Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שניה עם מנוע חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות פ'זו 5008 מיד ראשונה עם 70 אלף ק"מ שהוחלף לו מנוע באיזור 50 אלף.

לטענת בעל הרכב וגם לטענת בעל המוסך (שהוא גם המוסכניק הקבוע שלי) המנוע הוחלף במנוע חדש לגמרי בגלל שהרכב עדיין היה באחריות. זאת אומרת הוא קיבל מנוע מקורי מהחברה עם 0 ק"מ.

האם העובדה שהחליפו לו מנוע גורמת לו להיות יותר טוב או פחות טוב מרכב דומה? האם זהו ייתרון או חסרון?

האם הייתם קונים רכב כזה?

פורסם

במחיר זול מאוד ועם אחריות וידיעה שאתה הולך להחזיק בו הרבה שנים, כן.

עבור ברפרוף על השרשור הזה, תראה אם מתאים לך.

המנוע הוחלף לאותה יחידה עם 156 סוס או לזו החדשה עם 165 סוס?

פורסם
במחיר זול מאוד ועם אחריות וידיעה שאתה הולך להחזיק בו הרבה שנים, כן.

עבור ברפרוף על השרשור הזה, תראה אם מתאים לך.

המנוע הוחלף לאותה יחידה עם 156 סוס או לזו החדשה עם 165 סוס?

נראה לי שהשרשור עוסק ב3008 ואני מתעניין ב5008

פורסם

לא החלפת המנוע לא צריכה להתריע אותך אבל הדגם של המנוע הזה באופן ספציפי ידועה כבעייתי ודורש יותר נכונות מצדך לקצר רווחי טיפולים ושימוש בשמנים איכותיים בתקן הנכון על מנת למנוע החלפת מנוע נוספת.

פורסם (נערך)

המנוע הלך כנראה בגלל שנקרעה לו שרשרת תזמון. כשל ידוע בשנים 2010-12. היבואן לא עשה ריקול וחיכה לראות מה יקרה. השאלה הגדולה שכבר הופיעה פה: האם שמו אותו מנוע בדיוק ? או את הדגם המשופר שלו שיצא רק ב 2014 .

תבדוק את זה . סימול מנוע ep6fvt or ep6cdtm הינו החדש יותר.

אם שמו מנוע ישן הייתי מוריד במחיר כי הוא באמת מנוע עדין לתחזוקה שדורש ידע והבנה במנוע ובתוכנה שלו. טיפולים כל 15K ולא כפי שהיבואן ביצע ישמרו עליו היטב. ניקוי פיח לפי הצורך וכו' .

המנוע בדגם החדש מעלה כנראה את ערך האוטו.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...