Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כנראה שהחיישן הלך.הופיע קוד תקלה.במוסך ניסו תוסף מנקה ולא עזר.מישהו יודע אם חיישן חמצן של ניסן אלמרה 98 1.6 יוכל להתאים?או מישהו יודע להמליץ על חיישן מאייבי או עליאקספרס במחיר שפוי. המחירים מפירוקיות נעות בסביבות 400-500 עם אחריות לחודש.בשאר האגזזונים לא מצאתי בפחות מ800.האם אחרי החלפה חייבים לאפס תקלה או שנעלמת לבד ראיתי ביוטיוב שבסובארו הגישה קשה קצת.

פורסם

א. בסובארו חייב להתקין חישן מקורי.

ב. בסובארו יחסית הגישה טיפונת לא נוחה.

ג. חייב לאפס את המחשב לאחר ההתקנה.

ד.בסוג רכב שלך, במידה והמחשב הראה תקלת חיישן - ברוב המקרים תוספים לא יעזרו, כי התקלה בחיישן עצמו.

ה. אלמרה 98 לצערך לא יתאים לסוג הרכב שלך.

ו. אתה לא רוצה לשים חישן מעליאקפרס.. תאמין לי שלא.

ז. בהצלחה

פורסם

הי שלומי היום הייתי במוסך התקלה p0032.

המוסכניק המליץ לי לקנות מאיבי אבל לסובארו ולא אוניברסלי כי לטענתו הם מזייפים ונדלקים ונכבים בנסיעה.זה חיישן קדמי.תוכל לסייע לי אם יש לך ניסיון איזה חלק מומלץ מאיבי לרוב רשום שם למנוע 2000 זה משנה

• תוכן חדש...