Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

במקום מגוריי (לא רלוונטי כרגע שם המקום לעניות דעתי) לא חסרות חניות ברחוב. אולם , בשעות הערב שכשכולם חוזרים מהעבודה ומסידוריהם החניות מתמלאות ובהחלט יותר קשה למצוא מקום חנייה פנוי. ניתן לחנות ברחוב צמוד למדרכה וניתן בנוסף לחנות במפרצונים פנימיים על בסיס הקודם חונה. צמוד לבניין שבו אני גר ישנם שני מפרצונים אשר בכל אחד מהם שלוש מקומות חנייה ( מסומנים עם קו הפרדה בין אחד לשני). מעשה בבחורה צעירה עם רכב משפחתי סטנדרטי (לא רכב גדול או רחב או משהו בסגנון) אשר נוהגת באופן קבוע לחנות במפרצון ולחרוג מתחום החנייה היחידה ועל ידי כך בעצם לתפוס 2 מקומות חנייה בו זמנית , מה שנותן רק לעוד רכב אחד אפשרות לחנות במפרצון. בתחילה חשבתי שאולי הבחורה חונה כך בלי כוונה ולא שמה לב לאופן שבו היא חונה אז שמתי לה פתק עם בקשה נימוסית לא לחנות כך יותר וחשבתי שבזאת תם העניין. אך אבוי ! זה המשיך ! שמתי עוד פתק ...לא עזר. היום ראיתי אותה בשעת מעשה מחנה את הרכב איך שהיא מחנה וניגשתי אליה ושאלתי אותה למה היא עושה זאת. בקצרה , הטונים אצלה עלו קצת וקיבלתי תשובה שחזרה על עצמה פחות או יותר : "מה זה עניינך ? זו חנייה פרטית שלך ? תתקשר למשטרה אם זה מפריע לך". באמת שניסיתי לדבר איתה בשיא הנימוס ובשיא הנחמדות וביקשתי ממנה בסך הכול לא לחנות כך יותר ולתפוס מקום חנייה אחד ולא שניים והייתי בטוח שהיא תקשיב ותבין עניין במיוחד שאמה הייתה לידה אבל אחרי נקודה מסויימת שראיתי שאין עם מי לדבר חתכתי הבייתה.

עכשיו , אשתי לעתיד הציעה פתרון פשוט וחכם ואני חושב שאני איישם אותו. יש ברשותי רכב ישן שאני נוסע בו לעיתים רחוקות. אשתי הציעה שאחנה את הרכב במקום האמצעי במפרצון וכך למעשה אגרום לכך ששני מקומות החנייה משני הצדדים יהיו פנויים לחנייה.

מה אתם הייתם עושים ?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שדיברת איתה פנים מול פנים קצת שרפת את עצמך.

בדרך כלל אנשים כאלה לא משתנים וימשיכו לשים זין על אחרים, ראיתי כבר סוגים של אנשים שנוסעים עם אור גבוה תמיד או חונים ותופסים כמה חניות ושמעירים להם שזה מסנוור אז על הזין שלהם.

עד שלא יפגעו להם בכיס זה לא ישתנה, תתדחיק ותתעלם.

פורסם

כי הוא חונה מאחוריה ולא לידה. אני דווקא הייתי שם את הרכב באמצע, וכשהיא חונה מצמיד אותו אליה שיקח לה יום שלם לצאת...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם (נערך)

eyalkar ; תכלס האשה תמיד צודקת וגם אם לא , תן לה להרגיש שהיא צודקת : P

Dirty ; מצטער אבל אני לא מוכן להדחיק ולהתעלם. אני לא אכנס איתה לעימות פיזי בשל כך אבל ישנם פתרונות אחרים (כמו מה שהציעה אשתי) שיגרמו לה להתנהג אחרת ולא לעשות יותר את מה שהיא עושה כרגע.

נתנאל ; האמת שהיו כמה פעמים שכשלא מצאתי מקום חנייה קרוב לבניין והמקום היחיד היה המרחב הצפוף הזה בין האוטו שלה (שחנה לא כמו שצריך ופלש לחנייה השנייה) לבין האוטו השני נאלצתי להשתחל פנימה ולחנות צמוד אליה ברמה כזו שבאמת לא נראה לי שהיא יכלה להכנס מדלת הנהג (אני משער שהמרחק בין המכונית שלי לשלה היה בסביבות ה-30 סנטימטר פלוס מינוס). אין לי מושג איך היא נכנסה לרכב שלה במקרים הללו ( אני משער שמדלת הנוסע).

הבהרה : החניות הן במקביל אחת לשנייה.

עריכה אחרונה על ידי loki2d
פורסם

אם יש לך רכב שאתה יכול למקם כך שימנע ממנה לעשות את זה, לך על זה. אפשרות נוספת היא אולי לפנות לעיריה ולדרוש לתחם את החניות במפרצונים באמצעות עמודים (לא חובה מתכתיים - יש גם כאלו מפלסטיק גמיש ; לא יפליא אותי אם החכמולוגית פשוט תרמוס אותם עם רכבה), אבל סביר להניח שאם לא מדובר בחניות כחל"ב העיריה תיענה בשלילה ו/או תזרוק את הכדור בחזרה לדיירים בצ'כונה.

פורסם

מדובר בסוג האנשים שכועסים על כל העולם וחושבים שהעולם חייב להם .

כל חוק הם ירמסו ויעשו דווקא .

אם ניסית בטובות ולא נפתרה הבעייה עלה שלב וחנה באמצע , אולי כך היא תבין .

פורסם

תראה ניגשת אליה דיברת איתה ובאה תגובה כמו שתיארת שהיא פשוט לא סופרת אף אחד ממטר וכאן אתה שרפת את עצמך והיא יודעת מי אתה. אנשים ששמים פס וחונים על 2 חניות אלו חיות וסביר להניח שלפני שהיא תניע את הרכב עם המפתח שלה היא יכולה גם לגרום נזק לרכב כגון שריטות/ חיתוך צמיגים ועוד. כמו שאומרים עדיף להיות חכם ולא להיות צודק.

אתה יכול לרדת לרמה שלה ולחסום לה את הרכב משני הצדדים ואם היא תרצה שתיכנס מהבגאג אבל כוח גורר כוח קח את זה בחשבון.

תעשה את החושבים בשנית אם באמת יש לך כוח לזה. אני הייתי מנסה לדבר איתה בשנית ואם לא יהיה מה לדבר הייתי עוזב את זה, אני לא אבזבז את הזמן והעצבים שלי על מי שלא שווה את זה.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

לא חושב שיש טעם לדבר איתה בשנית אחרי התגובה שלה

לדעתי הזמן לדיבורים נגמר והגיע זמן המעשים!

כמובן אתה צריך לקחת בחשבון שהיא יכולה להיות באמת מופרעת ולגרום נזק לרכב שלך.

ניסית להתקשר לעירייה ולהתלונן עליה? אולי תפול על איזה עקרוניסט שיזמין לך גרר

אם זה לא עוזר פשוט תצטרך להחזיר לה באותה המטבע

פורסם

האשה הציעה רעיון מצויין.

אבל קח בחשבון שהקחבה עלולה לדפוק לך את הרכב בטעות. אם זה לא נורא ויש לך את החשק והפנאי למקרה כזה, אז מצאת את הפתרון ואני לא היית מזיז את הרכב השני לעולם, וגם אם כן, דואג לפני זה לתחלופה.

פורסם

הרכב הישן הזה, יש לך בעיה שיקבל קצת שריטות?

אם אין לך בעיה כזו - שים אותו באמצע, אין לך מה להפסיד.

לדעתי היא חונה כך כדי שיהיה לה קל לצאת, אתה רק 'תעזור' לה לעשות תרגילי חניה...

אם אתה בקטע של מריבות ולא פוחד ממנה (צעקות\קללות...) - אתה יכול לעמוד עם מצלמה מול הרכב שלה כשהיא רואה, אולי יפחיד אותה קצת (יש קבוצה בפייסבוק שנקראת 'חנית כמו ז**' תרפרף שם קצת ותבין).

בהצלחה, תעדכן מה היה, זה מעניין ;-)

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אפשר גם להניח אבני שפה על הפסים וכך לתחום את החניות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סיפר לי מישהו שנסע באמצע הלילה להורים שלו, עם רכב בצבע טורקיז, וחסם מישהו בחניה של בנין. עיר במרכז הארץ, לא זוכר בדיוק איפה. הוא היה צריך לצאת בשש בבוקר, ותיאר לעצמו שהאיש שהוא חסם לא יצטרך לצאת מהחניה עד שש.

בשש בבוקר הוא הגיע... על הרכב היה מונח מזרון ישן ומסריח, וכל הרכב מכל הצדדים היה מקושט בשריטות עמוקות. האיש עדיין חנה בחניה, היה אפשר להזמין לו משטרה או לתבוע אותו, אבל החבר המפגר שלי נסע משם כי הוא פחד לספר להורים שלו על השטות שהוא עשה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...