Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון לרכוש שני רכבים לי (רנו גרנד סניק 2012) ולהורים (אקסנט 2011)

שני הרכבים מחברת ליסנג גדולה ועברו בדיקה והתקלות תוקנו.

ההתלבטות שלי האם לבדוק במכון מורשה (וכל תקלה הליסינג מטפל) או במוסך מורשה פרטי שאני סומך עליו

הלכתי למוסך מורשה שאמר שהבדיקה של מכונים לא יסודית ( אני גר ברחובות כך מאם אני אבדוק זה יהיה במכון הדרום)

ולמשל לא בודקים בוצה (לא פותחים מנוע) האם שווה לעשות, בדיקה במוסך מירשה כזה שאני סומך עליו אבל הליסינג לא יטפלו אחריו או ללכת למכון הדרום

מוסך משמעותית זול מהמכון

(אני בודק 2 רכבים - אקסנט וגרנד סניק רצו 500 850 בהתאמה, במוסך יחד יוצא לי 400)

אשמח לעזרתכם המקצועית

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם (נערך)

המוסך צודק . במיוחד במנועים שרגישים לבוצה. אבל גם המגרש צודק : הם לא חייבים לתקן ליקויים שמצא מישהו באיזה מוסך לא מוכר. יהיה להם קשה להתנגד לליקויים שנמצאו על ידי מוסך היבואן שנחשב בר סמכא ברכבים שלו. אני חושב שתלך קודם למוסך הפרטי. אם יימצא משהו קריטי פנה למכון או לסמכות אחרת לחוו"ד שנייה.

בכל מקרה : תדאג שתוכל לבטל את הרכישה אם גילת בבדיקה הראשונית דברים מהותיים. על דברים קטנים ייתכן שהמגרש יתגמש וילך לקראתך כדי לסגור עסקה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא פותחים אבל יש סימנים ומי שיודע , מוצא אותם. למשל לשאוב שמן מתחתית המנוע עם קשית מתוך חור המדיד.

בקיצור... יש שיטות .

• תוכן חדש...