Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבטחתי מהשירשור האחרון שלי אני מקיים(מי שזוכר :wink:)

הלכתי על מערכת SQ של audio system

הכל הותקן ונרכש אצל exaound באשדוד

תמונות:

Screenshot_20160722-224142.jpg

Screenshot_20160722-224236.jpg

20160520_091407.jpg

20160715_155044.jpg

הקומפוננט זה audio system hx 165 phase

סרטון:

[video=youtube;Xie--x6EXcA]

תכנון לעתיד:

בידוד בדלתות+בגז

העברת הקומפוננט שיש לי עכשיו לאחור ומקדימה לשים קומפוננט audio system avalanche-כשיגיע לארץ

להוסיף עוד מגבר

להחליף את הסאב לסאב יותר חזק ודייקן שיתאים למערכת בצורה יותר מושלמת

להוסיף dsp של zapco

ומלא כיוונים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגדול זה נראה טוב אך אני לא אהבתי כל כך את ה"סלטיה" שיש בכבלים ואת האיזוק של הדו גידים לכבלי המתח מה שעלול להכניס רעשים למערכת,ועם עבודה יותר נכונה היה אפשר להעביר אותם בצורה אחרת.

תתחדש ותהנה מעניין איך נשמע.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

אין בעיה שחוטי רמקולים יעברו ליד קווי מתח. זה הRCA שיותר קריטי.

בכל מקרה תמיד עדיף סדר והפרדה.

פורסם

קודם כל EXSOUND - אם אני מבין נכון יש להם מתקין בשם מישה ביליס? אם כן וזהו - מאוד לא אופייני לו האי סדר הזה בחיווט.

ראיתי עבודות שלו והוא ברמה מאוד גבוהה!

תתחדש, נראה כמו מערכת טובה עם רכיבים טובים - הסאב וופר כפי שציינת כנראה לא מוגדר לתחום הSQ בטח שלא בתיבה עם פורט מוגזם.

מה יחידת הראש?

ואהבתי את גרסאת הכינור לשיר של אוונאסנס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קודם כל EXSOUND - אם אני מבין נכון יש להם מתקין בשם מישה ביליס? אם כן וזהו - מאוד לא אופייני לו האי סדר הזה בחיווט.

ראיתי עבודות שלו והוא ברמה מאוד גבוהה!

תתחדש, נראה כמו מערכת טובה עם רכיבים טובים - הסאב וופר כפי שציינת כנראה לא מוגדר לתחום הSQ בטח שלא בתיבה עם פורט מוגזם.

מה יחידת הראש?

ואהבתי את גרסאת הכינור לשיר של אוונאסנס.

מה שיושב על הפלטה מאחורי המושבים זה מישה עשה, והמגבר השני והקבל שיושבים בבגז עצמו התקין מי שמכוון לי את המערכת(הוא גם מ-exsound), בתוכניות לעתיד אני יתן למישה לעשות את הסדר בחיווט, אני גם רוצה לעשות קיר פנימי בתוך הבגז ששם תשב כל המערכת כמו שיש ברכב של מישה(אם ראית את הרכב שלו)

לגבי השאלה שלך: זה pioneer 80 prs

פורסם (נערך)
יפה מאוד.

אין בעיה להתקין ב-B3 רמקולים עמוקים? הכיסוי של הדלת נסגר מל? או שנאלצת לבצע שינויים?

הוא הכין עיגולים להגבהה, הכיסוי נסגר כמו שצריך, חוץ מהעיגולים הוא לא היה צריך לעשות עוד שינויים

עוד תמונות מההתקנה בקבוצה של מישה:https://m.facebook.com/100008834319030/posts/pcb.1081137948609578/?photo_id=1545851125719350&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.1081137948609578%26photo%3D1545851125719350%26profileid%3D100000483389107%26source%3D48%26refid%3D18%26_ft_%3Dqid.6310451984630407684%253Amf_story_key.1081137948609578%253Atl_objid.1081137948609578%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3Du_6_e&mdf=1

עריכה אחרונה על ידי kingdcr
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:החלפתי את הסאב הגדול שהיה לי ב-2 קטנים בגודל 10 של DLS עם תיבה אטומה,הם נותנים ביחד 1000 rms

20161010_225249.jpg

הבאס נשמע עכשיו הרבה יותר מדוייק ועמוק ולא מחרחר כמו הסאב הקודם,סוף סוף אפשר להינות מהמוזיקה כמו שצריך:-)

נ.ב:המונובלוק גם הוחלף לאחד של dls לא צילמתי תמונה שלו אבל זה הקופסא שלו

20161013_141933.jpg

20161013_141955.jpg

כשאני ילך לאוטו אני יצלם את המגבר עצמו

תוכניות להמשך:

1.בידוד כל הרכב

2.החלפת כל החיווט באוטו לחיווט יותר איכותי

3.החלפת המגבר של HX ב- audio system italy(עם המגבר הזה אני יגיע לסאונד שאני בדיוק מחפש)

4.בניית קיר בבגז ששם ישב כל המערכת

כל השלבים האלו יעשו במכה אחת באותו הרגע שהמגבר החדש של audio system יגיע לארץ(זה בערך כחודש וחצי)

פורסם

הסאבים לא נותנים שום דבר, הם מקבלים.

ואם אלו מדגם נורדיקה 10i, כל אחד מהם בעל התנגדות 4 אוהם, כך שבחיבור מקביל (סופי 2 אוהם) למונו שציינת, הוא יספק להם ביחד רק 700W.

פורסם

איזה סאונד אתה מחפש בדיוק?

למה אתה חושב ששינוי מגבר בלבד יביא אותך "לשם"?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הסאבים לא נותנים שום דבר, הם מקבלים.

ואם אלו מדגם נורדיקה 10i, כל אחד מהם בעל התנגדות 4 אוהם, כך שבחיבור מקביל (סופי 2 אוהם) למונו שציינת, הוא יספק להם ביחד רק 700W.

כן בסך הכל זה מקבל 700, אחרי שהחלפתי זה היה שינוי משמעותי מהסאב הגדול שהיה לי, בקודם היתי שומע את הבאסים כחירחורים שזה לא באמת נתן לי להינות מהמוזיקה זה יותר מתאים ל-spl ואני חיפשתי רק sq אחרי שהתקינו לי הכל אני כבר יכול להינות מהשירים כמו שצריך

ושאלה: כדאי לי לשים עוד סאב אחד כזה גם בתוך תא הנוסעים או שזה כבר יותר מדי?

איזה סאונד אתה מחפש בדיוק?

למה אתה חושב ששינוי מגבר בלבד יביא אותך "לשם"?

המגבר הזה ספציפית הותקן אצל רכב של אחד מבעלי exsound ויש לו גם קומפוננט כמו אצלי, אני היתי איתם באותו יום שעשו לו את הכיוון ושמעתי אצלו שירים זה היה הסאונד המושלם שאני מחפש, הם שמו גם מוזיקה עם מלא תופים וזה משהו הזוי לגמרי, המכוון שלי אמר לי שאם אני שם את זה ומוריד את הקרוסים ושם dsp ועושה אקטיבי מלא זה יהיה אפילו יותר טוב ממה ששמעתי ברכב שלו, אבל כמובן שאחרי זה אני ירצה להוסיף עוד קומפוננט וגם רציתי להוסיף 6x9 כבר מלא זמן, זה לא יגמר במגבר בלבד אבל רק המגבר והורדת הקרוסים יתן לי את הצליל הזה

פורסם

ולמה שלא תנסה קודם כל להתקין DSP ברכב שלך ולכוון?

Pioneer TS-X150

פורסם

עוד סאב "10 בתוך הקבינה? איפה בדיוק תתקין אותו?

אתה יכול לנסות להעביר אחד מהקיימים לשם ולראות איזו השפעה יש על הסאונד.

כמו כן מיקום שונה בתוך תא המטען גם ישפיע.

פורסם
עוד סאב "10 בתוך הקבינה? איפה בדיוק תתקין אותו?

אתה יכול לנסות להעביר אחד מהקיימים לשם ולראות איזו השפעה יש על הסאונד.

כמו כן מיקום שונה בתוך תא המטען גם ישפיע.

חשבתי להוסיף אחד איפה שנמצע המגש האחורי שמפריד בין התא מטען לתא נוסעים, מזאת אומרת מיקום שונה? להקריב אותם כמה שיותר לדלת של התא מטען?

ולמה שלא תנסה קודם כל להתקין DSP ברכב שלך ולכוון?

גם אפשרי אבל בעיה שכל פעם אני מוציא עוד כסף ועוד כסף על עוד דברים ואני מזניח את העובדה שאני חייב בידוד באוטו ולהחליף את החיווט ועוד...

אני חשבתי לעשות הוצאה אחת הכל במכה ככה שהכל יהיה מושלם כי אז אני שם dsp והוא יעשה לי כיוון ואז אני שם מגבר ועוד כיוון וזה עוד ועוד כסף, הוא גם רוצה לעשות לי כיוון עם מיקרופון מיוחד לכיוונים, אני עכשיו סטודנט עתודאי וגם המכוון אמר לי שכדאי לי לשים הכל במכה במקום כל פעם להוסיף עוד ועוד והוא יעשה לי כיוון אחד והכי טוב שהוא עשה לי עד עכשיו

וגם כשיעשו את החיווט רציתי שזה יהיה ביחד עם הבידוד כדי שיפרקו לי את הרכב פעם אחת וזהו

וגם אני ממש רוצה את המגבר הזה אז עדיף לחכות ולחסוך קצת ואז לשים הכל במכה

עד עכשיו הגעתי להוצאות של 14 אלף על המערכת... אחרי שאני עושה הכל במכה אז אני יכול לחשוב על הוספות קטנות נוספות כי בתוכנית הזאת אני מתמקד בדברים הכי חשובים במערכת והכי ספציפי זה הבידוד והחיווט מחדש

אני כמובן יעדכן על השינויים האלה כאן כולל סרטון חדש

פורסם

להקריב אותם כקורבן למולך. אולי זה יעזור למשהו.

שינוי הכיוון אליו הם מופנים, הזזה פיזית בתוך תא המטען ושאר כיוונים שאתה יכול לבצע דרך ה-HU, יכולים לשנות את השמע מבחינתך.

• תוכן חדש...