Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר כמה זמן מתעניין בלקנות רכב שני לאשתי ו2 ילדיי (בני 17).

אז אשמח להמלצה על רכבים שיהיה להם את ה"פוזה" שבטח ילדיי מחפשים, חסכוני בדלק אבל כמובן של יהיה עגלה בכביש ובנוסף הוא נועד לנסיעה בין עירונית.

הרכב חייב להיות אוטומט(אשתי בעלת רשיון רק לאוטומט) והכי חשוב שיהיה כמה שיותר בטיחותי, בכל זאת נהגים צעירים.

עד עכשיו מה ששמעתי בעיקר משני בניי הצעירים זה בעיקר קירצוצים על הסיאט איביזה.

איך היא ביחס למכוניות אחרות?(כמובן שאשמח לשמוע על דגמים של חברות אחרות)

תודה מראש.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

האיביזה זריזה ובאמת יש לה תדמית של רכב לצעירים,כנראה זאת הסיבה שהילדים שלך רוצים אותה.

מאחור היא לא ממש מרווחת,לקראת סוף/2015 הגיע מתיחת פנים,איכות חומרים שופרה,איבזור ברמת גימור הבסיסית גם שופר,חדשה עולה 83,אתה תדע לזהות את המתיחת פנים ביד 2 לפי המנוע-1.0

עוד רכב הוא הקליאו,גם כן זריזה מאוד,איכות חומרים עדיפה על האיביזה מלפני מתיחת פנים,ניראית מודרנית יותר אבל התיבה איטית יותר,אם כי מבחינת אמינות לא נשמעו.

יש גם את ה208,לאחרונה משווקת עם מנוע טורבו,לא בטוח שבתקציב שלך היא תיכנס.

אבל מנוע ה 1.6 לפני מתיחת פנים כן,הרכב יותר מרווח,מושבים מאוד נוחים אבל פחות זרזי בצורה מורגשת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל איך זה שאיביזה חדשה עולה 83 אלף ואילו איביזה FR שנת 2014 מסתובבת סביבות מחיר 70000(לא נשמע לי הגיוני)?

על הקליאו שמעתי והאמת היא נראית בכלל לא רע, אבל איך היא על הכביש לעומת האיביזה?

והפיגו 208, מנוע 1600 בטח כבר לא חסכוני כ"כ ובנפח כזה לא נכנסים לרכבים בקטגוריה של מיני-משפחתיות?

ושכחתי לציין, לא חובה רכב חדש-יש אפשרות ליד שניה.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

ה208 ב80 ומשהו באה עם מנוע 1.2 טורבו וגיר אוטומט אבל בלי אבזור ביחס לאיביזה.

לא חסר מבצעים בסיאט.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

איביזה רכב מצויין, הבעיה היחידה שלו זה קלאץ' של גיר אוטומט DSG שצריך להחליף בתדירות גבוהה.

אחרי שנגמרת לרכב האחריות, עלות החלפה בערך 4 אלף שקל.

פורסם

הFR זאת רמת גימור גבוהה יותר חדשה היום למשל עולה באזור 105 אלף,אבל נכון האיביזה שעולה 83 מאוד משתלמת,זאת הסיבה שהיא הסופר מיני הכי נמכרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא אולי אישה אבל גם לבנים מותר להינות מרכב טוב, בכל זאת, בטנק שלי הם לא יגעו(גרנאד צירוקי):wink:

מהביטוחים אני לא מפחד(יש לי כבר את הסידורים שלי).

אז אני פשוט מסתכל בתמורה ביחס למחיר:

לפי מה שאני מבין האיביזה מאוד משתלמת במחיר שלה ומאובזרת יפה מאוד.

ה208 יתן יותר נוחות לנוסעים-אבל מה ביחס לביצועים?

ויש למישהו קצת ידע על הקליאו? תפסה לי את העין בעיצוב המיוחד שלה.

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

אם אתה מתייחס לטורבו 1.2 בפיגו הביצועים נופלים ממש במעט לעומת האיביזה , עדיין זריזה.

בנוגע לקליאו , גם די זריזה , מושבים נוחים אבל שיכוך קופצני.

הגה קל ותראה אם הפלסטיקה המצועצת לא מפריעה.

כנראה בתערוכת פריז הבאה תוצג מתיחת פנים.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

אני רק אוסיף שלדעתי לאיביזה המושבים עם תמיכה צדדית הכי טובה לכן אם אתה רוצה להנות איתה באיזה כביש צפותל לאיביזה יתרון.

לקליאו מולטמדיה גדולה יותר ועיצוב מודרני יותר,הגיר איטי יותר מהאיביזה וזה מורגש.

פורסם

טוב אז אחרי קצת הסתכלות קריאה וכל מה שעשיתי אתמול.

ב208 לא התאהבתי בעיקר בגלל העיצוב החיצוני, החוסר באבזור והביצועים הנמוכים יותר לעומת האיביזה(מרווח רגליים מאחור לא שווה את כל זה).

כך שההתלבטות שנשארה לי היא בין האיביזה לקליאו (חשוב לי לציין שהמחיר צריך להיות סביבות ה80 אלף, לא חובה חדש).

מבחינת עיצוב חיצוני האמת שהקליאו הצליחה למשוך יותר את העין שלי לעומת האיביזה.

ביצועים אני מבין שהאיביזה חזקה יותר ונותנת יותר מהקליאו.

אז השאלה שלי עד כמה ההפרש בביצועים "קיצוני" לעומת האיביזה?

אם מסתכלים על רכב חדש מהחברה, שמתי לב שהקליאו 1.2 היא אוטומטית והיא יקרה משמעותית-כ100 אלף שקל, כך שיכול להיות שהיא כבר יורדת מהפרק?

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

פורסם

מומלץ מאוד- לנהוג על שני הרכבים.

אם אתה מחפש גם יד 2 אז קליאו אוטומאט כן תכנס בתקציב.

שתיהן נחתכות במחיר כמושמשות קח בחשבון.

בהצלחה.

פורסם

ההבדל בביצועים לא יהיה מורגש,הקליאו זריזה אבל עם תיבה פחות טובה וזה יהיה מורגש.

• תוכן חדש...