Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין מספר רכבי סופר מיני: כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין טויוטה יאריס 2016, שברולט ספארק וסיאט איביזה סטייל. מדובר על רכבים חדשים מהחברה בדגם אוטומטי. אשמח לקבל מכם עוד אופציות בקטגוריה הזו - לאחר שהרצתי חיפוש הבנתי שהוא לא רלוונטי בעיקר בגלל שהגיר של היאריס למשל, הוחלף לגיר אוטומט רגיל ונוח יותר לתפעול ככה שרוב ההשוואות שקיימות כרגע לא עוזרות לי.

הדגש צריך להיות על אמינות, חסכון בדלק ומנוע כמה שפחות עייף.

פורסם

אם רתה מחפש ביצועים ההונדה והיאריס פחות מתאימות.

ה208 והאיביזה יביו זריזות מאוד ואולי מבחינת אמינות הייתי הולך על הפיגו עקב הגיר הפלנטרי.

אם אתה מחפש רכב בגירזרת ה 105 יש גם את הקליאו,גם לה מנוע טורבו זריז אך לדעתי תיבה פחות טובה מאשר בגרמניות,מחוץ לעיר התנהגות טובה אך בעיר נוקשה מעט.

הפולו עדיפה על האיביזה מבחינת מרווח מאחור,איכות חומרים אך בגירסת ה 110 כס די יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב. זה היה ונשאר הפורום הכי טוב בארץ בתחום. הפג'ו 208 נראית כמו אופציה שבהחלט שווה לבדוק בעיקר בגלל המחיר אבל השאלה שלי היא האם שווה להרחיק לכת עד לחציית רף ה-100K ולרכוש יאריס חדשה? או שהגיר שם הוא באמת משהו שצריך להתרחק ממנו?

פורסם

לדעתי,איך שאתה תרגיש לא יהיה זהה לאיך שאחר ירגיש.

תבקש לעשות נסיעת מבחן על הטויוטה ואז תוכל לקבל החלטה.(כדאי שתוואי הדרך יכלול גם טיפה עליות כדי שתוכל לשפוט את התנהגות הגיר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מבחינת אמינות לא מכיר תלונות עליו. מבין הרציפים שניסיתי פשוט לא סבלתי אותם מבחינת רעש ותחושה.

תנסה בעצמך הכי טוב.

פורסם

לדעתי ליראיס אין שום יתרון על ה-208 המאובזרת, לא בנראות, לא באבזור, לא במרווח ולא ביחידת הנעה (אלא אם אתה נפרד מכמעט 120K וקונה את הגרסא ההיברידית).

פורסם

למעט שמירת ערך טובה יותר לא רואה יתרונות ליאריס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא חלש,לא חיסכוני.

והיום התמורה שלו ממש לא הטובה ביותר.

פורסם

באופן אישי,אני לא אוהב גירים רציפים,אבל הגיר של טויוטה אמין למיטב ידיעתי,תבדוק את הגאז וה208,שניהם רכבים טובים ומוצלחים.

• תוכן חדש...