Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לו הסידור היה כמו ב-C3 החדשה, שבה הפתחים למעלה ומסך הפיקוד למטה.

אם יש דבר שמרחיק אותי טוטאלית מרכישה של הקקטוס זה העובדה שעשו כל כך הרבה נכון, וכאן פישלו בענק. חבל.

פורסם

אני מסכים שיש כאן תכנון לקוי אבל בהחלט לא מדובר בדיל ברייקר, אלא אם אתה מאלו שחייב את המיזוג ישר לפנים.

מבחינת יעילות הקירור של הרכב, כמו שכתבתי, המזגן עושה עבודה מצוינת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כל נושא המיזוג, לא מתאים לי אישית. האוויר הקר מגיע מלמטה, מקרר את הידיים ובנוסף מופעל על ידי המסך המרכזי.

דיל ברייקר מבחינתי, אבל אין ספק שזה אחד הרכבים היותר מוצלחים כחבילה שיוצרו בשנים האחרונות.

פורסם

אין לי שום דבר נגד האוטו רק נגד הכותרת "המגיפה ממשיכה להפיל קורבנות " נמכרו רק 246 יחידות

לפי נתוני מכירות MG3 רכב לא משהו בכלל(היה צמוד אליי שבועיים) מכר יותר ממנו. אני מסתובב כמעט בכל הארץ

קקטוס רואים פעם ב...

נמחקה הערה מיותרת

פורסם

הכותרת לא מתייחסת למצב המכירות הכללי של הדגם אלא לכך שלפני שנה כמה חברי פורום רכשו את הרכב בערך באותו הזמן.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
אין לי שום דבר נגד האוטו רק נגד הכותרת "המגיפה ממשיכה להפיל קורבנות " נמכרו רק 246 יחידות

נמכרו כ-880 יחידות.

לרכב ידני זה טוב.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי הדיל ברייקר באי קניית הרכב זה נושא השליטה מהמסך על כל דבר.

המקסימום שהיו עושים זה כפתורי קיצור פיזיים כמו ב3008.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הם מנסים להיות טסלה.

דבר כזה היה דיל ברייקר גם בשבילי, אם הייתי שוקל לקנות את הרכב. לא רק שזה לא נוח, זה גם מסוכן, כי זה מסית את תשומת הלב מהכביש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה שטויות.

אנשים נהנים לכתוב "דיל ברייקר" על כל דבר שהוא לא בדיוק כמו ביפנומטית שלהם, בלי שיש להם שום נסיון איתו.

אחרי שבועיים​ ו1500 ק''מ, אני יכול לומר בהחלט שכל ה"מינוסים" שהוזכרו בקשר לקקטוס הם פשוט שינויים שאנשים לא רגילים אליהם, אבל בהחלט לא דיל ברייקר.

1. פתחי המיזוג מעולים. אנחנו בהרכב של 2 קדימה + 2 אחורה, הרכב מקורר בדקות, הידיים לא קופאות וכל שאר הבולשיט דלעיל.

2. שליטה מהמסך - אחרי שמתרגלים, בקושי בקושי מתעסקים איתו. מסך גדול, קריא, נגיש וברור.

3. חלונות מאחורה. בהחלט דבר שהרתיע אותי. שוב, לא מרציונל, אלא מכח ההרגל. כשהגעתי למסקנה שב12 שנה שיש לי מכוניות משלי פתחתי את החלונות מאחור בערך 5 פעמים, הבנתי שהכל בראש.

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מאז שאין כפתור SEND בצבע ירוק זוהר בטלפון, לא רק שזה לא נוח, זה גם מסוכן - שיחות למד"א מתעקבות.

אני לדוגמא הסתדרתי יפה עם המסך ב-308 ולא חשבתי (במיוחד עם מצב AUTO) בכלל על השליטה האיטית יותר או ה"לא נוחה". כמה שימושים ואתם תזכרו "על עיוור" את המיקום של כפתור המגע שמגיע למזגן בדיוק כמו שתלמדו איפה החוגה או הכפתור של העוצמה ברכב אחר. "להעיף מבט" אוטומטית לכיוון חוגה או לחצן ברכב רוב מוחלט של האנשים עושים בכל מקרה. אין פה עסק מסובך.

ט.ל.ח

פורסם

נוחות התפעול של מסך המגע של הקקטוס היא מאוד גבוהה.

אחרי שימוש קצר לא מתעסקים איתו וזה לא מסיט את תשומת הלב לכלום.

תנסו אח"כ לעבור לרכב 'רגיל' ותגלו כמה המסך של הקקטוס חכם ושימושי.

הבעיה איתו היא העברית שלא קיימת (אולי עכשיו כבר כן).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כמה שטויות.

אנשים נהנים לכתוב "דיל ברייקר" על כל דבר שהוא לא בדיוק כמו ביפנומטית שלהם, בלי שיש להם שום נסיון איתו.

אחרי שבועיים​ ו1500 ק''מ, אני יכול לומר בהחלט שכל ה"מינוסים" שהוזכרו בקשר לקקטוס הם פשוט שינויים שאנשים לא רגילים אליהם, אבל בהחלט לא דיל ברייקר.

1. פתחי המיזוג מעולים. אנחנו בהרכב של 2 קדימה + 2 אחורה, הרכב מקורר בדקות, הידיים לא קופאות וכל שאר הבולשיט דלעיל.

אתה קצת חוצפן, לכתוב על דעות לגיטימיות של אנשים שהן שטויות ובולשיט.

פורסם
...

הבעיה איתו היא העברית שלא קיימת (אולי עכשיו כבר כן).

טוב שהממשק לא תורגם. באופן אישי אני נמנע מהפעלת עברית בממשק בכל מכשיר שיש לי, במחשב, בסלולרי וכד'. בלא מעט מקרים מונחים, שברורים לי לגמרי באנגלית, הופכים לבלתי מובנים אחרי תרגום.

תמיכה בעברית זה כבר עניין אחר (ספק טלפונים, קבצי מוזיקה..) ואת זה הרכבים לבית PSA עושים מספיק טוב, גם בקקטוס וגם בפיקאסו שברשותנו. אגב, לא מדובר בתמיכה רק לרכבים בשוק המקומי, גם בפיקאסו השכורה שקיבלנו בהולנד לפני שנה הוצגו שמות קבצי השירים בעברית.

פורסם
אתה קצת חוצפן' date=' לכתוב על דעות לגיטימיות של אנשים שהן שטויות ובולשיט.[/quote']

סליחה ממי שנפגע. קמתי קרבי הבוקר (-;

קומם אותי שאנשים שאין להם שום נסיון עם הרכב מביעים דעה כ''כ נחרצת.

אבל אתה צודק. הסגנון לא ראוי ואני מיצר על כך.

יום נפלא!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...