Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעודת נכה - ואם יש 2 רכבים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש אפשרות לקבל תעודה "ניידת" (עם ציון של מספרי רישוי של 2 רכבים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אפשרי, רק אם הרכבים רשומים על שם בעל תעודת הנכות.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם
שלום, סבא שלי קיבל אישור לתעודת נכה, האם תעודה זו תקפה לרכב אחד בלבד? או שהוא יכול לקבל אחת לכל רכב ( יש לו 2 )

אשמח לכל תשובה.

אם זה לא כדי להפוך את הרכב שלך לרכב נכה :evil: , אין היום בעיה לקבל תו לשתי מכוניות הנמצאות בבעלות אותו נכה. עם זאת, הרכב השני לא יהנה מפטור ממס או מאגרות רישוי.

אני מתנצל מראש אם אני מאשים אותך ללא עוול מצידך, אבל כנכה (אמיתי!) אני נתקל כל הזמן בניצול לרעה של התווית, מילדים שמחנים רכבי נכים וחוסמים מדרכות (כשעל התו רשום שם של איזו ברכה ליבוביץ), או אנשים שקונים רכב מוזל על-שם סבתא/הורה שזכאי לרכב נכה ולעולם לא ישתמש בו.

פורסם

פטור מאגרת רישוי ניתן לרכב אחד בלבד שחייב להיות על-שם הנכה.

תו נכה ניתן לקבל עם שני מספרי הרישוי, הרכבים לא חייבים להיות על-שם הנכה, אולם כשמקבלים את התו חותמים על כך שהתו יהיה בשימוש רק כשהרכב משמש את הנכה.

קבלת תו נכה איננה גוררת בהכרח פטור מאגרת רישוי. (במיוחד אצל אנשים מבוגרים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...