Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. זה לא ששאר היבואנים הם דובוני אכפת לי, אבל גם בין שתי אופציות לא טובות יש אחת שהיא טובה יותר - זה לא הופך אותה לטובה אבסולוטית, אלא לטובה מבין השתיים.

ב. יש לי תחושה שקרסו, אם הם היו עובדים אחרת (לאו דווקא במקרה הזה), היו יכולים להיות יבואן משמעותי הרבה יותר למרות השם הלא משהו של רנו בשוק.

במקרה הספציפי הזה, קרסו כנראה לא היו פאקטור - הם קונים ומשמידים את הרכבים עבור רנו העולמית, ואין לי ספק שהם מקבלים את התשלום בחזרה מרנו (כסף קטן עבורה), ושזה לא יוצא מהכיס שלהם - וזה יפה שרנו הלכו על צעד כזה, זה לא 100%, אבל לדעתי זה מספק.

אני לא יודע אם הפלואנס החשמלית היתה מספיק משמעותית בשביל להפוך לרכב אספנות מבוקש ברמה עולמית בעוד כמה עשרות שנים, אבל למי שיש כסף ספקולטיבי לשים בצד, בהחלט יתכן שזו תהיה השקעה טובה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכותרת הזכירה לי פתאום את השברולט EV1 וכבר דמיינתי סרט ישראלי בעוד כמה עשורים אודות סיפור אגסי והפלואנס החשמלית.

פורסם

תן לי EV1 היום. כמה היא שווה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
1.

למה אתם עוד פעם מעצבנים אותי עם אגסי?

ממתי שהוא התחיל את עסק הנוכלות שלו צחקו עליו פה ובסוף הוא הכניס לכיס מיליארדים.

ענבל אור צדיקה בהשוואה לאגסי.

סימוכין למואדם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם לפני כשלוש שנים רכשת רכב חדש ב-120 אלף שקל ולאחר זמן קצר הספק המנוע היה יורד בחצי, בשל תקלה של היצרן. אתה הייתה מוכן לקבל רק 30% מערך הרכב כחדש?

זה לא המנוע זה מיכל הדלק , תארו לעצמכם שבמיכל הדלק מתהווים חורים וקיבולת מיכל הדלק יורדת תוך שנה ל 50 אחוז , מה לדעתכם היה צריך לעשות לגרוט את הרכבים או לתקן את המיכל?

פורסם

זה לא ענין של "מה לדעתנו" אלא מה שהיבואן/יצרן החליט לעשות.

אני לא מכיר אף תקדים (ותקן אותי אם אני טועה) שבו יצרן/יבואן רכב בארץ או בעולם הוציא לשוק רכב תקול ואז הסכים לקנות בחזרה במחיר מחירון את כל צי הרכב.

ראית את VAG עושה את זה עם DSG או TSI?

טרופר דיזל שפך מנועים כמו מים, מישהוא הציע לרכוש את הרכב בחזרה?

כנל ה 1.6 טורבו של פיג'ו/ב.מ.וו.

בקיצור, פרופורציות, ההתנהלות של קרסו/רנו במקרה הזה ראויה לשבח, לא לגנאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

מכה לוני

המשל לא דומה לנמשל בנוגע למיכל הדלק.

ברוך הבא לפורום.

למה אתה מתערב בשאלה ( המואדם ) שלא קשורה לשרשור במישרין אלא רק בעקיפין.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בוא ניתן לקרסו את הקרדיט, שזה המהלך הנכון ביותר מבחינתם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני לא מבין למה אבל לגרוס אותם ולא למכור אותם שוב בגרושים בלי שום אחריות? או לפרק לחלקים לפחות

יש חוקים, אין כזה דבר פתאום לעשות מיש-פריש ולהחליט לרכב הזה אין יותר אחריות, שרות ותמיכה.

אם הם על הכביש אז הם תחת שרות היבואן.

בוא ניתן לקרסו את הקרדיט, שזה המהלך הנכון ביותר מבחינתם.

בא לא ניתן לקרסו שום קרדיט, אחרת היו גורסים כשבטר פחלייס קרסה (כמו שגרסתי בזמן אמת שעליהם לעשות) ונמנעים מכל הפרסום השלילי הזה עכשיו.

היום זה כבר חכמת הבדיעבד של קרסו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רגע אתה מהלל אותם ,רגע פרסום שלילי. תחליט חבר הסתדרות.

ייתכן שאז היו להם מחשבות אחרות על יכולת הסוללות, ואורך החיים שלהם, ראו כי טעו ולקחו החלטה חדשה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ייתכן כי אז חשבו שהלקוחות יבינו שהסוללה ניתנת להם במתנה ויש להחליפה בחדשה כעבור זמן מה

קפיץ-קפוץ ל2016 ויש להם כמה לקוחות שמתקשרים, שולחים בלי סוף מיילים ואולי גם יתבעו כי הם רוצים עוד סוללה מתנה

לך תדע על איזה שופט תיפול, אולי ייצור תקדים נגדם, אולי תבוא ייצוגית ויצטרכו לאכול את הלקרדה עוד הרבה שנים בגללו.

גריסה זה ה-דבר הנכון לעשות פה

תגידו מה שתגידו על קרסו, אני לא זוכר עוד יבואן שקנה בחזרה רכבים במחיר מחירון בעקבות תקלה כלשהי

bagira הציג מספיק דוגמאות של כשלים סדרתיים, לא צריך להוסיף בנדון

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...