Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, היום קיבלתי דוח חניה שהתאריך בו הוא 16/05/2016 בחיפה אבל הדוח הוא ממשטרת ישראל.

הדוח הוא על חניה על מדרכה סכום 500 ש"ח. במקום שמתואר אכן הייתי ויש שם בית של לקוח שלי ויש לו חניה פרטית אחרי המדרכה.

הדוח ללא תמונה, איך אני יכול לדרוש תמונה מהמשטרה? לאן מתקשר?? כי *9666 לא עוזר.

תמונה של מקום האירוע מגוגל מפות:

דוח.jpg

תמונת הדוח:

WhatsApp Image 2016-08-25 at 10.23.48.jpeg

עריכה אחרונה על ידי andrey5o
פורסם

מופיע תיחום של החניה בלבן .. אם כך החניה הופכת פרטית , זה מדרכה אבל מותר לך תלוי עם השותר ראה את הפס הלבן , זה אילה לביטול

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

פורסם

תרשום בקשה לביטול הקנס מהסיבה שזה חניה פרטית על מידרכה + תצלום של המקום לכתובת שרשומה שם (לא להשפט ) ותמתין לתשובה.

פורסם

קבלת דוח על חניה על מדרכה ולא נשאר מעבר של 1.3 מ'.

בתמונה נראה כי הרכב אכן חונה כך.

המשטרה לא מצלמים עבירת חניה

אתה יכול לבקש את יומך בבית המשפט. להערכתי אין לך סיכוי לזיכוי ובשל כך השופט אינו כבול לקנס המקורי

בהצלחה

פורסם
קבלת דוח על חניה על מדרכה ולא נשאר מעבר של 1.3 מ'.

בתמונה נראה כי הרכב אכן חונה כך.

המשטרה לא מצלמים עבירת חניה

אתה יכול לבקש את יומך בבית המשפט. להערכתי אין לך סיכוי לזיכוי ובשל כך השופט אינו כבול לקנס המקורי

בהצלחה

אהלן אבי, התמונה המפורסמת היא אך ורק מגוגל מפות, זה לא הרכב שלי המצולם

פורסם
הבנתי.

האם ייתכן שחנית על המדרכה? אם כן, הדוח תקין

עדכון, לאחר בדיקה שוב, הלקוח והעבירה הייתה ברחוב ירושלים 3 והדוח רשום על ירושלים 1 האם זו סיבה להתחיל לפעול?

פורסם

החניה היא בין בית 1 ל 3 לכן מכאן לא תבוא הישועה.

כאמור הדו"ח הוא על חניה שבולטת למדרכה כך שלא נשאר מעבר כמו הרכב הכחול בגוגל ולא כמו הרכב הכסוף שהוא לא בולט למדרכה.

אם אין צילום של הרכב על ידי המשטרה, אז אתה תטען חנית בפנים , השוטר יטען שחנית בחוץ, כי אם היית חונה בפנים הוא לא היה רושם דו"ח, ועל השופט להאמין לאחד משניכם.

האם היה דו"ח צמוד לחלון כשהגעת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ההבדל בכתובת אינו רלוונטי, במיוחד אם החניה נמצאת בין ירושלים 1 לירושלים 3.

במידה ו"גלשת" מתוך שטח החניה אל תוך המדרכה (כפי שיש בצילום דוגמא שצירפת) - אז הדוח מוצדק.

תמונה של העבירה - לא קיימת. המשטרה לא מצלמת עבירות חניה.

יתכן שפנית למפנ"א שלא בשעות העבודה (או אולי יש בעיה אחרת). מצרף מספרי טלפון + שעות עבודה.

כדי ליצור קשר עם המרכז לפניות נהגים ארצי, ניתן לפנות בטלפון 9666* או 02-6789666 או 12229666 (מקו שאינו מרכזיה). במוקד פועלת מערכת למענה אוטומטי 24 שעות ביממה. מענה אנושי ניתן בימים א-ה, בין השעות 08:30-16:30.

פורסם

אין צורך במשפט , אפשר לבטל בדואר רשום , מותר להחנות על המידרכה על פי שילוט ועל פי סימון עירוני מקומי של הבניין .

פורסם (נערך)

ISO אתה טועה ומטעה.

לבטל דוח ניתן אצל קצין תנועה במרחב או במחוז

הדרך האחרת היא זיכוי בבית המשפט.

העברה כאן היא פלילית - המדינה תובעת (משטרה= רשות אוכפת) וחוקי המדינה גוברים על כל תקנה של רשות תמרור מקומית.

על מה, לדעתך, יש לבטל את הדוח? אנא פרט ונמק אולי נצליח להשכיל

עריכה אחרונה על ידי אביG
פורסם

iso

איפוא ראית תמרור שמתיר חניה על המדרכה?

אין כזה לפי גוגל מפות.

תראה שלפי התמונה אסורה עצירה שם , כדי לאפשר לכלי רכב להיכנס לתוך החניה פנימה, עדיין זה לא מתיר להם לחסום את המדרכה שהיא כידוע לך עבור הולכי הרגל.

גם מדובר בעבירה פלילית.

תסתכל על הדו"ח בהודעה הראשונה.

בקיצור

חוסר ידע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הייתי פקח בעיריית תל אביב וגם למדתי משפטים , חוק עזר עירוני חיפה הוא יותר ספציפי לגבי המדרכה מאשר בכלל הארץ , בבוגרשוב תל אביב יש שלט שמרשה להחנות על המדרכה 24 שעות ביממה. שוטר לא יודע את זה והדוח שיתן הוא שגוי . לא צריך חגשת למשפט זה לא פלילי זה עבירת מס .

עבירת מס ? אתה בטוח שלמדת משפטים בתור תואר אקדמי ?

סליחה על הלגלוג, אך זאת תשובה שלא הייתי מצפה לקבל מסטודנט למשפטים. גם לא אחד שנמצא רק בתחילת שנה א'. ולכן אני "קצת" סקפטי לגבי מה למדת.

• תוכן חדש...