Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רוצה לשתף אותכם במה שקרה לי, יום חמישי ה14.7 בשעה 8 בערב יצאתי מהעבודה{איזור לוד}, לכיוון הבית, נסיעה של 90 ק''מ בערך.

20 דקות לפני שאני מגיע הביתה{ אני גר בשטחים} הטורים עולים, האוטו לא מתקדם, מאט, ומופיע gearbox over heating וזהו, הרכב לא זז אלא רק מתדרדר בירידות.

נקצר תהליכים, הרכב יום שישי נגרר למוסך מרכזי קרסו ראשון לציון מערב, היה סגור אז השארתי את הרכב שם ולקחתי את המפתח איתי.

יום ראשון על הבוקר הופעתי במוסך, הרכב באחריות יצרן עד חודש11 השנה, ובאחריות של המגרש של קרסו עוד שנה.

בלי יותר מדי דיבורים, הרכב נכנס לבדיקה, הבדיקה העלתה שהקלאצים הלכו.

לא יודע איך ולמה הוחלט להרכיב גיר מפירוק שעבר 25k, פה חשדתי, הרי אני זכאי לקבל גיר חדש או קלאצים חדשים בניילון ולא גיר משומש.

ופה עלו לי הטורים מול נציג השירות, הבהרתי לו טוב מאוד שאיתי לא כדאי להתעסק, הוא הבין מהר....

אמרתי לו שאני לא אדם ממוצע, אני נוסע המון, נוסע חזק, ובתנאים לא קלים, ולא כדאי שהתקלה תחזור.

סיימו את העבודה, לקחתי את הרכב, האמת? נוסע יותר טוב ממקודם, אפילו שקט יותר{אולי מיסב בגיר?} אבל מה מעצבן? העבודה החאפרית, החוטים שלא חוזרים למקום, הפלסטיקה מתחת לאוטו עקומה, שרוטה, חסרים ברגים, נכון, זה לא עניין מהותי או קריטי, אבל ראבק, עוד 5 דקות עבודה ומחשבה, אפילו את הגיר לא טרחו לנקות, הרכיבו אותו ככה מסריח ומלוכלך...

בקיצור, הטיפול היה מהיר, בלי יותר מדי בלבולי מוח, אבל החלטות תמוהות ומוזרות כאלה ממש לא מתקבלים.

מקווה שיהיה המשך תקין, כי אם ותחזור התקלה בעקבות עבודה או בדיקה לקויה, אני הולך להכנס בהם.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין מדוע נתת להם להרכיב גיר מפירוק. הרכב עדיין באחריות יצרן. חזור אליהם ודרוש שיסדרו את כל הנזקים שפירטת שנעשו ברכב. שיחליפו את כל הפלסטיקה אם צריך להחליף, התיקון באחריות שלהם עד הבורג האחרון.

הייתי הולך יותר רחוק וכותב מכתב ליצרן ודורש הסברים מדוע הרכיבו לך גיר יד שנייה.

פורסם

כי את הגיר החדש הם שומרים לעצמם כדי למכור בזול לנהג מונית..:x:wink:

ברצינות - פנה לשירות הלקוחות של היבואן לקבלת הבהרות. עם התשובה נסה לפנות ליצרן ולבדוק אם מה שעשו תקין.

לא הגיוני שיצרן מאשר להרכיב חלק משומש שעשה רק "25K" (איך אפשר להוכיח?) ועוד יותר שמהחלטה שצריך להחליף קלאצ'ים הגיעו להחלפת גיר מפירוק.

אולי בזמן העבודה נגרם נזק נוסף לגיר שאינו מכוסה באחריות היצרן (נפילה מגובה נגיד) ולכן המוסך רכב גיר מפירוק והחליף על חשבונו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

לא הבנתי ??

אחרי כל ההתלהמות שלך ,הרכיבו לך גיר משומש , עשו עבודה גרועה .

אם היתה מדבר בצורה יפה לדעתי כל זה לא היה קורה וזה מניסיון .

בפעם הבאה כדאי לבוא בגישה אחרת, סתם הרגשה.

אני אישית לא היית מקבל רכב ככה חזרה.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

יותר מזה - לא מסתדר לי הרעיון שהסכמת לזה!

הבהרת לו שאיתך לא מתעסקים אבל בעצם הכניסו לך את האלמנט במוסך ולא מדובר במערכון של הגשש!

אלעד

פורסם

אני מקווה שאנו מפספסים משהו:

"...ופה עלו לי הטורים מול נציג השירות, הבהרתי לו טוב מאוד שאיתי לא כדאי להתעסק, הוא הבין מהר....".

לפי זה אני מבין שלא הרכיבו גיר מפירוק. לפי הליכלוך שצויין שהיה על הגיר - זה כנראה מפירוק.

אבל - צריך פה את הבהרתו של פות"ש.

תמוה ? מבחינת המוסך - ממש לא, למי שמתעקש להוזיל עלויות.

תמוה למה הוסכם שיורכב גיר משומש (אם ככה קרה).

alfa 156 2.5.

פורסם

למיטב הבנתי אם הרכב באחריות למוסך אין עלות על החלקים - הם מוחזרים במלואם למוסך ע"י היצרן, מה שעושה את ההחלטה תמוהה יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם חלק מוחלף באחריות במוסך מורשה, מחלקה טכנית צריכה לאשר את ההחלפה.

הוחלף חלק? מחלקה טכנית של כל יבואן רשאית לדגום את ההחלפות באחריות, אם מחליטים שההחלפה היתה לא מוצדקת, המוסך סופג את העסק. יתרה מכך, מכלולים יקרים היצרן מבקש לעיתים להחזיר בחזרה כדי ללמוד מה כשל.

אם היה צריך להחליף קלאץ' והפועל המתלמד הפיל את הגיר ברצפה בזמן פירוק, איזה יצרן/מחלקה טכנית יאשרו החלפה?

צריך בשרשור הזה כמה הבהרות מצד פותח השרשור.

בכל מקרה, מתואר פה מקרה של זלזול המוסך ברכוש הלקוח והצורה בה הוחזר הרכב ללקוח מבישה, בלי קשר איזה גיר הורכב ברכב.

אגב החלפה - איזה קלאצים הורכבו ברכב? מפירוק או חדשים?

אלעד

פורסם

טוב, אז ככה.

הרכב עבר 120k טיפולים רק במוסך מורשה(שווה לתחת).

יש פה פדיחה שלי, זו פעם ראשונה שאני מכניס בחיים שלי רכב למוסך, ועוד במסגרת אחריות.

לא יודע מה מגיע לי ומה לא! מבחינתי הרכב תוקן והוחלף מה שצריך... זה רכב עבודה, אין לי זמן מיותר שישב במוסך..

הרכיבו גיר קומפלט עם הקלאצים שעברו 25 אלף... רק מחשב גיר חדש ממש שמו.

עכשיו השאלה היא כזו, האם אני זכאי לגיר חדש ומכלולים חדשים בניילון? לפי חוק? לפי מה? כי אם כן אני פשוט ירים להם קרקס שהם לא ראו בחיים!

עכשיו, למי צריך לפנות כדי לאושש את הסוגיה?

למה הסכמתי לגיר מפירוק? לא יודע, זה נראה לי הגיוני...

לגבי הפלסטיקים והחוטים, זה לא שיהרוג אותי, סידרתי את זה בעצמי.

עכשיו, לכל מי שרשם פה על סגנון הדיבור והיחס שלי, זה לא משנה איך ולמה אני מתייחס ומדבר לנציג שירות, הרכב אמור להיות מטופל במידה הכי נכונה גם אם זה אחרון הלקוחות או ראש הממשלה, אז תפסיקו לבלבל את הב**** אל תיהיו צדיקים יותר מהאפיפיור....

תודה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אם התקלה היא בגיר/קלאצ'ים והרכב באחריות יצרן אז מגיע לך חלקים חדשים.

לכמה ק"מ מוגבלת האחריות יצרן של רנו? אם רק 120,000 ויש לך בעצם רק אחריות יבואן, אז מהות החלפת הגיר לאחד מפירוק קבילה בהנחה והגיר המקורי נפח נשמתו.

אלעד

• תוכן חדש...