Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני ומשבר גיל ה40.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשטף אותכם בסיפור משבר גיל ה40 שלי.

אני אכתוב אותו כאן בכמה פוסטים,כדי לא להכניס אותכם לדיכאון עם טקסט ארוך.

התחלה:

הכל התחיל באביב שנה שעברה כאשר פקד אותי משבר גיל ה40. אומנם יום הולדת שלי הוא באוגוסט, אבל הרגשתי ריקנות וחוסר איזון שמאפיינים כל כך את התקופה שלפני החלפת קידומת. זה הגיע יותר מחצי שנה מראש. התחביבים הישנים כבר לא ריגשו אותי יותר ולא היה לי חשק לחפש חדשים. כמה חודשים לפני כן החלפנו רכב לזוגתי שתחיה וראיתי איך היא נהנת מרכב החדש. התקנאתי, מכיוון שרכב שלי נקנה בצורה שכלתנית ככלי הכי מתאים למטרה בלי שום יומרה לרגש.

כך התחלתי לחשוב איך אני מממש את האהבה שלי למוטוריקה. הרעיון המיידי היה רכב אספנות כפרוייקט ארוך טווח. אבל מכיוון שגם ככה אין לי זמן לנשום, הבנתי ישר שזה לא יתקדם לשום מקום מעבר מקניית חלפים באי ביי. לכן התחלתי לחשוב על ייבוא רכב אספנות. במיוחד לאור סיפור הבאת טויוטה 2MR על ידי ידידנו מאור ברכה. לכל אחד מאיתנו יש חלומות ילדות מוטוריים. לי היו 2.

המשך יבוא. בינתיים אתם מוזמנים לנחש מהם החלומות.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2 נשים זה כך כך שנות ה90. בערך אז שמתי V על הדבר הזה. אבל בחלומות מוטוריים עסקינן.

הראשון היה פורשה 911 משנות ה80. השני היה מרצדס G מאותם השנים. בדיקה קצרה של עלויות לגבי אופציה א' הורידה אותה מהפרק. צריך תקציב של 150. אשתי תיקצבה את השגעון ב50. לגבי אופציה ב' העלויות היו יותר ריאליות, אבל גם לא מבוטלות והבנתי שהדגם הנכון הוא דיזל שאסור לייבוא אפילו כאספנות. כל מיני אופציות כמו מרצדס SLC ויתר הדברים היו נחמדים אבל לא עשו לי את זה וכך נכנסתי לדיכאון. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל אותם חברי פורום שאכלתי להם את הראש בכל מיני שאלות בדרך.

פורסם

כיוון הבא היה קניית רכב שטח הארדקור יעודי. התחלתי לפנטז על טיולים במדבר ומדורות לאור הירח. אבל גם זה בסופו של דבר לא כל כך דיבר אלי.

כך מצאתי את עצמי בעוד יותר דיכאון והחלטתי שאני צריך לפעול מהרגש. אני צריך לקנות משהו שלא חייב שיהיה בו הגיון אבל שיהיה מלא רגש.

לא איכפת לי שלא יסע בכלל. אבל שיגרום לי לחייך כל פעם שאני רואה אותו. פשוט התחלתי לפתוח לוחות וללכת לראות רכבים.

היה בדרך פיאט קופה, פיג'ו CC206, מיאטה זקנה ושחוטה שרוצים עליהן הון, ועוד כמה מכוניות אבל לא הרגשתי שמשהו בתוכי משתנה כשאני רואה אותן. גם נסיעות בהם לא עשו לי את זה.

על הדרך התכנסתי עם רשימת מאפיינים: רכב קטן, ידני, בעל מנוע חזק יחסית והתנהגות סבירה. אבל הכי חשוב שיעשה לי את זה. בקיצור. החלטתי שאני רוצה גרזן קל ויפה לסופי שבוע שיהיה שינוי מבורך מקיה סורנטו שמשנעת את התחת שלי ביום יום. אבל חלפו הימים ולא מצאתי את מבוקשי.

כאן זה הזמן והמקום להודות לאשתי שאומנם תקצבה 50, אבל הסכימה למתוח את התקציב כלפי מעלה. הצעתי למכור איזה שעון כדי לממן את העלויות הנוספות, אבל לא היה צורך בכך. תודה מאמי. כן, אני יודע, שגם אצלך התחלנו מטויוטה יאריס וזה נגמר בלקסוס.

פורסם

בקצב הזה הדיון ימשך עד משבר גיל ה-50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקנה ממני את המונדאו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לאחר תקופת מה הגעתי למחשבה על מיני. רכב קטן, חביב ובהחלט מעלה חיוך, יחד עם יומרה מוטורית מסויימת. מהר מאוד הבנתי שאני רוצה קופר S המטורברת ולא היו הרבה כאלה. גם המחיר של נבלות שחוטות היה בגבולות התקציב אבל לא הגיוני. משם התחלתי לפזול לכיוון של אלפה מיטו. רצוי בגרסת תלתן אבל 155 גם הייתה בסדר. ראיתי כמה, אבל הרכב היה לא עד הסוף לטעמי. היה בדרך דיבור על אלפא 156 פסיכית ומטורפת, אבל אילוצי אחסנה חייבו אותי ברכב קטן.

יום אחד, תוך כדי בשיטוט ביד 2 ראיתי סיטרואן 3DS. בדיקה קצרה העלתה נתונים הבאים: אורך 3.96. מנוע שמשותף למיני, גרסה ידנית עם מגדש טורבו 156כ"ס ועיצוב שגרם לי לחייך. יאללה, בוא נבדוק, מה יש לך להפסיד? אמרתי לעצמי. אבל אחר כך התחלתי להתיעץ ולקרוא על בעיות מנוע THP.

טיימינגים, פיח, טורבו שהולך מה לא כתבו עליה. זה היה TURN-OFF רציני.

פורסם
בקצב הזה הדיון ימשך עד משבר גיל ה-50.

אנחנו לא ממהרים, לפחות לא אני.

כבר 7 שנים אני סוחב את משבר גיל ה 40.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
משבר גיל ה 40 זה הזמן לדו גלגלי.

או איזה rzr נחמד .

עם דו גלגלי גמרתי בגיל צעיר עם קסדה שנפתחה על שפת המדרכה כמו אבטיח. זה די חיסן אותי.

RZR היה מאוד על הפרק, אבל זה כלי לתושבי הכפר ומה לעשות, בתוך ערי אני גר. לא נראה לי לעניין לקנות נגרר ולגרור אותו לשטח.

מה גם שאלה כלים שנשברים המון ותיקונים לא זולים. ליד העבודה שלי הייתה סדנה שהתעסקה בשיפורים לכלים כאלה וגם להם אכלתי ראש, עד שהבנתי שזה לא בדיוק מה שאני מחפש.

• תוכן חדש...