Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה ? אז לא ניכנסים לבדיקות במערב ראשון אצל נוחלים האלו. חבל על הכסף.אני בטוח לא אגיע לשם.

מעניין ! לא קיבלת שירות לא מרוצה מאיכות של הבדיקה תחסום להם תשלום עבור הבדיקה.

האם ניתן לדרוש כסף בחזרה? או שיבדקו לפי מה שצריך להיות,כי להכשיל בטסט הם אלופים כי זה מכניס להם כסף.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשלום מתבצע לפני הבדיקה,כך שאין ברירה ואתה משלם.במידה ולא קיבלת שירות או עבודה לפי דרישתך ולא לפי מה שמקובל אז למעשה הפסדת כסף.

אם שילמת באשראי אז כנירא ניתן לעשות משהו על ידי תלונה או חסימת תשלום על אי קבלת שירות או מוצר.

לא יודע אם זה אפשרי אבל לבדוק את זה כן אפשרי.

פורסם

עזוב אותך, מי חושב על לבדוק את זה?

נתנו שירות גרוע, נשאר לך או לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות או לתת מכות לבוחן אחרי העבודה.

לא זה ולא זה לא כדאי, משתלם, וכן הלאה.

מה שכן כדאי, זה לבדוק לפני איפה כדאי, מתי, ומי מומלץ .

יש פה נציג אחלה נציג של קומפיוטסט, אני בטוח שישמח שיבצעו אצלו את הבדיקה+ ימליצו על המקום לחברים.

פורסם

4 רכבים לקחתי לבדיקה שם. וב 2 מתוך הארבע הם הצילו אותי מלעשות טעות ולקחת את הרכב.

2 רכבים מכרתי לאחר שגם הקונה בחר לבדוק שם

4 שנים רצוף אני מבצע טסטים לרכבים שם

ולי יש רק תשבוחות לומר על הצוות שם.

נכון רוב הזמן יש שם לחץ וזה רק ייאמר לזכותם שלמרות זאת תמיד תפקדו בצורה מרשימה. ותמיד עם סבלנות.

בכל בדיקה ישבו איתי וענו על כל השאלות.

צר לי אבל התלונה שלך לא במקום. וכן אני מאוד נתפס לנושא הסנדביץ. כי אם זה חלק מהדברים שהפריעו לך רק מלמד על הגישה שלך וכנראה קיבלת יחס בהתאם.

לא הייתי מעז להפריע לבנאדם בשעה שהוא אוכל. ובטח ובטח לא לרשום את זה עוד ולהתלונן.

אז גם אם יצאת משם עם תחושה שזילזלו בך.. התחושה שלי היא שהיא הגיע לך.

פורסם (נערך)

1. זמנים - אף אחד אינו מבטיח זמן מקסימלי לביצוע הבדיקה, במיוחד בזמן עומס ו/או כשבוחן יוצא להפסקה(חצי שעה ביום "קצר") המגיעה לו ע"פ חוק.

2. הלקוח אינו אמור "לרדוף" אחר הפועלים. הוא אמור לשבת בחדר ההמתנה עד לסיום הבדיקה. אין לו רגל ויד בבדיקה ואל לו להסתובב בינות לרכבים.+

3. יש לך תחושה שהבדיקה "לוקחת" זמן רב מדי, נגשים למשרד ומבקשים שהפקידה תכרוז לבוחן ותברר את מצב הבדיקה ומשך סיומה. זה לא תפקידך להתרוצץ מפועל למשנהו.

4. בפרסומים של "קומפיוטסט ראשל"צ מזרח/מערב"(אותם בעלים), לא תמצא "שכלול מחיר", גרפים, הדמיית כ"ס וכיוצ"ב. אנחנו לא זקוקים לגימיקים. פרסום כזה תמצא ברשת "קומפיוטסט ת"א(שילוט צהוב לעומת לבן של ראשון), כך שאין אנו אחריים על פרסום של אחרים.

5. כיבוי רכב - חובה לכבות רכב ברחבת החניה(גנבה). עצם העמדת הרכב מונע(חצי שעה, לטענתך), יתכן ובוצעה מתוך כוונה שהמצבר יוטען קלות ואולי לא יצטרך התנעת עזר. בכל מקרה, עליך לבוא בטענות אל נציג המגרש המשלח על כך שהרכב הגיע ללא מצבר תקין.

6. לקנות או לא לקנות, זו השאלה - אין זה מתפקידו של הבוחן לחוות דעה בנושא. הבוחן צריך להכין בעבורך את כל המרכיבים/מצרכים ולתת בידך את הכלים וזאת ע"מ שתגיע למסקנה מושכלת לגבי הרכב הנדון. יצאת עם תחושה שלא קבלת את כל שדרוש לך בכדי לגבש מקסקנה, חוזרים אל הבוחן ומקשים שאלות נוספות להבהרה(אפשר גם ביום עבודה אחר).

7. לכל שאר הטוקבקיסטים "בגרוש"(גיבורי המקלדת - bencl100, goose, maxizem, אושריקו, אלצ'קו01)

- "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

8. בכל מקרה של חוסר שבעות רצון, הכתובת היחידה לתלונות היא אצל מנהל המכון(99% שהוא נמצא ואף עובד במסלול הרישוי) - דים אברהם.

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אף פעם לא השתכנעתי ממכוני בדיקה האלו ,500 שקל אני קונה את רוב חלקי הרכב .

500 שקל לבנאדם "מקצועי" שיבדוק בחפיפות את הרכב , לא תודה יעשה זאת בעצמי ואחסוך את הטרחה ואת הכסף.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם (נערך)

טוקבקיסט בגרוש? תהיה בריא.

אני זורק מילה טובה עלייך ואני טוקבקיסט בגרוש?

או שמא לקחת ברצינות " להרביץ לבוחן" ??

ברור לך שזה היה להקצנה , כן??

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

כולם שבעים, רעבים לכסף... שבעים לתת שירות .

כמו מלצרית שלא ניגשת כל הערב, רק לתת חשבון היא מגיעה.

הגם אתה, ברוטוס?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עם הגישה של "מגיע לי" לא תגיע רחוק בחיים, גם אני עשיתי בדיקה לרכב במכון אחר וחיכיתי קרוב לשעה כי היה לחץ אז חיכיתי ובסוף התפנו עליי בדקו את הרכב ויישבנו והוא הסביר לי הכל וגם לי לא אמרו מה שווה הרכב ביחס למחירון אלא רק מה התקלות שלו וזה הגיוני לגמרי.

מדוע לבוחן לשים מחיר על רכב?

תחשוב מה יקרה עם המחיר שהוא יגיד הוא יותר גובהה ממה שסיכמת עם החברה,אז תשלם יותר על רכב בגלל זה?

פורסם
הגם אתה, ברוטוס?

פה מדובר על גישה כוללת, לתת חוות דעת נקודתית אני לא אתן כי לא הייתי עד למקרה .

בתור גישה כוללת אני מכיר את זה גם מהמקום שאני עובד פה.

אנטיגוניזם? שיהיה.

ברוטוס?

שים לב להודעה האחרונה בשרשור שם פניתי ואמרתי על נציג קומפיוטסט שישמח לתת שירות טוב ( אתה) .

כך שההתנפלות שלך לא לעניין, אבל מה שאתה חושב לנכון.

פורסם

ידוע שבארץ השירות לצרכן הוא עלוב ומחורבן, לא בכדי נוצרה התוכנית יצאת צדיק עם חיים הכט!!לצערנו האנשים הישרים והטובים הם מעט יחסית וצריכים לקבל פרס!!!! אויי לנו!!!

פורסם

הייתי בבדיקה בראשל"צ והכל היה תקין ובסדר.

נכנסתי לאחר דקה שהבחור עם הרכב הגיע ושם חיכיתי משהו כמו רבע שעה עד שבוחן יגיע.

הבוחן הגיע בדק את האוטו בצבע, מתחת ועוד ועוד. המנוע היה מחובר למחשב והבוחן פשוט בדק בקטנה.

אחרי זה הבוחן הוריד את האוטו מהליפט עשה סיבוב ובדק מאיתנו לבוא לשבת איתו וזהו.

סה"כ לדעתי הציון 8/10 למרות שפחדתי שלא בדק היטב. אתה נפלת על יום מסריח כנראה.

ד"א יש שני קומפיוטסטים בראשלצ. היית במערב? כי אני הייתי במערב

פורסם
1. זמנים - אף אחד אינו מבטיח זמן מקסימלי לביצוע הבדיקה, במיוחד בזמן עומס ו/או כשבוחן יוצא להפסקה(חצי שעה ביום "קצר") המגיעה לו ע"פ חוק.

אני האחרון שיגיד משהו על הפסקות וזכויות סוציאליות של עובדים, מי אני בכלל,

אבל אחריות המקום לדאוג לעובד חלופי בזמן הזה, זה שעובד אחד יחידי יצא להפסקה זה לא בעיה שלי (והוא לא יצא להפסקה, הוא סתם מרח לו תזמן בכיף

ובואו לא נהיה צרי עין, אתה רואה מתי בנאדם עובד ועמוס בעבודה ומתי בנאדם מטייל ומורח לו את הזמן

2. הלקוח אינו אמור "לרדוף" אחר הפועלים. הוא אמור לשבת בחדר ההמתנה עד לסיום הבדיקה. אין לו רגל ויד בבדיקה ואל לו להסתובב בינות לרכבים.+

אני מסכים איתך לגמרי.

גם לראות תור של רכבים מתקדמם לו ואת הרכב שלך עומד בצד כ20 דק - חצי שעה מבלי התייחסות כלשהי גם לא צריך להיות.

3. יש לך תחושה שהבדיקה "לוקחת" זמן רב מדי, נגשים למשרד ומבקשים שהפקידה תכרוז לבוחן ותברר את מצב הבדיקה ומשך סיומה. זה לא תפקידך להתרוצץ מפועל למשנהו.

בדיוק מה שקרה, ניגשתי לאחד העובדים, אמר לא יודע, ניגשתי לפקידה במשרד אמרה לי חפש את *** הוא האחראי, חיפשתי אותו...

4. בפרסומים של "קומפיוטסט ראשל"צ מזרח/מערב"(אותם בעלים), לא תמצא "שכלול מחיר", גרפים, הדמיית כ"ס וכיוצ"ב. אנחנו לא זקוקים לגימיקים. פרסום כזה תמצא ברשת "קומפיוטסט ת"א(שילוט צהוב לעומת לבן של ראשון), כך שאין אנו אחריים על פרסום של אחרים.

רק עכשיו אחרי שאמרת לי על זה התחלתי לחפש, אני כלקוח אמור לחטט ולבדוק מליון פעם מי שייך למי ?

שיש קומפיוטסט לבן, וקומפיוטסט צהוב ?

עכשיו למדתי שיש להם הבדל כלשהו פרט לצבע כנראה

5. כיבוי רכב - חובה לכבות רכב ברחבת החניה(גנבה). עצם העמדת הרכב מונע(חצי שעה, לטענתך), יתכן ובוצעה מתוך כוונה שהמצבר יוטען קלות ואולי לא יצטרך התנעת עזר. בכל מקרה, עליך לבוא בטענות אל נציג המגרש המשלח על כך שהרכב הגיע ללא מצבר תקין.

6. לקנות או לא לקנות, זו השאלה - אין זה מתפקידו של הבוחן לחוות דעה בנושא. הבוחן צריך להכין בעבורך את כל המרכיבים/מצרכים ולתת בידך את הכלים וזאת ע"מ שתגיע למסקנה מושכלת לגבי הרכב הנדון. יצאת עם תחושה שלא קבלת את כל שדרוש לך בכדי לגבש מקסקנה, חוזרים אל הבוחן ומקשים שאלות נוספות להבהרה(אפשר גם ביום עבודה אחר).

ביוטיוב אם תרשום קומפיוטסט, תראה סרטון של בדיוק מה קורה ומה יוצא לך מהבדיקה, כולל הגרפים, האחוזים, השקלול עם המחירון והכל

טעות שלי שחשבתי שקומפיוטסט צהוב ולבן זה אותו הדבר. והפוסט הזה כאן בשביל שאנשים ילמדו להבא להבדיל בין מה שמפורסם בצהוב ללבן (תחת אותו לוגו, שם, וחברה :\

7. לכל שאר הטוקבקיסטים "בגרוש"(גיבורי המקלדת - bencl100, goose, maxizem, אושריקו, אלצ'קו01)

- "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

8. בכל מקרה של חוסר שבעות רצון, הכתובת היחידה לתלונות היא אצל מנהל המכון(99% שהוא נמצא ואף עובד במסלול הרישוי) - דים אברהם.

אם זה רק היה עוזר לי או מחזיר לי את הכסף בחזרה, אבל מה זה יתן ? סתם בלאגן.

תודה רבה שהגבת, אני מבין שאתה מקומפיוטסט מזרח, מקווה שאצלכם החוויה אחרת.

פורסם
לאכול סנדוויץ חצי שעה? לא נראה לכם קצת מוגזם?

למה מישהו צריך לשאול אותך מה לעשות בזמן ההפסקה שלו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...