Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאני מבין יש לך שתי מכוניות.

אחת שהיא לא בשימוש קבוע ואחת שכן במידה ותחנה רכב שאינו בשימוש קבוע בחנייה הזאת אתה עושה מה שבדיוק היא עושה.

אתה מותיר רק שתי חניות לדיירי הבניין כי את הרכב הזה אתה לא מזיז כל יום.

המקסימום שהרווחת זה אפשרות לשים את הרכב הקבוע שלך ליד רכב הסופ"ש שלך כלומר עדיין היהי רק חנייה אחת פנוייה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיפר לי מישהו שנסע באמצע הלילה להורים שלו, עם רכב בצבע טורקיז, וחסם מישהו בחניה של בנין. עיר במרכז הארץ, לא זוכר בדיוק איפה. הוא היה צריך לצאת בשש בבוקר, ותיאר לעצמו שהאיש שהוא חסם לא יצטרך לצאת מהחניה עד שש.

בשש בבוקר הוא הגיע... על הרכב היה מונח מזרון ישן ומסריח, וכל הרכב מכל הצדדים היה מקושט בשריטות עמוקות. האיש עדיין חנה בחניה, היה אפשר להזמין לו משטרה או לתבוע אותו, אבל החבר המפגר שלי נסע משם כי הוא פחד לספר להורים שלו על השטות שהוא עשה.

תגובה מוגזמת אבל מגיע לו. שונא אנשים ש"חושבים" לפי מה שנוח להם.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
האישה תמיד צודקת.

מציע שתשמע להצעת אשתך

ותחנה את הרכב במקום האמצעי במפרצון.

אם האישה תמיד צודקת והגבר תמיד טועה, אז כשהוא מצדיק את האישה הוא צודק או טועה?

לעניינו של דבר, בהחלט האישה צודקת במקרה הזה.

אין דבר שיכאב לנהגת החונה כשהיא תראה שהיא צריכה לחנות כחוק, מניסיון.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• חברי המעגל הראשון
פורסם

700 שקל (בשחור) ואני מגיע לסדר וליישר לכם את הרכבים שחונים עקום במפרצון. מתחייב שאחרי 2-3 מפגשים הבעיה תיפתר לצמיתות, מעבר לזה שלפחות אחרי המפגש הראשון יהיה לכם קצת שקט כי הרכב הבעייתי יהיה בתיקוני פחחות לכמה ימים.

וברצינות, אל תעמיד את הרכב הישן שלא נוסע שם כי ככה המצב לא ישתנה. מתוך 3 חניות יהיו רק 2.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תפזר מסמרים, תלמד לחרוט באופן אומנותי על פח,

או שפשוט תבוא לפורום דיטיילינג ונסביר לך איך להתאמן וללמוד לעשות פוליש עם מכונה רוטרית על הרכב שלה.

ועכשיו באמת,

מה אתה כבר יכול לעשות? כלום, מי שעונה ומתנהג בצורה כזו, לא תוכל ״ללמד״ אותו כלום,

כל דבר שתעשה רק יביא לתגובה מתלהמת יותר,אז או שתנסה לפנות לעירייה וכדומה ולראות אם הם מוכנים להשלים קצת הכנסה לקופה שלהם, או שתנסה למצוא מקום חניה אחר.

אגב, אם היא נשואה\חייה עם ההורים או לא משנה מה הסטטוס שלה, תבדוק אם יש צד נוסף שפוי בתא המשפחתי שלה שאיתו אפשר לשוחח על זה, אולי איזה שכן משותף שמכיר אותה, משהו כזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל ברנשים כאלה חיים עם אותו סוג. לא מאמין שהאישה תהיה כזאתי פרחה אבל בעלה אדם מתחשב ואכפתי.

פורסם

האם חניה עקומה היא בכלל עבירה?

הצעת חוק חדשה מבטיחה לנסות לשים סוף לתופעת הנהגים שתופסים "בחזירות" שני מקומות חניה - כתבה מ- 2010 ולא נראה לי שמשהו זז בקשר לזה...

וברצינות, לא יודע איפה אתה גר אבל אם יש לך שוטר קהילתי דבר איתו. מנסיון שלי זה עוזר.

פורסם

אני לא מאמין שאנשים פה אשכרה מציעים לבחור לשרוט לה את הרכב. אפילו אם זה ספק בצחוק, זה מחריד.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

וברצינות, אל תעמיד את הרכב הישן שלא נוסע שם כי ככה המצב לא ישתנה. מתוך 3 חניות יהיו רק 2.

הוא אמר שהרכב נוסע מדי פעם. לא מושבת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה מדי פעם? אם זה פעם בשבועיים זה קצת אגואיסטי.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם
סיפר לי מישהו שנסע באמצע הלילה להורים שלו, עם רכב בצבע טורקיז, וחסם מישהו בחניה של בנין. עיר במרכז הארץ, לא זוכר בדיוק איפה. הוא היה צריך לצאת בשש בבוקר, ותיאר לעצמו שהאיש שהוא חסם לא יצטרך לצאת מהחניה עד שש.

בשש בבוקר הוא הגיע... על הרכב היה מונח מזרון ישן ומסריח, וכל הרכב מכל הצדדים היה מקושט בשריטות עמוקות. האיש עדיין חנה בחניה, היה אפשר להזמין לו משטרה או לתבוע אותו, אבל החבר המפגר שלי נסע משם כי הוא פחד לספר להורים שלו על השטות שהוא עשה.

אמרת למישהו הזה שלהבא יהיה בן אדם ואם כבר הוא חוסם מישהו שישאיר מספר טלפון למקרה הצורך? אני לא יודע איך הייתי מגיב במקרה שהיו חוסמים אותי ככה, מקווה שזה לא יקרה. :wink:

פורסם
מה זה מדי פעם? אם זה פעם בשבועיים זה קצת אגואיסטי.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

מה זה משנה, הרי הרכב השני חונה בחנייה כלשהיא אחרת ברחוב שהיא לא במפרצון. אז הוא ייפנה את החנייה שם ויחנה במפרצון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל המפרצון הזה הוא של הבניין שלו, והדיירים של הבניין מעדיפים לחנות שם ולא לאורך הרחוב, לא?

או שלא הבנתי את הסיטואציה.

• תוכן חדש...