Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא סתם כתבתי 40, חפש בגוגל.

גם לא סתם כתבתי 30, חפש בגוגל.

לא צריך לחפש כי זה לא באמת רלוונטי- כאמור טבלה מעניקה 8 שנות אחריות על הסוללה.

בנוסף, טסלה גם מציעה ללקוחותיה להאריך את האחריות.

אבל עוד לפני שמגיעים להארכת אחריות- טסלה כאמור מתחייבת לרכוש חזרה את המודל S בתוך שנתיים תמורת 70% ממחיר הרכישה.

בקיצור, הסבירות שמישהו אכן ישלם איזשהו סכום בגין החלפת הסוללות בשנים הקרובות שואפת לאפס ולמעשה הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב שמישהו אכן יאלץ לשלם עבור סוללה זה רק במקרה של תאונה שתפגע בסוללה ובמקרה כזה מי שישא בהוצעה הכספית זו חברת הביטוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל תוספת קטנה אבל חשובה בהקשר עלות הסוללה של טסטה, אתה אומנם נקבת בסכומים והצגת אותם בתור מעין עובדה מוגמרת.

יכולת למען ההגינות לציין שלמעשה אף אחד לא יודע כרגע בוודאות כמה תעלה סוללה למודל S פשוט כי כרגע אין מישהו ששילם בפועל על החלפת סוללה וטסלה בעצמם נותנים מידע לא ברור.

40k דולר שנקבת זו רק הערכה שהעלו לגבי עלות הסוללה של P85D והיא מתייחסת לרכישת סוללה דקה בלבד ללא החזרת הסוללה הישנה לטבלה.

כשמדברים על טרייד אין ההערכות כבר מדברות על פחות מחצי מהעלות הנקובה.

יתרה מכך, בזמנו טסלה הציעה לרוכשי רודסטרים לרכוש מראש החלפת סוללה בתום 8 שנים תמורת 12k דולר, ההיענות היתה כל כך נמוכה שטסלה פשוט ביטלה את ההצעה הזאת (בעלי הרודסטרים אגב מדווחים שהסוללות שלהם מתפקדות מעולה גם אחרי פקיעת תוקף האחריות).

וכל זאת, בטסלה כבר רומזים שסביר להניח שכאשר ראשוני דגמי ה-S יסיימו את 8 שנות האחריות שלהם מחיר הסוללה אכן יגיע לאיזור ה-12k דולר.

אבל השורה התחתונה היא- הכל ספקולציות ותו לא, אף אחד עדיין לא שילם על החלפת סוללה ב-S.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה לא המנוע זה מיכל הדלק , תארו לעצמכם שבמיכל הדלק מתהווים חורים וקיבולת מיכל הדלק יורדת תוך שנה ל 50 אחוז , מה לדעתכם היה צריך לעשות לגרוט את הרכבים או לתקן את המיכל?

אבל זה בדיוק ההבדל. תא דלק אתה יכול לתקן עם מסטיק ובורג, סוללה... לא ממש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה קישור בקשר להחלפת סוללה של הרודסטר לסוג החדש של הסוללה.

דבר שלקוחות של בטר פלייס רצו בחינם

http://www.autoblog.com/2016/07/11/tesla-roadster-battery-range-upgrade-report/

אולי אני טועה, אבל אני לא רואה קשר בין הדברים. האחד זה, בוא נתקין לך מנוע חדש, משופר וחזק יותר, ואילו השני זה אנחנו בסך הכל רוצים מנוע תקין. זה לא שלקוחות הרודסטר התלוננו על קיבולת סוללה שיורדת באופן לא סביר אלא פשוט הצעה לקבל מארז גדול משמעותית ומתקדם יותר.

פורסם
אני לא מטיף לאף אחד וכמובן נגד כל ההגבלות המיותרות הללו, בו זמנית אני גם נגד התבכיינות סרק.

היה חסם בדמות תקן הטעינה והוא כאמור הוסר כבר.

אפשר לזרוק חרא בלי סוף על המודל שעל פיו רצתה בטר פלייס להביא לישראל את בשורת הרכב החשמלי, רק למען ההגינות מוטב לזכור שאחרי הכל הם עדיין אלה שהביאו לארץ את בשורת הרכב החשמלי.

להגיד שבגלל תקן הטעינה לא הגיעו חשמליות אחרות זה ספקולציה, להגיד שבטר פלייס היו הראשונים בארץ עם חשמלית- זו כבר עובדה והם למעשה אלה שכללו את הדרך גם ליבואנים אחרים גם אם בתקן מוגבל.

היום היתה כתבה בטמקא , על יבוא של רכבים זעירים ,

ומתוך הכתבה הנה ציטוט

המדען הראשי אומר עוד כי "גרסאות עם מנוע חשמלי יהיו הרבה יותר אטרקטיביות לשימוש. עלות הרכישה שלהן אינה גבוהה ועלות התחזוקה אפסית. בין היתר נאשר להטעין אותן משקע חשמל רגיל, ללא צורך בעמדת הטענה מיוחדת". לדבריו, כלי הרכב הקטנים יזכו גם להעדפה בחניה, ויורשו בין היתר לחנות באזור המוקצה לדו-גלגלי ובניצב למדרכה. "שלושה כלים כאלה תופסים מקום של מכונית אחת", הסביר

המקור כאן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4848008,00.html

ופירוש בגוף הסרט , שהגם שלא צריך שקע מנוהל, עדיין צריך שקע מיוחד לרכבים רגילים. כאן נחרוג ונאשר שקע רגיל, כי זה רכב זעיר.

זאת הגישה של האחראים במשרד התחבורה , אחרי השקשוקה שעשתה שם בטר פלייס.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
המחירים שהיבואן משלם הם בגדר בדיחה בעיניי. 48 אלף ש"ח לרכב בן שנתיים? עצוב.

הנזק שהיבואן יצר לעצמו (שגם ככה השם שלו לא משהו) גדול יותר מאשר אם היה מפצה את בעלי המכוניות האלו ברכב אחר מהטרייד אין של קרסו. נניח היו מגיעים לעסקה שמקבלים במקום החשמלית איזו פלואנס עם נתונים דומים מהטרייד. אין ספק שזה היה עולה ליבואן כסף אבל הוא היה יוצא יבואן שעומד מאחורי המוצר שלו.

מה היבואן אשם בכשלון של בטר פלייס ואגסי??? באותו הקלות אגסי יכל לבחור רכב אחר ,חוץ מרנו ...זה פשוט מזל רע שהוא בחר ברנו

פורסם
קראתי ממש לא מזמן שהטעינה מנוהלת בוטלה כי איזה יבואן (נראה לי של מיצובישי) נלחם על זה בשביל דגם חדש

לא בדיוק.

כבר לא חייב עמדת טעינה, אבל כן חייב להתקין שקע חשמלי תעשייתי (ולא הביתי), ז"א לכל בית להוסיף שקע גדול ומכוער.

יש לנו שקע כזה בעבודה - הוא משמש להטענה של מלגזות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה היבואן אשם בכשלון של בטר פלייס ואגסי??? באותו הקלות אגסי יכל לבחור רכב אחר ,חוץ מרנו ...זה פשוט מזל רע שהוא בחר ברנו

"בהתאם להסכם ההפצה של החברה עם רנו (ראה סעיף 4.18להלן), הבלעדיות המוקנית לחברה בקשר עם יבוא כלי רכבמתוצרת רנו, אינה חלה על כל כלי רכב חשמליים מתוצרת רנו,לרבות סוללות וחלקים קשורים נוספים לכלי רכב אלה. עם זאת,במסגרת שיווק הרכב החשמלי הראשון של רנו בישראל, העניקה רנו לחברה את הזיכיון הבלעדי לייבא את החלפים גם לפלואנסהחשמלית לישראל ולהיות נציגה לנושא השירות, האחריותוהטיפולים לפלואנס החשמלית."

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
1.אין שום בעיה עם הסוללה, זאת סוללה מדור ראשון של סוללות למכוניות חשמליות ומאז שיפרו את הסוללות.

מי שיש לו טסלה רודסטר טסלה מציעים לו להחליף לדור החדש של הסוללות ב 29,900 $, בארץ רצו סוללות מתנה (למי שיש תקלה במודל S משלם 40,000 $ על סוללה חדשה).

2. מי שיש לו טסלה רודסטר שילם על הסוללה, בעלי רנו פלואנס ZE קיבלו את הסוללה מתנה בזמן פשיטת הרגל של החברה והם רוצים סוללה חדשה מתנה.

3. הרבה יותר זול לקנות את המכוניות של הלקוחות ב 48000 ש"ח מאשר להחליף סוללה.

4. אל תקנו ותשמרו לאספנות כי הסוללה תפסיק לעבוד ביום אחד והאוטו לא שווה שקל בלי סוללה.

5. מאז שאגסי דפק את כולנו, קרסו הביאו שלושה רכבים חשמליים. אין אף יבואן אחר שמנסה להכניס לשוק רכבים חשמליים כמו קרסו.

תחשבו איזה קצר הולך להיות אם ינסו להתקין בהתקנה מקומית מובילאיי ברנו זואי.

למה אתם עוד פעם מעצבנים אותי עם אגסי?

ממתי שהוא התחיל את עסק הנוכלות שלו צחקו עליו פה ובסוף הוא הכניס לכיס מיליארדים.

ענבל אור צדיקה בהשוואה לאגסי.

1) לדעתי, היה כדאי לך לשקול מילים, כי אתה... טועה.

2) רנו בחרה בבטר פלייס ולא ההיפך

3) אולי קרסו נתנה מחיר טוב, אך עד כמה שידוע לי, זה אחרי שהורידה את המחירון ובכלל... לאן נעלם חוק השירות למשך 7 שנים? ואסור לשכוח, שהסוללות היו באחריות ל-5 שנים!

• תוכן חדש...