Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

רכב: הונדה סיוויק 92 EX

ככל שהסל"ד ברכב גבוהה יותר כך האור בלוח המחוונים נעשה בהיר יותר.

שנוסעים על 2-3 טור, יש אור די עמום בלוח המחוונים, וכשעוברים את ה 3 טור , פתאום הלוח מחוונים מקבל אור ממש בהיר ויפה, הייתי רוצה שהוא תמיד יהיה כזה בהיר.

מישהו נתקל בזה כבר בעבר?

יש רעיונות?

פורסם

גש לחשמלאי רכב כדי שיבדוק אם מתח טעינת האלטרנטור אינו גבוה מדי ולכן עולה עוצמת תאורת השעונים (וגם התאורה החיצונית). לא ניתן לכוון את הוסת לאלטרנטור שהנו אלקטרוני סגור.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן אכן כמו שאמרו, הווסת טעינה הלך כנראה, ויש חשש שהוא יתן טעינה מוגברת, דבר שעלול לגרום נזק לרכיבים חשמליים ברכב, זה קרה לחבר שלי בפיאט אונו.

יכול להיות שהוא גם לא נותן אל את מה שהוא צריך לתת ואז שאתה נותן לו יותר סיבובי סל"ד אז הוא באמת נהיה יעיל, אכן הוא תקול.

בפורד סיירה שלי כשהיינו נוסעים אז פתאום האור היה עמום, וכשהיית לוחץ גז אז האור היה חוזר למצב הנורמלי, אני ואבא שלי החלפנו את הווסת לבד. יש מכוניות שהווסת טעינה מגיע עם הפחמים ביחד בתור יחידה אחת, אם אתה מחליף לבד אז תבדוק.

אם אתה רוצה לחסוך מעצמך כאבי ראש עקב חוסר יידע בעניין, גש לחשמלאי מוסמך כמו שאמר רפי.

המשך יום טוב.

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

• תוכן חדש...