Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עקב בעיות של החלקה בלחיצה מעט חזקה על הגז (תתארו מצב שאתם נוסעים כמובן בהילוך משולב, ובמקום להאיץ המנוע מגיב כמו בלחיצת גז בניוטרל), ניגשתי למוסך מורשה.

קיבלתי הצעה להחלפת קלאץ, 4000 ש"ח כולל.

סביר ? מוגזם?

והאם שווה לשקול החלפת רכב לאחר התיקון?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזה מוסך קיבלת את הצעת המחיר הזו? מאיזה איזור את הארץ?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

היי,

קודם כל תודה על התגובות.

אני מאיזור המרכז, קיבלתי את ההצעה במוסך מורשה פיג'ו-סיטרואן בפתח תקווה.

הרכב עבר 30 אלף קילומטר, מטופל בזמן במוסך פרטי, בדרך כלל אחת לשנה, כי אני לא עובר את ה-8K בשנה.

לגבי התגובה האחרונה, יהיה לי קשה לחשוב על להיות רגוע למשך 100 אלף ק"מ, בהתחשב בעובדה שהרכב מאוד עדין והלך ככה הקלאץ' כבר אחרי 30 אלף.

אני בדיעה שברגע שמתחילות הבעיות ברכבים כאלה קטנים וזולים, צריך להתחיל לחשוב על להחליף את הרכב, למרות שמבחינת תחזוקה ועלויות הרכב בא לי ממש בול ואני ממש לא צריך יותר מזה, אבל לא בא לי להתחיל להשתעבד למוסכים.

שוב, אולי זה הגזמה מבחינתי לחשוב ככה אבל בדרךך כלל זה מה שקורה.

פורסם

כנראה אתה לא יודע להשתמש בגיר רובוטי.

אולי מישהו בפורום עם רכב דומה יוכל לעזור לך להבין איך לנהוג ככה שהקלאץ החדש לא ייהרס מהר או תעבור לגיר אוטטמטי או ידני מלא.

בדקת הצעת מחיר מ"אורן שירותי רכב" בחולון ממה שזכור לי יש לו את הכלים לעשות החלפת קלאץ לגיר הנ"ל.

פורסם

מה דפוס הנהיגה שלך? מה תוואי הדרך? פקקים/כביש פתוח

נסה לקבל הצעות ממוסך גבע בתל אביב או מוסך אחר שמתמחה במכוניות האלה.

גם מוסכים מתמחים בטויוטה יוכלו לטפל לך ברכב, שכן זה אותו הרכב כמו אייגו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מודה שסוג הנהיגה שלי הוא קצת ספורטיבי מידי.

אני כמעט תמיד מעביר הילוכים עם הידית, לא יכול לסבול את ההתנהגות של הגיר הרובוטי, זה אשכרה פגם לי בחווית הנהיגה.

(ואני יותר ממאמין שצריך להנות מכל נסיעה באשר היא).

קיבלתי המלצה מהמוסך להשתמש אך ורק בהעברת הילוכים אוטומטית אלא אם כן אני נוסע בעליות/ירידות.

אבל רק מי שנסע על רכב כזה עם גיר כזה יכול להבין עד כמה הנסיעה גרועה.

*נסיעות בעיקר עירוניות.

• ספונסר פורום
פורסם

המצמד הזה נוטה להישחק כשרוב השימוש ברכב הוא עירוני.

תוכל לחסוך כ-1000 ש"מ מהמחיר שקיבלת במורשה אצלנו להחלפה למצמד מקורי.

אורן

פורסם
המצמד הזה נוטה להישחק כשרוב השימוש ברכב הוא עירוני.

תוכל לחסוך כ-1000 ש"מ מהמחיר שקיבלת במורשה אצלנו להחלפה למצמד מקורי.

אורן

חשבתי שהמצמדים האלה מחזיקים 100 אלף קילומר ממה שאמרת משירשור שדנו בו לא מיזמן. מיסכן הבן אדם...30 אלף קילומטר וכבר מצמד הולך. פשוט חרא גירים!

פורסם
הבחור רשם בעצמו שהוא נוהג לא הכי חכם כנראה שזה הסיבה לשחיקה לא תכנון לקויי של הגיר.

צודק יש באיזה מרק , אבל ב70% פחות ממוצע , זה אולי כן קשור קצת לנהג , אבל זה ממש לא סיבה לקלאץ' להיכשל ב30K

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אצלנו בעבודה הצליחו להרוס קלאץ של מאזדה bt50 דיזל כשהוא הוא היה חדש מהחברה,לכן אני אומר כשקורה כזה דבר כנראה האשמה היא של הנהג.

עובדה שהרבה חברות משתמשות בגירים בסגנון של ה107 ואף אחד מהם לא מחליף קלאצים ב30 אלף כדרך קבע.

יכול להיות שהקלאץ לא באמת הלך והמוסך פשוט מתעצל לבדוק את הגיר לעומק,זכור לי שבטיוטה היו עושים איזה הליך שהיה מאפס את הגיר מחדש בקורולות ויאריסים.

במידה וניקח את שקלאץ של גיר כזה יחזיק בסביבות ה80 אלף ק"מ בכל זאת מדובר במנוע 1000 סמ"ק אז לא קשה לתאר מצב שבשימוש לא נכון אפשר לקצר את חיי הגיר ביותר מחצי.

• תוכן חדש...