Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני טס לשבוע לאיטליה, לרומא וטוסקנה.

האם יש מוזיאונים או מסלולים ששווים ביקור? אולי מסלולי קרטינג טובים להתנסות אישית? 8)

כבר ביקרתי בעבר בסביבת מראנלו במפעלים של למבורגיני, פרארי, פגאני ככה שאני לא מתכוון להצפין עד לשם.

תודה לממליצים!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם (נערך)

תודה רבה יוחאי! נראה שנהנתם מאוד..

לפי הקלנדר יש אירוע כלשהו ב-24 ליולי בדיוק כשאני שם אבל כנראה שזה במסלול במילנו?

http://www.vallelunga.it/en/motorsport-en/event-calendar/

אשמח לעוד המלצות :-D

עריכה אחרונה על ידי $DRAGSTER$

פורסם

אם אתה ברומא, לא רחוק מהקולוסאום יש בחור נחמד שמשכיר לנהיגה עצמית פיאט 500 אספנות או וספה אספנות לטיול ברחובות רומא או בסביבה.

אם תוכל תבקש לנהוג באברט.

http://www.rome500exp.com/m/

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אה, נזכרתי בעוד דבר, וזה יחסית לא מזמן. טוב בעיקר למי שנמצא ברומא ולא מתכנן לצאת ממנה, אבל קח שיהיה בכל מקרה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588370-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%90

פורסם

עשיתי אותו טיול. כמובן כחובב ווספות לא ויתרתי על מוזיאון הווספות העולמי שבאיזור טוסקנה(חיפוש קצר באינטרנט אני לא זוכר בעפ). מאוד מציע גם מרומא לטוסקנה לא לנסוע על כבישי אגרה, לא בגלל המחיר. נעזוב רגע את הדרך שהיא מדהימה, יש המון רכבי אספנות, ווספות, ריקשות וכבונוס מוסכים איטלקיים על הדרך שבתוכם יש פנינות מוטריות מדהימות(פרארי ישנות וחדשות בשיפוץ ועוד מראין ביישין). בשבילי זה היה טיול לכל דבר הדרך הזאת. לצערי זה היה בזרימה אז אני לא יודע נקודות ציון.

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk

פורסם

לגמרי. תנועה אטית, אזורים אסורים לכניסת רכב ממונע (משלמים קנס) שהשילוט עבורם נחבא אל הכלים, והתנהלות כאוטית לחלוטין של התנועה והולכי הרגל.

שומר נפשו יירחק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני עשיתי טיול נהיגה קטן בפירנצה, בפיאט 500 מקורית.

בערך שעה של נהיגה + ארוחת ערב, יש גם גרסאות יותר ארוכות.

יש כל מיני חברות שמציעות טיולים דומים בקלאסיקיות איטלקיות.

אפשר גם הסתם להשכיר את הרכבים לבד ולנהוג בכבישי טוסקנה. הבעיה היא בעיקר המחיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מדובר על טיול מודרך עם נהיגה ואטרקציות תיירותיות, האפשרות להשתחל עם 500קלאסית בתנועה, והכבוד שאתה מקבל מכל הנהגים האחרים שנוהגים בכביש ונתקלים ברכב כזה, לדעתי שווה הכל., בנוסף לרכבים הללו מותר לנסוע בעיר ולכן לא תקבל קנס.

אם אתה בא עם רכב שכור ולן בתוך העיר אתה יכול להרשם במלון ולקבל אישור כניסה ל ztl

פורסם
מדובר על טיול מודרך עם נהיגה ואטרקציות תיירותיות, האפשרות להשתחל עם 500קלאסית בתנועה, והכבוד שאתה מקבל מכל הנהגים האחרים שנוהגים בכביש ונתקלים ברכב כזה, לדעתי שווה הכל., בנוסף לרכבים הללו מותר לנסוע בעיר ולכן לא תקבל קנס.

אם אתה בא עם רכב שכור ולן בתוך העיר אתה יכול להרשם במלון ולקבל אישור כניסה ל ztl

בגלל שמדובר ברכב קלאסי ? או בגלל שזה רכב מקומי של תושב ?

פורסם

לרכבים הללו מותר לנוע בעיר היות שהם רכבים רשומים. (מן הסתם חברת ההשכרה רושמת אותם ככאלו שמותר לנוע באיזור.

האיזור הוא לא פנוי מרכבים , הוא מוגבל רק למי שגר שם.

כאמור לתושבי רומא מותר להכנס ל ZTL , כנל אם אתה אורח של מלון , והמלון מספק חניה אתה יכול להכנס לאיזור ואז שוב אתה לא משלם קנס.

אם אתה לן מחוץ לעיר למשל או מגיע לעיר רק למהלך היום. כל כניסה תגרור אחריה קנס.

פורסם
לרכבים הללו מותר לנוע בעיר היות שהם רכבים רשומים. (מן הסתם חברת ההשכרה רושמת אותם ככאלו שמותר לנוע באיזור.

האיזור הוא לא פנוי מרכבים , הוא מוגבל רק למי שגר שם.

כאמור לתושבי רומא מותר להכנס ל ZTL , כנל אם אתה אורח של מלון , והמלון מספק חניה אתה יכול להכנס לאיזור ואז שוב אתה לא משלם קנס.

אם אתה לן מחוץ לעיר למשל או מגיע לעיר רק למהלך היום. כל כניסה תגרור אחריה קנס.

מה שאני יודע :

רכב מושכר אסור לו להיכנס לZTL, וחברת השכרה לא רושמת אף רכב.

ניתן לקנות כניסה לZTL בקיוסקים ולאקטב אותה בטלפון עם מספר איטלקי.

האינטרנט מלא בכאלה סיפורים שלקחו מלון במרכז העיר ,קבלו אישורים מהמלונות ובסוף חטפו .

.מסקנה אסור להיכנס לZTL !!!

אולי הכי טוב לשכור רכב מאדם פרטי שמכיר וחי את הקומבינה הזאת של הZTL וידאג למנוי הדרכה ברורה ... .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז חזרתי 8)..ביקרנו במסלול vallelunga

היה ממש נחמד!

ראינו שם אופנוענים פרטיים מתאמנים, סרטון קצר שצילמתי:

https://drive.google.com/a/post.bgu.ac.il/file/d/0B5yuJgrMiifLVkdNdzBqRDNXS1k/view?usp=sharing

בכלל נהיגה באיטליה זאת חוויה! כמה כבישים מפותלים ואילו נופים וואוו! קיבלנו פורד פיאסטה ידנית, בול הרכב לטיול בזוג בכבישים כאלו. תענוג!

• תוכן חדש...