Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. החלטתי לרדת מדו גלגלי לטובת 4 גלגלי מטעמי אחריות משפחתית (אישה + 3). כיף לי על אופנוע והכל..ומבעס לוותר על זה אז החלטתי שרצוי שהרכב שאקנה יפצה אותי קצת רגשית. התקציב עומד על 20-30 אלף מחפש רכב נוח חזק אמין עם פוזה שלא יהיה יקר מדי לאחזקה ישרת אותי לטובת בית עבודה, ויחד עם זאת שיוכל לתת מענה משפחתי מבחינת מרווח ובגאז'.

בגדול מדובר על נסועה שנתית של כ 10-15 אלף ק"מ בשנה.

תודה על העזרה.

פורסם

אני הייתי הולך על מאזדה 3 דגם 2000 ספיריט משנת 2004-2006 הוא אמנם לא יהיה הכי חסכוני, אבל מדובר ברכב זול לאחזקה, אמין, ביצועים טובים, ופוזה.

יש היצע רחב בשוק ואין סיבה שלא תמצא בנקל אחת במצב טוב שתתאים לתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שההצעה טובה! אם לא היית לחוץ על בגאז' - הייתי אומר לך ללכת על גרסת ההאצ'בק עם מראה יותר ספורטיבי.

אתה יכול גם לנסות לבדוק אם יש מאזדה 6 בשנתונים האלה. הייתה להם צורה מאד יפה לדעתי גם מבחוץ וגם מבפנים וזה אוטו "מנהלים" בגדול. ראיתי כמה צהובים כאלה וזה מגניב לאללה.

בנוסף תן מבט על סיוויק האצ'בק מהצורה של 2006 ומעלה. לאבי הייתה אחת כזו (2011). מנוע 1800 אבל לא בזבזני מדי, אוטו חזק סה"כ, איכות הרכבה לדעתי מעולה, נראית טוב, בגאז' יפה ואני זוכר שנסענו מאחורה היה סה"כ נוח מאד.

פורסם

מסכים איתך לגבי המאזדה 3 שאין לה פוזה

אבל לדעתי לB4 יש יותר פוזה מלאקורד מבחינת חווית הנהיגה

איזה פוזה יש למאזדה 3? :shock:

מצטרף להמלצה על האקורד אם תצליח למצוא אחת בתקציב שלך.

פורסם

הצחקת אותי ( בקטע טוב - לא מזלזל) אבל תכלס - במה היית מעדיף לנהוג?

מה זה "פוזה מבחינת חוית נהיגה"? אתה מנסה להרשים את עצמך?
פורסם
איזה פוזה יש למאזדה 3? :shock:

מצטרף להמלצה על האקורד אם תצליח למצוא אחת בתקציב שלך.

אם אפשר למצוא את הפרימיום אז לא רע בכלל, ג'אנטים וסאנרוף במידה והיא שמורה.

אקורד באותו שנתון תהיה יקרה יותר ככל הנראה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...