Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון ראייה בלייזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע שתיגש לאופטומטריסט עם חוות דעות חיוביות (לא אלו שעובדים ברשתות ורוצים רק למכור) ותקבל גם את המקרים שהניתוח לא הצליח. גם אם אחוזי ההצלחה היו 99.9%, האם היית רוצה להיות האדם היחיד שזה לא הצליח אצלו?

אני ממליץ על לילך אהרון, זוגתי שתחייה, אופטומטריסטית משכמה ומעלה.

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

מכיר כל כך הרבה אנשים (כולל את עצמי) שיעידו שזה אחד הדברים הכי טובים שהם עשו.

השיפור באיכות החיים אדיר, אין שום סיבה להתקע עם משקפיים או עדשות מגע.

פורסם (נערך)

סטטיסטיקה. כל כך עצוב שאנשים לא מבינים אותה.

סטטיסטיקה נוצרת ע"י מישהו שרוצה לספר סיפור מסוים, יחד עם פראדיגמה מובנית והרצון העז להגיע לצד השני בהצלחה רבה.

יש לי מכר שעבר ניתוח לייזר אצל המומחה מס' 1 בארץ במרפאת "עיניים" (אגב, ההמלצות לא השתנו). לפני הניתוח הוא הרכיב משקפיים וחי את החיים. אחרי הניתוח הוא מחויב להסתובב 24/7 עם 2 בקבוקי טיפות מיוחדות (ויקרות!) ולטפטף פעם בשעה. בנוסף, הוא מחויב להרכיב עדשות מגע קשות (מזכוכית) עד סוף ימי חייו כדי לראות משהו מינימלי.

התפיסה של ניתוחי הלייזר היא כל כך שגויה שזה בלתי נתפס. כשאתה רוצה משהו אתה תחפש אותו והיום, בעידן גוגל, אתה תמצא אותו. אם תחפש "ניתוח לייזר חוות דעת המלצות" אתה תקבל תוצאות ממומנות בלבד, זאת אומרת, הרופא עצמו שילם לאיזה חברת SEO שתחרטט את הביצים בעמודים הראשונים בגוגל (העמודים היחידים שאתה עובר עליהם, תכלס). כל הכשלונות - מוסתרים היטב בעמודים האחרונים ובאתרים לא מקודמים שלא מקבלים שום במה - אליהם לא תגיע לעולם. יש גם הרבה כשלונות שלא מגיעים בכלל לאינטרנט בגלל הסכם פשרה שהמרפאה חותמת עם המנותח ומחייבת אותו לסתום את הפה תמורת חצי מליון, מליון. בנוסף, יהיה לך מאוד קשה למצוא ישראלי שיודה בטעות אחרי שהוא פימפם לכל הסביבה שלו כמה הניתוח טוב כדי לשכנע אותם שזה טוב, שהוא טוב ושהניתוח טוב. אתה תשמע רק את אלו שצווחים בקולי קולות שהכל פנטסטי, קצת כמו שאתה גולל בפייסבוק ואתה לא מצפה לראות וידאו של ריבים של זוגות, תמונות גירושים מהרבנות, הורים שמעלים תמונות של התינוק שמקיא להם על החולצה ועוד. זה כי אנשים אינם כנים, הם פוסטר מהלך של ההצלחה המזויפת שלהם.

התפיסה של הניתוחים האלו מורכבת משיווק, תעמולה, שקרים, והכי חשוב: חוסר הבנה מוחלט של סטטיסטיקה.

מציע לך לחפש היטב את הפוסט הקודם בתחום ניתוחי הלייזר ולקרוא אותו לעומק.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

אחי גר בצמידות ליד אחד ממנתחי העיניים בלייזר הגדולים בארץ.

כל משפחתו של המנתח - הוא, הילדים הבוגרים, אשתו ואפילו משפחתו המורחבת, עם משקפי ראייה.

אני מכיר לא מעט סיפורי הצלחות כבירות על הניתוח ולצערי הרב, גם כישלונות (בהיקף קטן יותר משמעותית).

דעתי? אם זה עובד, לא נוגעים.

פורסם
כשאני רואה רופאי עיניים עם משקפיים זה די נותן לי תשובה, למרות שלא ניתן להסיק מסקנות גורפות מכך.

בדיוק כמו שדיאטניות שמנות נתנו לי תשובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סטטיסטיקה. כל כך עצוב שאנשים לא מבינים אותה.

סטטיסטיקה נוצרת ע"י מישהו שרוצה לספר סיפור מסוים, יחד עם פראדיגמה מובנית והרצון העז להגיע לצד השני בהצלחה רבה.

יש לי מכר שעבר ניתוח לייזר אצל המומחה מס' 1 בארץ במרפאת "עיניים" (אגב, ההמלצות לא השתנו). לפני הניתוח הוא הרכיב משקפיים וחי את החיים. אחרי הניתוח הוא מחויב להסתובב 24/7 עם 2 בקבוקי טיפות מיוחדות (ויקרות!) ולטפטף פעם בשעה. בנוסף, הוא מחויב להרכיב עדשות מגע קשות (מזכוכית) עד סוף ימי חייו כדי לראות משהו מינימלי.

התפיסה של ניתוחי הלייזר היא כל כך שגויה שזה בלתי נתפס. כשאתה רוצה משהו אתה תחפש אותו והיום, בעידן גוגל, אתה תמצא אותו. אם תחפש "ניתוח לייזר חוות דעת המלצות" אתה תקבל תוצאות ממומנות בלבד, זאת אומרת, הרופא עצמו שילם לאיזה חברת SEO שתחרטט את הביצים בעמודים הראשונים בגוגל (העמודים היחידים שאתה עובר עליהם, תכלס). כל הכשלונות - מוסתרים היטב בעמודים האחרונים ובאתרים לא מקודמים שלא מקבלים שום במה - אליהם לא תגיע לעולם. יש גם הרבה כשלונות שלא מגיעים בכלל לאינטרנט בגלל הסכם פשרה שהמרפאה חותמת עם המנותח ומחייבת אותו לסתום את הפה תמורת חצי מליון, מליון. בנוסף, יהיה לך מאוד קשה למצוא ישראלי שיודה בטעות אחרי שהוא פימפם לכל הסביבה שלו כמה הניתוח טוב כדי לשכנע אותם שזה טוב, שהוא טוב ושהניתוח טוב. אתה תשמע רק את אלו שצווחים בקולי קולות שהכל פנטסטי, קצת כמו שאתה גולל בפייסבוק ואתה לא מצפה לראות וידאו של ריבים של זוגות, תמונות גירושים מהרבנות, הורים שמעלים תמונות של התינוק שמקיא להם על החולצה ועוד. זה כי אנשים אינם כנים, הם פוסטר מהלך של ההצלחה המזויפת שלהם.

התפיסה של הניתוחים האלו מורכבת משיווק, תעמולה, שקרים, והכי חשוב: חוסר הבנה מוחלט של סטטיסטיקה.

מציע לך לחפש היטב את הפוסט הקודם בתחום ניתוחי הלייזר ולקרוא אותו לעומק.

תגובה מעולה.

למסגר ולהראות לכל מי שחושב לעשות ניתוח לייזר.

פורסם

קרוב משפחה עשה,התלהב וסיפר לכולם כמה זה טוב,תוך חודש הראיה הדרדרה שוב למספר הקודם שהיה לו.

המנתח אמר שזה נדיר,ושיש לו ''מזל'' ,נשאר לו ''בשר'' בקרנית לעד ניתוח לתיקון אם ירצה,קיבל את כל הכסף חזרה.

אמר לי אם הוא היה יכול לחזור אחורה בזמן הוא לא היה עושה כלל את הניתוח.

פורסם

עדכון - החלטתי לגשת לבדיקה, כדי לראות אם אני בכלל מתאים לפני שאני מתחיל למנות שיקולים בעד ונגד.

בינתיים לא הולך מי-יודע-מה.

עיניים דורשים 500 ש"ח רק עבור הבדיקה. אסותא קבעו לי תור, הגעתי למרפאה ומתברר שהיא לא קיימת. לא ברור לי מה הלך שם ואני עדיין מחכה לתשובות מהם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מגיל 12 אני הרכבתי משקפיים היו לי חששות כאלה לפני שנגשתי בכלל לבדיקה, בוקר אחד קמתי לא ראיתי את המשקפיים במקומם הרגיל ובטעות דרכתי עליהם ושברתי אותם.

התייאשתי כבר מה"עול" הזה, הגעתי למצב שלא היה בי פחד מכישלון של ניתוח, בכלל לא העלתי לדעתי מצב כזה כי ידעתי שבסוף ישכנעו אותי לא לעשות.

בפסח 2010 ניגשתי לבדיקה שלקחה חצי יום באסותא ת"א, כשהבנתי שאני יכול לעשות את הניתוח בלי בעיה קבעתי תור לחודש מאי.

מאז ועד היום אני רואה מצוין לא זקוק יותר למשקפיים, בלילות רואה טוב, ואין שום בעיה עם נהיגה.

אחרי עשו עוד 4 חברים טובים שלי באסותא.

אז בניגוד לכמה חברים פה שמתנגדים אני דווקא בעד והכי בעד שיש, תעשה את הבדיקה ותראה איפה אתה עומד עם זה, יכול להיות שיש לך קרנית דקה ולא תוכל לעשות.

אני עברתי ניתוח שנקרא לאסיק, הוא היה בעזרת לייזר בלבד ללא סכין או מגע רופא.

בהצלחה!

404

פורסם

אני עשיתי גם לפני 3 שנים, עשיתי את הניתוח עם השיוף, שהוא הקשה יותר, חודשים ראשונים הייתי עם טיפות, התופעות היחידות שאני חווה היא רגישות גבוהה לאור חזק ומסנוור, בחוץ עדיף להיות עם משקפי שמש אחרת קצת מציק וקשה לראות, ואחרי לילה אני צריך לפתוח את העיניים לאט אחרת זה קצת יכאב.. אבל בסוף מתרגלים.

האמת, לפני הניתוח לא חקרתי אץ הנושא וניגשתי על עיוור לזה, אם הייתי קורא לפני יכול להיות שלא הייתי הולך על זה.

אבל באמץ ובתמים, השיפור ברמת החיים באמת גבוהה.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

מצטרף לתשובה של שבלול.

גם אני מרכיב משקפיים. חשבתי לגשת לניתוח, אך לאחר שעשיתי מיני "תחקיר" באינטרנט - הבנתי כי יש סיכון לכישלון - והוא איננו קלוש בכלל.

כמו כן, כפי שאמר - כולם מהללים את הניתוח מאחר ולאנשים קשה להודות שהם טעו בבחירה, ולכן מוכנים לעוות מעט את המציאות כדי להתאים את מצבם לציפיות.

אם בסופו של דבר, אתה מחליט לגשת לניתוח -> מציע שתתייעץ גם עם רופא עיניים שאתה סומך עליו ואשר איננו מבצע ניתוחים (למנוע ניגוד אינטרסים). (עם כל הכבוד - לאופטמטריסט יש ידע לגבי הנושא, אך הידע די מוגבל).

מצ"ב קישור לכתבה מעט ישנה (2009) בגלובס, ובה מדובר בין השאר על מספר מקרים של אנשים שהניתוח לא הצליח אצלם (נשארו עם בעיות ראיה).

http://bit.ly/2bNa9MC

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חוזר לעדכן לאחר הבדיקה.

עובי הקרנית שלי גבולי - ניתן לבצע את הניתוח, אך לא ניתן יהיה לבצע תיקונים בעתיד במידה וידרשו או במקרה של סיבוכים בניתוח.

כמו כן, ככל הנראה אשאר עם בערך חצי מספר בעין שמאל.

הנתונים האלו די מעמידים את כדאיות ביצוע הניתוח בספק גדול. נראה לי הזוי לשפוך סכום גדול כ"כ על תוצאות שבמקרה האופטימלי לא יהיו מושלמות.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אגב, עדכון מהחברה של אשתי שתטפטף טיפות כל החיים - המספר עלה והיא שוב צריכה להרכיב עדשות/משקפים.

המזל שלי הוא שהניסיון המר הזה הניא את אשתי לגמרי מהרעיון לנתח.

ביום שבו יוכלו להשתיל עיניים חדשות כמו שמרכיבים היום מפרקי ירך סינתטיים (עם תוצאות נהדרות!) אני אסכים לנתח. אנחנו לא שם עדיין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...