

שטיפה נוספת עם מים.

מעבר עם אלכוהול מדולל ביחס של 1:3, ואז ישום האוטם.

את הוקס אני מישם מים אחרי שאני מנגב את המנזרנה או שיש עוד פעולה נדרשת לפני ישום הוקס?

תודה רבה מראש על העזרה.

סהר.

פורסם

ווקסים יש מ-20 שקל ועד 10000 שקל (לא נורמאלי!)

מה התקציב שלך?

לטעמי אלא אם כן זה ווקס ממש טוב, לא ממש תראה הבדל לאחר PL שהוא כבר נותן ברק ממש יפה.

להזיק זה לא מזיק, אך לפעמים מיותר.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

^^תלוי בצבע של הרכב, אם הרכב בצבע בהיר הווקס לא יתן לו תוספת מורגשת, אם צבעים כמו שחור/ציבעי הקשת אז יתכן שווקס שמכיל הרבה קרנובה יוסיף לצבע קצת עשירות וחמימות.

הכל אופן פותח השרשור, סדר הפעולות שלך נכון, אני מיישם מעל PL את CL בשני המקרים ישום ממש קל ועמידות נחמדה מאוד(אחת ל3 חודשים ישום ללב שקט)

שים לב שאתה צריך לתת זמן איחוי לווקס ולאוטם(אוטם בין 15-25 דקות, ווקס דיי דומה-את שני הזמנים האלה אני מייחס לPL+CL, אוטמים ווקסים אחרים הזמנים משתנים)

את כל ההליך לבצע לא על פח רותח ורק בצל.

פורסם

תודנ על התגובות, צבע הרכב כחול, שימוש בוקס יועיל עם צבע כזה או שמיותר לישם?

https://bestsellingcars.files.wordpress.com/2011/01/chevrolet-spark-gt-colombia-2010.jpg

בנוגע למחיר, בין 100-150 יהיה מעולה אם יש מוצר טוב.

אשמח לקבל חווד על המוצר הנוסף ששאלתי לגביו

פורסם

אתה מתכוון לווקס קשיח יחסית(דומה למשחק נעליים)

אם כן הרבה מהווקסים האלה אין צורך של ממש ליראות שיכבה עבה(גם באוטם/ווקס כמו מנזרנה שהוא דיי נוזלי), בתכלס אתה צריך לראות אותו רק בזוית אל אור ישיר(כמו שיכבה שמעט שומנית דקיקה)

ואכן לצבע כזה ווקס יכול לעשות טוב:-D

פורסם

Chemical-Guys-Vintage-Butter-Wet

Menzerna-CL

מעל PL הCL ישב מעולה,דבר נוסף לגבי עמידות ווקס הוא לא זה שמחזיק את רוב הזמן, האוטם הוא זה שמחזיק הרבה.

יש ווקסים סינטיים מלאים שדומים בתכונות שלהם לאוטם כמו קוליניט 845 אך הם כמעט ולא נמכרים בארץ, באיביי נמכר בערך ב120 כולל משלוח

פורסם

אני אישית על רכב שחור לא ראיתי הבדל אחרי שישמתי butter wet wax אחרי PL.

הווקס היחיד שלדעתי שווה למרוח אחרי PL זה Black של CG, סינטטי לחלוטין, אבל מעל התקציב,

בגלל זה שאלתי,

פות״ש מאיפה אתה? יש לי butter wet wax למכירה, בקבוק כמעט מלא

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

אני חיסלתי כבר כמה צנצנות של הוקס הזה,הוא סופר קל ליישום,בקיץ,אתה מורח חלק אחד,ואחרי 20 שניות מנגב,זהו,בחורף אתה יכול ליישם גם על חצי רכב ורק אז לנגב.

פורסם
ממליץ לך מאד על הVictoria Concours,הוקס הכי טוב ברמת המחירים שלו,וגם לעומת וקסים שעולים כפול.

זה וקס מעולה אבל תלוי במה הוא יותר טוב ביחס לאחרים (במיוחד ברמת המחיר)- מבחינת מראה יש היום את סדרת הבאונסר של דודו ג'וס שמתחרה

http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/dodo-juice/dodo-juice-bouncers-satsuma-rock-wax/prod_1126.html

אם אתה רוצה משהו קצת יותר זול עם יותר עמידות אז יש את קולינייט או וקס הסופרנטוראל של דודו

http://www.detailedclean.co.uk/wax/collinite-915-marque-delegance-13

הוקסים של CG בד"כ סבירים אבל וקס ברמה של הויקטוריה יעלה כנראה פי 3. בכלל מעצבן אותי הקטע שבהדגמות של הבאטר וואט שמים על חצי פגוש כמות שמספיקה לרכב שלם בוקסים אחרים. ראבק, הקולינייט 845 בבקבוק דומה מספיק לאיזה 10-12 יישומים, הבאטר וואט יספיק אולי ל4

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...