Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע ב ynet אני רואה את את סיכום מכירות הרכב של השנה. אחרונה בטבלה היא פרארי.. לפי הטבלה בשנת 2003 נמכרה פרארי אחת בישראל..

מישהו יודע על פרארי חדשה שנמכרה כאן בשנת 2003???? זה אירוע יחסית משמעותי מבחינתנו חובבי הרכב בארץ ישראל...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

קוראים לו מיכאל לוי והוא במקרה זה שמחזיק בזיכיון יבוא פרארי לארץ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קוראים לו מיכאל לוי והוא במקרה זה שמחזיק בזיכיון יבוא פרארי לארץ...

יבוא פרארי לישראל? איזה דגמים הם מיבאים? יש להם סוכנות באיזור התעשייה תלפיות במקרה:lol:? למה לא ידעתי על זה?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני יודע על פרארי חדשה של ***פרטים של אדם שפורסמו ללא רשותו ***.

הרכב נקנה ב 2004 ב 2.4 מיליון שקל בערך (כך אומרת השמועה) וזה כוללה טיפולים בחו"ל בשנתיים הראשונות על חשבון החברה (הובלה של הרכב במעבורת - רכב חלופי והכל).

ד"א הוא נאלץ לשלם 60000 נוספים עבור תקינה לדגם - שמעולם לא הוכנס לארץ.

הפרטים די מבוססים - גם אם יש לי ספק קל בנוגע לסכומים שנזרקו ובוודאי הוגזמו מעלה...

אלון

פורסם

בינתיים הכל שמועות ואף אחד עדיין לא ראה את הפרארי האלה... מכל החברים בפורומי הרכבים בישראל עדיין אף אחד לא הביא תמונה ובדרך כלל יש תמונות כמעט של כל רכב מיוחד שנע על הכבישים בארץ...

אני ראיתי רק את הפרארי 355gts באילת ויש לי גם תמונות שלה שמישהו צילם, אבל חוץ מזה אין תמונות של אף פרארי בארץ ויש רק שמועות וכתבות מעיתונים...

נ.ב: נראה לי שמיכאל לוי כבר לא בעליה של אל על כי לא מזמן הפריטו אותה והתחלפו המנהלים או משהו כזה...

פורסם

כבר פתחתי על זה נושא

למנכ"ל פיאט ועוד איזה מליין כבר יש פרארי 575 מראנלו ואף הבאתי תמונה של ה475 שהיתה למנכ"ל פיאט לפני שהוא החליף אותה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בראיון לגלובס לפני כחודשיים אמר הבעלים של סמל"ת (איך קוראים לו לעזאזל?) שיש בארץ רק 2 פררי ושתיהן בבעלותו. גם מחשבי משרד הרישוי מראים רק על שתי פרארי בארץ בבעלותו (עפ"י סיכום מכירות שנתי שהופיע באותה כתבה). כך ששמועות לחוד ומציאות לחוד(או שמשהוא השתנה בחודשיים האחרונים).

אולם....... ידוע בודאות על דייטונה(365GTB/4) לבנה בארץ הקודש אשר רק במקרים נדירים יוצאת מהאחסנה ונצפית בכבישי הארץ. בשנת 85 ראיתי אותה במו עיניי אבל עצם העובדה שהיא לא מופיעה במחשב משרד הרישוי אומרת דרשני!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולם....... ידוע בודאות על דייטונה(365GTB/4) לבנה בארץ הקודש אשר רק במקרים נדירים יוצאת מהאחסנה ונצפית בכבישי הארץ. בשנת 85 ראיתי אותה במו עיניי אבל עצם העובדה שהיא לא מופיעה במחשב משרד הרישוי אומרת דרשני!!!

יתכן שזו פשוט לא דייטונה מקורית - יש בארה"ב ובאנגליה מספר יצרי קיטים מפיברגלס של "כאילו דייטונה", שמבוססים בד"כ על מכלולים מכניים של קורבט או של יגואר V12. לכן אולי היא לא מופיעה ברישומים בתור פרארי.

מצ"ב קישור לאתר הבריטי של הרפליקות, ותמונה מייצגת, שמסבירה למה קל להתבלבל. הם פשוט נראות זהות.

http://www.daytonareplicaclub.co.uk/

בברכה,

קובי

ferrari replica.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ישנן סיבות נוספות למה הרכב לא מצוי במרשם כלי הרכב כתוצר של פרארי.

מכוניות רבות שיובאו לארץ במהלך השנים, בייבוא אישי, רשומות במחשבי משרד הרשוי בצורה שגויה - ואני מדבר מנסיון!!!

ייתכן ובשם היצרן של הפרארי הנ"ל מופיע לשם הדוגמא (איני מכיר באופן אישי את סיפורה) דווקא פיאט(הבעלים של פרארי) כשם היצרן!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בסדר יש פרארי בארץ, אתם לא חושבים שזה טיפה עצוב לעומת מדינות אחרות שאנחנו שומעים שיש פה 2 או 3 פרארי ונגנבים ובהרבה מדינות באירופה רואים די הרבה כאלה

GTA זה הכי אחי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...