Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שנים שאני מטפל באוטו במוסך מורשה, הפעם מתחשק לי לעשות לבד. (יותר קטע שאני אוהב את זה וסיפוק מאשר החיסכון)

אבל אני צריך הדרכה ועזרה, יש לי מספר שאלות:

1. יש למישהו שרטוט איפה נמצא מסנן השמן? הוא מגיש לפרוק והרכבה? הבנתי שבכל מקרה צריך לפרק איזה מכסה פלסטי בתחתית ש"מגן" על המנוע. אשמח ללינק עם תמונות אם יש - אני לא מצאתי :cry:.

2. איפה באזור חיפה אפשר לקנות חלפים? שמן, פילטר שמן ואוויר, ובוקים?

ברמת העיקרון יש לי ניסיון מהעבר, הייתה לי קליאו דור ראשון והייתי עושה טיפולים בסיסיים לבד (שמן, פילטרים ופלאגים), יש לי אפילו במחסן זרוק את המפתח עכביש הזה לפילטר שמן.

הבעיה שלי, שאני לא יודע להיסתכל על דברים אחרים ולראות אם יש בעיה - תחזוקה מונעת.

תודה,

ליאור.

פורסם

סע ל-ל.כ ברמלה, תקנה את כל הכלים שאתה צריך, משם תמשיך לאבי ברחובות, תקנה את כל החלפים שאתה צריך,

ובדרכך צפונה תעצור באזור השרון ואשמח להתלוות אליך ולהדריך אותך.

Stay Dirty

פורסם
סע ל-ל.כ ברמלה, תקנה את כל הכלים שאתה צריך, משם תמשיך לאבי ברחובות, תקנה את כל החלפים שאתה צריך,

ובדרכך צפונה תעצור באזור השרון ואשמח להתלוות אליך ולהדריך אותך.

לא הבנתי למה זה היה טוב, התגובה הצינית שלך. :roll:

אשמח לתגובות יותר ענייניות.

פורסם

שלום לך -bjib

אתה מוזמן להצטייד בכל החלקים שאתה צריך למען הטיפול, ואסף (שלא היה ציני) ואנוכי

נשמח לפגוש אותך ולעזור לך בכל מה שצריך.

ראיתם פעם בחורה עושה טיימינג ?! :mm_wink:

פורסם

אולי לא הבנתי את אסף, אבל למה לשלוח אותי לרמלה ורחובות אם רשמתי שאני מאיזור חיפה?

איפה מומלץ לקנות חלפים באיזור חיפה והקריות?

פורסם

בחיפה אתה יכול לקנות חלפים בעיר התחתית ברחוב יפו, ליד שווארמה במבינו. יש שם את אייבי חלפים ואת יונס.

לגבי כלים יעודיים, יש לך באיזור המפרץ את שזר, פולק, בורג המפרץ, בר בורג ועוד איזה 20.

לגבי מה לקנות, אני מניח שאם תבקש יפה מאסף הוא יותר מישמח לעזור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אסף ואני הסתדרנו - סתם אי הבנה, מבחינתי מנהלי הפורום יכולים למחוק את הודעתי מהיום ב 13:11.

אסף וטל, אולי תעברו לגור בצפון? יש פחות פקקים...

אני אשקול את ההצעה בכל מקרה.

ואם יש למישהו ניסיון בטיפול ברכב המדובר, אשמח לפרטים נוספים.

תודה, ליאור.

פורסם

אכן כמו שאמרת יש דלתית קטנה שהיא חלק מהמגן התחתון הגדול. מפרקים רק אותה כדי לגשת לבורג הריקון ולפילטר השמן.

מפתח עכביש מאוד יעזור במקרה הזה לכן תנסה למצוא אותו במחסן.

http://www.paulstravelpictures.com/Mitsubishi-Lancer-MIVEC-Engine-Oil-Change-Guide/index.html

ובנוסף קח לך טופס מנוע מאוטודאטה:

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oby1JQjdKc3VDbEU/view?usp=sharing

Stay Dirty

פורסם

אסף המון תודה!

עכשיו אני נזכר שבמהלך החיפושים שלי ברשת, ראיתי את הלינק הראשון אבל לא התעכבתי עליו כי היה כתוב מנוע 2.0L.

עכשיו אני רואה שהוא די זהה ל 1.8.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

הזמנתי בוקים מ apex, הגיעו ביום שני.

קניתי שמן סינטטי מלא של וולוליין, פילטר שמן מקורי ואוויר חליפי, הכל ב 270, בים חלפים בצומת קרית אתא.

אתמול הרמתי את האוטו, והתחלתי לעבוד, (איזה חום....35 מעלות ). התברר שב 1.8 בסוף אין שום דלת שצריך לפתוח, ויש גישה ישירה לבורג קרטר ולפילטר שמן.

מפתח 17 לבורג, ולפיטר למזלי היה לי מפתח עכביש, כי הוא היה תקוע חזק. סגרתי עם שייבה חדשה, ופהפילטר החדש, הורדתי את האוטו, מלאתי שמן, החלפתי את הפילטר אוויר, סיבוב קצר, הרמתי שוב לבדיקה, אין נזילות, הכל סבבה.

מה שכן, ראיתי על החיבור של הגלגלים בשני הצדדים, כאילו שיש נזילה של שמן, או שזה גריז.

אצרף תמונות יותר מאוחר, אשמח אם תוכלו לאבחן, לא מצליח מהסלולר.

תודה,

ליאור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהתפוח בוודאות.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...