Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה, החלטנו לטוס כל המשפחה לגרמניה הלוך דרך פרנקפורט חזור דרך מינכן.

זו לא הפעם הראשונה שאנחנו בגרמניה, באופן כללי תיכננו להיות באיזור פרנקפורט יומיים עם גיחה לדורטמונד ע״מ לראות משחק בית שלהם.

פה אני זקוק לעזרה בנושא הזמנת כרטיסים, מאיפה הכי משתלם, אנחנו מחפשים כרטיסים במיקום סביר (אין שום בעיה גם מאחורי השער..) באופן כללי רוצים לספוג את האווירה באצטדיון ועל הדרך להנות קצת מהמשחק :wink:

אם יש פה אנשים עם נסיון בנושא אשמח מאוד לעזרה

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

מאמין שלא צריכה להיות בעיה להשיג כרטיסים, אם לא מדובר למשחק מול באיירן מינכן.

תתייעץ עם בית המלון בו אתה מתאכסן היכן לרכוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אני זוכר נכון 22.9 עד ה29.9, יש משחק ב24

לפי מה שרשום, יש משחק בית ב-23.9.

אפשר לרכוש מכאן כרטיסים:

https://www.eventimsports.de/ols/bvb/en

אבל כנראה שיש עוד הרבה זמן עד שיפתחו את המכירה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בני הבכור יצא ל"שבוע כדורגל" באנגליה בדצמבר האחרון, צפה ב-3 משחקים (בצ'לסי, מנצ'סטר ולסטר). הכרטיסים הוזמנו חלקם באתרי המארחות (בלסטר קיבל הנחה אחרי שהצטרף למועדון האוהדים :wink:) וחלקם דרך אתרי מכירת כרטיסים גדולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ויאגוגו זה אתר ספסרות.

זה טוב אם המכירה הרגילה הסתיימה (קניתי משם כמה פעמים) אבל חסר טעם אם היא עדיין לא התחילה...

תמיד עדיף לקנות מהאתר הרשמי (אני לא מבין בכדורגל בכלל אז אין לי מושג מה האתר הרשמי במקרה הזה)

פורסם

אתה טועה. יש שני סוגי מכירה בויאגוגו, יש כרטיסים רשמיים ויש כרטיסים של מנויים (אולי גם כרטיסים שאנשים קנו לא בטוח) למכירה. את הכרטיס שלי קניתי דרך ויאגוגו ואספתי בקופות באצטדיון. יש לשים לב למקום האיסוף בעת קניית הכרטיס

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אתה טועה. יש שני סוגי מכירה בויאגוגו, יש כרטיסים רשמיים ויש כרטיסים של מנויים (אולי גם כרטיסים שאנשים קנו לא בטוח) למכירה. את הכרטיס שלי קניתי דרך ויאגוגו ואספתי בקופות באצטדיון. יש לשים לב למקום האיסוף בעת קניית הכרטיס

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

אני לא טועה - ויאגוגו זה אתר RESELLER.

זה לא נוגד את העובדה שאתה אוסף את הכרטיס באיצטדיון.

כך גם עובד STUBHUB שאגב שייך לאותם בעלים.

עריכה: אני מאתגר אותך למצוא כרטיסים לאירוע שנמכרים באופן רשמי על ידי ויאגוגו, אולי אתה צודק אבל אני לא מצאתי כאלה.

(לשם ההוכחה- הכרטיסים צריכים להיות כולם בכמות סופית של דרגות מחיר (מקסימום 3), ולא ב100 מחירים שונים מה שמאפיין מכירה אינדיוידואלית)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

השאלה האם כדאי להמתין קודם שתיפתח המכירה באתר הרשמי (אם מישהו הצליח להבין מתי זה יפתח אשמח אם ירשום פה)

או שלהזמין דרך אחד האתרים האלו ב500-550 שקל לכרטיס. (אין יותר מדי חשיבות למקום למעט שיהיו מקומות ישיבה ביציעים של באיירן, העיקר זו החוויה.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תוכן חדש...