Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט מסכים עם הגישה הזאת. במידה ובמבצע המכירות הקרוב הם יציעו אותן הטבות שהיו במבצע הקודם במרץ אז

מבחינתי זו עיסקה טובה.

נהג ותיק

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשהאחרי הכל, כשאתה קונה מהיבואן אתה קונה בראש שקט.

חוץ מהבדל בספרה אחת ברישיון רכב ולפעמים הבדל של עשרות אלפי שקלים, מה ההבדל בין רכישת רכב 0 ק״מ לבין רכישה מהיבואן?

פורסם
חוץ מהבדל בספרה אחת ברישיון רכב ולפעמים הבדל של עשרות אלפי שקלים, מה ההבדל בין רכישת רכב 0 ק״מ לבין רכישה מהיבואן?

לפעמים תקופת האחריות ארוכה יותר + יש מצב להבדלים באיבזור

פורסם
בטויוטה אין הנחות בכלל.

יש (אמנם לא גדולות) - בצורה סמויה. לפני כחודש התעניינתי ב RAV4 היברידית - הציעו לי חבילה: (חיישני רברס+ מיגון עם מרימי שמשות ומקפל מראות+3 טיפולים חינם) ב-1500 ש"ח. ועוד אמרו שאם אגיע לרכוש בסוכנות זו, אני לא אצטער.

פורסם

תדפדף בפורום ותשמע סיפורים מעניינים על אנשים שקנו מכוניות חדשות שלא דרך היבואן. כמו ההוא שקנה רכב מתצוגה ועשו עליו קופה, ועוד.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כשהלכתי לקנות אאוטלנדר, היבואן אמר שאין אצלם מושג כזה של "הנחה", ומצידו אני יכול ללכת לעשות סיבוב בין כל הסוכנויות בארץ, כולם יענו לי את אותה תשובה. אמרתי לו שאני יכול להשיג 0 ק"מ מליסינג, 20K פחות, הוא לא התרגש ועשה לי חישובים שונים ומשונים שאני הולך להפסיד על זה במכירה (למי שמתכנן להחזיק רכב למעלה מ-5 שנים, זה בולשיט).

בסופו של דבר מצאתי דוד שיש לו תעודת "חבר" והשגתי דרכו הנחה של 10K + מובילאיי איתוראן וחיישני רוורס, והסתפקתי בזה. אחרי הכל, כשאתה קונה מהיבואן אתה קונה בראש שקט.

רשמת את הרכב על שמך?

פורסם
תדפדף בפורום ותשמע סיפורים מעניינים על אנשים שקנו מכוניות חדשות שלא דרך היבואן. כמו ההוא שקנה רכב מתצוגה ועשו עליו קופה, ועוד.

תדפדף אתה בפורום ושתמצא מקרה רלוונטי וקשור תעדכן.

ההוא שקנה רכב מתצוגה לא קיבל הנחה ולא קנה רכב 0 ק״מ.

פורסם

זה ממש לא חד משמעי. כל מקרה לגופו ותלוי בכל כך הרבה משתנים כמו מצב הדגם (פופולרי, בסוף חיו וכו') ומצב השוק

פורסם

על שם אמא שלי, שהיא אחותו. בכל מקרה התכוונתי לרשום על שמה מסיבות שונות.

פורסם
תדפדף אתה בפורום ושתמצא מקרה רלוונטי וקשור תעדכן.

ההוא שקנה רכב מתצוגה לא קיבל הנחה ולא קנה רכב 0 ק״מ.

מדובר על שרשור מלפני חודשיים, לקוח שקנה מסוכנות מימון כלשהי שקנתה מהיבואן. בקיצור, יד נוספת. בדיוק כמו ברכב 0 ק"מ שעובר דרך יד נוספת.

פורסם
כשהלכתי לקנות אאוטלנדר, היבואן אמר שאין אצלם מושג כזה של "הנחה", ומצידו אני יכול ללכת לעשות סיבוב בין כל הסוכנויות בארץ, כולם יענו לי את אותה תשובה. אמרתי לו שאני יכול להשיג 0 ק"מ מליסינג, 20K פחות, הוא לא התרגש ועשה לי חישובים שונים ומשונים שאני הולך להפסיד על זה במכירה (למי שמתכנן להחזיק רכב למעלה מ-5 שנים, זה בולשיט).

בסופו של דבר מצאתי דוד שיש לו תעודת "חבר" והשגתי דרכו הנחה של 10K + מובילאיי איתוראן וחיישני רוורס, והסתפקתי בזה. אחרי הכל, כשאתה קונה מהיבואן אתה קונה בראש שקט.

החישובים השונים שעשו לך הם נכונים מאוד.

במידה ורכשת רכב 0 ק"מ ויש לך אישור מתאים מחברת הליסינג שאכן הרכב נרכש עם 0 ק"מ, ההפחתה המקובלת במכירה בשוק החופשי וגם לטרייד אין היא 10%-12% (יש חברות טרייד אין שמפחיתות 22% כמו רכב חברה לשעבר). כלל האצבע הוא שרכב בן 5 מאבד כחצי מערכו כחדש גם שרכב שעולה 170K אבל נרכש בעסקת 0 ק"מ ימכר בערך ב- 10K ש"ח פחות מאחיו התאום שנרכש בעסקה רגילה מהיבואן.

עכשיו כל אחד יחליט אם בשביל 10K ש"ח רווח פוטנציאלי הוא מוכן ל:

• במקרה של אירוע ביטוחי מקבלים מחברת הביטוח הרבה פחות כסף ואין סעיפי "ישן מול חדש" כמו ברכב יד ראשונה
  • סחירות עתידית בעייתית יותר בהשוואה לרכב יד ראשונה
  • פוטנציאל גדול יותר לקבל דגם שעמד הרבה זמן באחסנה ולפעמים דגם לפני מתיחת פנים וכו'
  • בחלק מהמקרים אחריות שונה באורכה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דבר נוסף שצריך להקפיד כשקונים רכב 0 ק"מ מחברת ליסינג זה לוודא שאין כל שיעבודים על הרכב כמו בכל עיסקת יד2.

הרכב כבר רשום על שם מישהו ולך תדע אם לא שועבד לטובת בנק או חברת מימון.

נהג ותיק

• תוכן חדש...