Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

נכנס בי רכב כשעצרתי במעבר חציה.

הרכב שלי עוד לא ראה שמאי אבל אני חושב שהרכב מושבת כי נמעך קצת מהאמבטיה של הגלגל, דלת תא מטען לא נפתחת, פנס ימני שבור, ועוד פלסטיקים בתוך הרכב, מאזדה 323F.

ברכב אחר לפני 3 חודשים נפל לי קרש על הרכב מאתר בנייה והשביתו לי את הרכב גם כן.

כל תאונה כזאת אני נתקע בלי רכב כי לא מביאים רכב חליפי, יש לי רק צד ג', ואני יושב בבית בלי עבודה לחפש רכב, נוסע לחפש רכבים עם דלק על חשבוני ובקשות ממשפחה/חברים את הרכב שלהם בשביל ללכת לראות רכבים.

נראה לי לא הגיוני שמישהו נכנס בי שלא באשמתי ואני צריך לשאת בנזק כזה גדול, ללא רכב כמה ימים, הוצאות של דלק+ כאב ראש לחיפוש רכב, יישור קו לרכב החדש, העברת ביטוח מרכב לרכב שעולה לי כ50 ש"ח, לקחת הלוואה או לפתוח חיסכון בשביל לקנות רכב אחר.

דיברתי עם הביטוח שלי על הנושא והם אומרים שאני יכול לתבוע את בעל הרכב הפוגע על הנזקים.

רציתי לדעת האם יש איזה חוק שאומר שהם מחויבים להביא לי רכב חליפי עד שאני ימצא רכב או עד שיביאו לי את הכסף מהביטוח, לפחות ככה אני יוכל להמשיך לעבוד.

ועוד שאלה, זכור לי מאיפה שהוא שיש 2 סוגי השבתות, אחת שלא אפשרי להחזיר את הרכב לכביש ואחת שאפשרי, רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן אפשרי שאני יקנה את הרכב מהביטוח יתקן אותו וימשיך לנסוע בו?

תודה מראש לעונים, ניסים.

עריכה אחרונה על ידי nisim91
פורסם

אני אתייחס רק לגבי ההתנהלות שלך לגבי ביטוח, אם אתה רוצה רכב חלופי במקרה של תאונה - תעשה ביטוח שיכסה לך רכב חלופי במקרה של תאונה!

כמו כן אני לא חושב שתוכל לתבוע נזקים מהפוגע על זה שאתה תקוע בלי רכב, זה נשמע די קטנוני.

עצה אחרונה - נשמע שקורים לך כל מיני דברים מוזרים - תבדוק מזוזות בבית :lol:

פורסם

ביטוח עם רכב חליפי זה אומר ביטוח מקיף ?

זה לא רק שאני תקוע בלי רכב, אני עצמאי אז זה אומר בלי עבודה גם.

לחפש רכב שיתאים לי לעבודה ולצרכים שלי זה זמן וכסף כמו שאמרתי ליישור קו ולכל המסביב.

המזוזות בבית חדשות.

אגב היום השביתו אותו.

אשמח לתושבות לגבי מה ששאלתי.

תודה מראש.

פורסם

אתה מדבר על אובדן להלכה (לעומת טוטלס לוס). לצערי לא יכול ליעץ איך ואם אפשרי אבל בטוח שתמצא בגוגל.

פורסם

גם לי יש צד גימל ואין לי רכב חלופי ,אבל ברגע שהיתה תאונה בנתניה והנהג הפוגע הודה לביטוח שלו שזה אשמתו ,קיבלתי טלפון ואמרו לי שברגע שאני מכניס את האוטו לפחח שבהסדר אני נוסע לאלדן ומקבל רכב בלי תשלום עד שהרכב יוצא מהמוסך... לא שילמתי אפילו שקל עבור ההשכרה רק נתתי כרטיס אשראי לעירבון

פורסם

בתביעה המוגשת כנגד הנהג הפוגע, ניתן לתבוע פיצוי לא רק על הנזקים הישירים (עלות התיקון ועלות שכר טרחת השמאי), אלא גם על כל הנזקים העקיפים: הוצאות נסיעה, אובדן ימי עבודה, אובדן הכנסה (באם נגרם כתוצאה מהשבתת הרכב), הוצאות מימון (באם היו) וכד'.

• תוכן חדש...