Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אם מחיר זה לא פונקציה בשבילך.

ה845 נותן הגנה מעולה, הקבוק מספיק ל10 רכבים בערך (יותר בד"כ), מחזיק ~4 חודשים, נותן מראה רטוב ועולה 130-150 ש"ח (כולל המשלוח אאל"ט)

שני האחרים יתנו קצת יותר אבל עולים פי 2-3. לא בטוח ששווה את זה.

הוקסים ה"רגילים" של דודו ג'וס, שמתאימים לצבעים שונים דווקא מאוד מעניינים. נותנים הגנה סבבה לחודשים-שלושה, לא מאוד יקרים (לא זולים) אבל כנראה שיתנו את התוצאה הכי מעניינת

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מצאתי את הקולינייט באיביי דרך מוכר שכבר קניתי ממנו מספר דברים והייתי מרוצה, הוא נמכר אצלו ב120 כולל משלוח.

כנראה אלך עליו כרגע וקניה הבאה(יש מספר רכבים שיעברו את הטיפול אז מאמין שבקרוב אקנה נוסף) ואבדוק את הוקסים של דודו.

את המנזרנה אני מיישם עם פד מיקרופייבר, גם עם הוקס להשתמש בפד דומה או שמומלץ פד ספוג?

פורסם

עדיף ספוג אבל דחוס או כזה שלא סופג הרבה (לא הצהובים)

לCG היו פעם שחורים שלא יודע אם נמכרים עכשו (נראה לי הוחלפו באדומים, לא מכיר מספיק טוב)

ותאכלס יש לי אפליקטור של אופטימום שלא השתמשתי בו ואני יכול למכור לך- http://www.carzilla.ca/optimum/opti-pro-paint-applicator (מיועד ליישום דק של חומרים- כמו שצריך בשביל הקולי 845. עכשו שאני חושב על זה- הייתי צריך להשתמש בו כששמתי אופטיקוט... :|)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...