Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שיש הרבה הצעות לרכב חדש מליסינג עם 0 ק"מ בהנחות של 13-15 אחוז.

אני מניח שגם עם הנחה כזאת היבואן עדיין מרוויח, הרי לא ימכור בהפסד. גם חברת הליסינג צריכה

להרוויח אחרי ההנחה הזאת כך שמחיר העלות של הרכב בטוח נמוך ב20% לפחות ממחיר המחירון.

אז כמה הנחה ראלית אפשר לצפות לקבל ברכישת רכב חדש ישירות מהיבואן ?

נהג ותיק

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גובה ההנחה שתוכל לקבל לא קשור בכלל לשולי הרווח של היבואן, אלא למדיניות הכוללת שלו.

דלק מוטורס הוא יבואן עם שולי רווח עצומים ברוב הדגמים והוא ידוע כקמצן במתן הנחות.

ב-UMI לדוגמא כמעט לא מוכרים במחיר לצרכן וההנחות נדיבות מאד.

ההנחה שתוכל לקבל תלויה:

- ברמת המלאי של הדגם.

- מידת הפופולריות שלו

- גיל המלאי

- שער המטבע

- אפילו הצבע יכול להיות עילת לקבלת הנחה.

- היעדים שהוגדרו מבחינת מכירות (בסוף חודש הסיכוי לקבל הנחה גדול יותר בד"כ)

בקיצור זה די מורכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קליאו לייף 1.2 טורבו ב0 ק״מ - 83 אלף.

208 אקטיב ״מפוארת״ - 85 אלף. אפשרי לקנות גם ישירות מיבואן.

קיה ריו 87 אלף.

יאריס 89.

כולם 0 ק״מ - יותר זול מזה לא תמצא.

פורסם (נערך)

"

208 אקטיב ״מפוארת״ - 85 אלף. אפשרי לקנות גם ישירות מיבואן."

היבואן ימכור את האקטיב בהנחה של 14K ? על מה זה מבוסס ?

אני ראיתי שחברות ליסינג מוכרות קופון לאקטיב ב85 אבל זה לא ישירות מהיבואן למיטב הבנתי.

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

פורסם

פות"ש - אתה רוכש רכב או רוכש הנחה?

תחליט איזה דגמים באים בחשבון - ותעשה טיול בין האולמות ותבדוק כמה הנחה תוכל לקבל - עם התוצאות תעשה חישוב עלות תועלת, ותחליט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לגופו של ענייין, מאוד מעניין אותי אם ניתן לקנות 208 אקטיב מהיבואן ב85.

אני יודע שיש הצעה כזאת מליסינג אבל זה פחות מעניין אותי. לא מעוניין ברכב מליסינג ב0 ק"מ.

נהג ותיק

פורסם

ללובינסקי היה אתר בה הם מכרו רכבי 0 ק"מ יד 1 - ישירות דרכם.

זה עדיין יד 1 חברה, אבל בלי התיווך של חברת הליסינג. לא שזה כל כך משנה.

ציינת 208 ואיביזה - אלו 2 דגמים שמתומחרים מאוד אגרסבי בגרסאות הבסיסי לכן ההנחות אם יהיו הן מזעריות.

אגב, אני לא מבין מה ההגיון לקנות 208 ערומה, במחיר של מאובזרת רק כי ברישיון כתוב 01 במקום 00. אתה נוסע באוטו או מסתכל על הנייר?

אם תחזיק את הרכב מספר שנים ההפרש יהיה אפסי.

פורסם

מצד שני אם יגנבו את הרכב מחר בבוקר, מי ישלים לי את ה22% ?

שמעתי הרבה דעות בהקשר לקניית 0 ק"מ מליסינג, והדעה הרווחת שאם ההבדל במחיר פחות מ10% אז עדיף לקנות מהיבואן.

דרך אגב ב"ערומה" נותנים ללא עלות מובילאיי שזה לטעמי יותר חשוב מהג'אנט מגנזיום שיתנו לי בליסינג 0 ק"מ. אבל זו רק דעתי.

נהג ותיק

פורסם

ליסינג 0 ק"מ מורידים בין 8% ל-14% תלוי ברישום למעשה. לי גנבו רכב שנקנה כחדש ליסינג 0 קיבלתי מחירון פחות 8%.

אתר העודפים של לובינסקי חי ובועט כאן

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

באתר העודפים ה208 הידנית מוצעת בהנחה של 9000 שקלים שזה מאוד יפה לדגם הכי זול במחירון.

האם רכב שנרכש באתר העודפים נרשם כיד ראשונה ?

עוד שבוע יהיו 3 ימי מבצע מכירות של לובינסקי. אולי שווה לחכות ולראות אם אותה הנחה תוצע גם על דגמים נוספים ולא רק על הידני.

נהג ותיק

פורסם

כלי הרכב הנרכשים דרך האתר הזה - נרשמים כיד ראשונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

כשהלכתי לקנות אאוטלנדר, היבואן אמר שאין אצלם מושג כזה של "הנחה", ומצידו אני יכול ללכת לעשות סיבוב בין כל הסוכנויות בארץ, כולם יענו לי את אותה תשובה. אמרתי לו שאני יכול להשיג 0 ק"מ מליסינג, 20K פחות, הוא לא התרגש ועשה לי חישובים שונים ומשונים שאני הולך להפסיד על זה במכירה (למי שמתכנן להחזיק רכב למעלה מ-5 שנים, זה בולשיט).

בסופו של דבר מצאתי דוד שיש לו תעודת "חבר" והשגתי דרכו הנחה של 10K + מובילאיי איתוראן וחיישני רוורס, והסתפקתי בזה. אחרי הכל, כשאתה קונה מהיבואן אתה קונה בראש שקט.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...