Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתי יש ימי מכירות בפיז'ו? אני מעוניינת ב208 אקטיב פרו. מה ההנחה הריאלית שניתן לקבל על הרכב הזה?

למה לחכות ליבואן אם ניתן לקנות ב-0 קילומטר בהנחה גדולה?

פורסם
למה לחכות ליבואן אם ניתן לקנות ב-0 קילומטר בהנחה גדולה?

כי דרך יבואן זה יד 1 ולא רשום כליסינג. השאלה אם יש סיכוי לקבל דרך יבואן הנחה משמעותית יותר מ3000.

פורסם
כי דרך יבואן זה יד 1 ולא רשום כליסינג. השאלה אם יש סיכוי לקבל דרך יבואן הנחה משמעותית יותר מ3000.

אם את מתכננת להחזיק את הרכב יותר מ-3 שנים לא תהיה לזה משמעות במכירה.

לדעתי אין מצב לקבל הנחה יותר גדולה ממה שקיבלת. אולי להוסיף מצלמה אחורית וטיפולים בחינם אבל אני ממליץ ללכת על האופציה של ה-0 ק״מ

פורסם

לא את כל רמות הגימור ניתן לקבל כליסינג 0 ק"מ.

מאחר ואנחנו מתקרבים לסוף החודש (והוא עת רצון להנחות בגלל שרוצים להשיג יעדי מכירה) - כדאי לגשת לסוכנות הקרובה ולבדוק.

אם לא תבדקי - לא תדעי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי היום בסוכנות. קיבלתי 3000 הנחה. קיוויתי ליותר. כנראה שלא תהיה ברירה ואקנה דרך חברת ליסינג. עכשיו רק צריכה למכור את הרכב שלי. מעדיפה לבד ולא בטרייד אין כי לבד בטוח שאקבל עליו יותר.

פורסם

בדר"כ בסוף שנה (נובמבר-דצמבר) החברות יוצאות במבצעים לחיסול המלאי אז ישנן הנחות יותר משמעותיות.

אם את יכולה לחכות עד אז, מניח שישתלם לך.

פורסם
אם את מתכננת להחזיק את הרכב יותר מ-3 שנים לא תהיה לזה משמעות במכירה.

לדעתי אין מצב לקבל הנחה יותר גדולה ממה שקיבלת. אולי להוסיף מצלמה אחורית וטיפולים בחינם אבל אני ממליץ ללכת על האופציה של ה-0 ק״מ

פשוט לא נכון.

ההפחתה במכירה של 12% תשאר שם ותהיה בעלת משמעות גם אחרי יותר משלוש שנים. נכון שמשמעות ההפחתה יורדת ככל שעובר הזמן ומחיר הרכב יורד, אבל להגיד שאין משמעות זו הטעיה.

אנו גם דנים פה בתאוריה, בפועל סחירות של רכב יד שניה בחברת ליסינג נמוכה יותר, כלומר בפועל תהיה משמעות נוספת במכירה.

לא את כל רמות הגימור ניתן לקבל כליסינג 0 ק"מ.

מאחר ואנחנו מתקרבים לסוף החודש (והוא עת רצון להנחות בגלל שרוצים להשיג יעדי מכירה) - כדאי לגשת לסוכנות הקרובה ולבדוק.

אם לא תבדקי - לא תדעי.

יש יבואנים שהיעדים נספרים לפי "שחרורים", כלומר תשלום מלא של הרכב והתחלת ההכנה שלו. יש יבואנים בהם סופרים את המסירה ליעד ולכן לא תמיד סוף חודש רלבנטי.

בדר"כ בסוף שנה (נובמבר-דצמבר) החברות יוצאות במבצעים לחיסול המלאי אז ישנן הנחות יותר משמעותיות.

אם את יכולה לחכות עד אז, מניח שישתלם לך.

גם לא ממש נכון. למלאי של רכבים אין תאריך תפוגה בסוף שנה קלנדרית אלא לפי מועד יצור הרכב (לא מייצרים רק בתחילת שנה אלא לאורך השנה).

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז בעצם אין איזו תקופה מסויימת בשנה שניתן לקבל הנחה גדולה אצל היבואן? בגדולה אני מתכוונת בסביבות 10 אלף... אם בליסינג הדגם המאובזר נמכר ב82 אז הגיוני לקנות אצל היבואן בסביבות 90 לא?

פורסם
בליסינג זה לא הנחה אמיתית כי צריך להוריד 12% ממחיר הרכב החדש.

אני לא מבין למה לשלם על אותו מוצר יותר. מבחינה אבסולוטית ההנחה בקנייה תהיה הרבה יותר גדולה מההנחה במכירה.

פורסם
אז בעצם אין איזו תקופה מסויימת בשנה שניתן לקבל הנחה גדולה אצל היבואן? בגדולה אני מתכוונת בסביבות 10 אלף... אם בליסינג הדגם המאובזר נמכר ב82 אז הגיוני לקנות אצל היבואן בסביבות 90 לא?

יש, אבל זו לא תקופה אחת אצל כולם. מאוחר יותר כשאהיה על מחשב אפרט.

אני לא מבין למה לשלם על אותו מוצר יותר. מבחינה אבסולוטית ההנחה בקנייה תהיה הרבה יותר גדולה מההנחה במכירה.

כי למרות שזה אותו מוצר, ערכו העתידי יהיה שונה. מה יהיו ההבדלים בהשוואה לחסכון עכשיו בקניה, זה לא מדע מדוייק וכאמור משתנה מרכב לרכב וגם בהתאם לתקופת האחזקה.

כל מה שאני אומר מקבל משנה תוקף כשאנחנו מדברים על רכב עם שוק בינוני כמו פיז'ו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש, אבל זו לא תקופה אחת אצל כולם. מאוחר יותר כשאהיה על מחשב אפרט.

כי למרות שזה אותו מוצר, ערכו העתידי יהיה שונה. מה יהיו ההבדלים בהשוואה לחסכון עכשיו בקניה, זה לא מדע מדוייק וכאמור משתנה מרכב לרכב וגם בהתאם לתקופת האחזקה.

כל מה שאני אומר מקבל משנה תוקף כשאנחנו מדברים על רכב עם שוק בינוני כמו פיז'ו.

אני מעדיף לחסוך כסף עכשיו מאשר לשלם יותר בגלל ספוקלציה לא מבוססת על מה יהיה

הערך של הרכב בשוק היד 2 בעוד כמה שנים.

בנוסף לכך - אנשים קונים רכב חדש מתוך צפייה שהוא יהיה רכב טוב ואמין - משמע יהיה לו שוק יד 2 טוב. רק פראייר יקנה רכב

שהוא חושב שהוא לא יהיה טוב. אם אתה חושב שהרכב לא מספיק טוב או אמין - פשוט אל תקנה אותו

פורסם
הייתי היום בסוכנות. קיבלתי 3000 הנחה. קיוויתי ליותר. כנראה שלא תהיה ברירה ואקנה דרך חברת ליסינג. עכשיו רק צריכה למכור את הרכב שלי. מעדיפה לבד ולא בטרייד אין כי לבד בטוח שאקבל עליו יותר.

אפשר לקבל גם הנחה של יותר מ3000 מהיבואן, לפני שבועיים קיבלתי הצעה עבור אחי על 208 וקיבלתי הנחה מכובדת.

גילוי נאות- ההצעה נתקבלה בסוכנות שהמשפחה רכשה ממנה כבר 2 רכבים בעבר.

בכל מקרה, תנסי לפנות לנציג לובינסקי בפורום, הוא כבר הציע פה בעבר הצעות אטרקטיביות לחברי הפורום.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...