Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים.

יום חמישי האחרון שלמתי ממיטב כספי עבור פיקנטו 1.25 אוט׳ עם כל התוספות כולל חלון בגג ומובילאיי.

רציתי לשמוע מכם שיש ניסיון כזה או אחר עם הרכב הזה.

הנקודות שאני רוצה לדעת עליהם הם:

• צריכת דלק

• אמינות מנוע/גיר

• ירידת ערך בשנה רצינית או לא?

דבר נוסף ששמעתי מכמה כיוונים לגבי מושג ״פתיחת מנוע״

אז אחת ולתמיד רציתי לדעת, ברכב חדש. כמה כדאי לנסוע ובאיזה סל״ד?

חשוב לי לציין שאני תושב אריאל ויש קטעים עם עליות שאני מאמין שהרכב יאלץ להוריד הילוך ולעלות בסל״ד.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

צריכת הדלק אצלי (אצל אשתי ב-95% מהקילומטראז') לאחר קצת פחות מ-5000 ק"מ עומדת על כ-13 ק"מ/ל' משולב. עיקר הנסיעות הן יקנעם-נשר בשעות הפקקים, כולל עליות מן הסתם.

לגבי הרצה - ביצענו הרצה כמו שעשיתי בג'ולייטה שלי - 1000 ק"מ ראשונים לא עברנו 3K סל"ד במישור ו-3.5 בעליה, אלף ק"מ שני - 4 ו-4.5 בהתאמה. זה שהתיבה תוריד הילוכים זה בסדר, בשביל זה היא נועדה וגם לא בריא סל"ד קבוע בזמן הרצה.

לדעתי אצלי המנוע עדיין לא נפתח (בג'ולייטה זה הגיע סביב ה-18K ק"מ, עם שיפור בסחיבה, בצריכת הדלק וגם בסאונד).

לא ידוע לי על בעיות מנוע/גיר בפיקנטו.

לגבי ירידת ערך, כשהתעניינתי פיקנטו בנות 3 עלו כ-60-62K. זאת שמירת ערך הזויה, על גבול הלקסוס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מקנא בך בגלל החלון בגג. זה תוספת של השנה האחרונה... בכל אופן, צריכת הדלק ממוצעת לרכבים בקטגוריה אבל שם לב שיש לך מנורת ECO בשעון שמודיעה לך מתי אתה נוהג נכון או לא, צריכת הדלק תלויה המון באיך אתה מתנהג עם הדוושא. שם לב לECO ותשפר מאוד את צריכת הדלק. תקרא גם באינטרנט על איך נוהגים חסכוני כי מנסיוני רוב האנשים לא באמת יודעים.

לגבי אמינות אין לך חשש. זה כבר כמה שנים הרכב הכי נמכר בארץ ולא במקרה. הוא אמין מאוד אם תוודא שאתה עושה את הטיפולים בזמן ובמקום הנכון.

ירידת ערך היא נתון עתידי שקשה לענות עליו היום. מהנסיון עד היום אין לרכב ירידת ערך גדולה כי הוא מאוד פופלרי בשוק יד שניה. מצד שני יכול פתאום לנחות בארץ איזה רכב סיני בחמישים שקל שישנה את כל השוק אז לך תדע. נכון להיום יש לפיקנטו אחלה שוק.

היום רכבים יוצאים מהמפעל עם מנוע מורץ. מושג ההרצה ב 1000 ק"מ הראשונים יצא לפנסיה. תנהג נורמלי ותקשיב למנוע.

פורסם

המנוע מורץ על סטנד, יתר המכלולים ממש לא. הרצה יכולה רק להועיל, לא להזיק.

חלון הגג באמת סבבה. אשתי אמנם לא משתמשת בו כשהיא לבד ברכב, אבל כשהבנות מבקשות - פותחים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשאומרים המנוע נפתח הכוונה שתידע שזה רכב חדש ואף אחד לא נסע עליו לפניך

אני מכיר אנשים שנסעו 30 אלף על קיה פיקנטו ועדיין צורך להם 1 ל10 גם במהירות של 90

• תוכן חדש...