Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש דברים שאפשר בקלות להשיג בפירוקיות- שטיחונים ומגש לרמקולים למשל (זה המגש שעולה עם הדלת).

את היונדאי הקודמת שלי קניתי מסוחר והוא דאג לי למגש במקום לאחר שהבהרתי לו שרכב אמור להגיע כולל הכל ולא בחוסר חלקים.

יש פירוקיות באיזור המרכז שאתה יכול להפנות אותי ?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תנסה לבדוק ב"מאגר".

לפי מה שאני זוכר השטיחים לא זהים לגרסת הליסינג לכן לדעתי יהיה לך קשה למצוא את השטיחים.

כל שאר החלקים אין בעיה.

אישית הייתי קופץ לטירה/טייבה ומחפש בפירוקיות שם, סביר להניח שתצא בנזק כלכלי נמוך בהרבה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בכללי כדי למצוא חלקים בחו"ל, האתר הזה נותן לך למצוא כל חלק ברכב ואת המק"ט יצרן שלו, עם זה אתה יכול לחפש באתרים אחרים, גם לפי השם שלא תמיד אנחנו יודעים באנגלית, וגם לפי המק"ט. למשל למדף האחורי :

http://eucatparts.com/?action=cat_ford_part&s_id_part=1375698&s_id_model=158&s_code_image=K023540603

מה שמצאתי באיביי :

http://www.ebay.com/itm/ford-focus-ST-load-cover-parcel-shelf-dark-grey-black-boot-shelf-14-plate-rs-st3-/262443064968?hash=item3d1ad35e88:g:otwAAOSwfC9XPHDz

מניח שיש בעוד אתרים. שים לב שבארה"ב לא נמכר הדגם שלנו (אקובוסט), רק באירופה. אבל לרוב החלקים גם הדגם האמריקאי מתאים.

בכל מקרה מצטרף להמלצה בקשר לחלקים שאתה מחפש - פירוקיות זה המקום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...