Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

1. רציתי לדעת באיזה חומר מומלץ להשתמש לצורך ניקוי חלקי הפנים מפלסטיק של הרכב?

(הרכב חדש ולכן לא צריך חומר לשחזור אלה בעיקר לניקוי ושימור... לא רוצה אוטם)

2. האם באמת צריך חומר יעודי לצורך ניקוי הגנטים או שהשמפו לניקוי הרכב יעשה את העבודה?

3. ביום שישי הקרוב אני רוצה לשטוף את האוטו לעבור עם פלסטלינה וליישם אוטם צבע של מנזרנה...

אבל אני לא יודע אם לא שמו איזה שהוא ווקס על הרכב לפני שמסרו לי אותו לפני כשבוע, הרכב היה מראה דיי "ווקסי" כשקיבלתי אותו...

האם כדי לשתוף את הרכב עם סבון כלים רגיל ולא עם שמפו לרכב כדי שבמידה ויישמו על הרכב ווקס במעמד המסירה לפני כשבוע הוא יוסר ולא יפריע לחיבור של האוטם עם הצבע?

4. מבחינת שמפו לשטיפת הרכב באופן קבוע אני מתלבט בין המגווירס אולטימייט לבין ה מר פינק של C.G (אני עובד עם קרצר K2 ומקציף...) האם ה-מר פינק שווה את התוספת במחיר או לא?

(בנוסף כרגע יש חוסר שלו במלאי והוא יגיע רק בשבוע הבא...)

פורסם

1.ניקוי פלסטיקה באמצעות APC מדולל שימור פלסטיקה עם אופני בונד/נטוראל שיין

2.בגדול שמפו ינקה לך גם בצירוף מברשת לניקוי ג'אנטים, חומר יעודי פשוט יוריד משקעים ולכלוך ביתר קלות ויחסוך לך את המעברים על מנת להגיע לרמת נקיון טובה.

3.אכן מומלץ לשטוף עם פרי או סבון כלים אחר ולאחר מכן לעבור עם IPA מדולל ל15% כדי להסיר שומניות ולכלוך שהסבון השאיר,כמובן שטיפה קלילה נוספת ואז פלסטלינה עם חומר סיכוך(סבון או ONR בדילול מתאים),שטיפה נוספת ואז אוטם וכו'

4.אם אתה מעוניין בהקצפה טובה וניקוי טוב אז מסטר פינק מעולה, אתה יכול גם לקנות את ההאנידב שמאוד מרוכז ומקציף מעולה.

פורסם

1. נתתי הסבר שלם על APC והזהירות שימוש בו, במיוחד בניקוי פנים. תעיין בנושא הדביק

נטוראל שיין\סופרים שיין זה מעל ומעבר. (אין חשיבות לחברה, העיקר שיהיה חומר ייעודי)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?72546/page12

2. לא ממליץ שמפו לשטיפה לג׳אנטים, יש את השאריות של דיסקיות הברקס והרפידות שצריך לטפל בהם, בנוסף ללשמור על הרפידה והדיסק.

3. סבון כלים, שטיפה מלאה, פלסטלינה, IPA, הכול בצורה תקינה ונכונה, תצפה במדריכים. (שלב השטיפה לדעת יותר קריטי מהכול)

4. שמפו זה לבחירתך, אין הבדלים בין מותגים לרוב(מותגים טובים), יש הבדל בין רמת האגרסיביות של השמפו כלפי לכלוך וזה כבר תלוי ברמת הלכלוך על הרכב, בוא נגיד שאלא אם כן אתה עושה שטח עם הרכב או שוטף אחת לשנה, כל שמפו לרכב סביר יספיק לך.

פורסם (נערך)

APC לניקוי פנימי מומלץ להשתמש במצבים קשים או ביישור קו של הניקוי הפנימי(רכב משומש שקנית), הוא יכול להיות אגרסיבי מידי לפעמים. תחזוקה שוטפת אפשר לעשות עם ONR מדולל או אפילו עם מטלית מים.

לא חושב שקיבלת ווקס על רכב חדש, הוא נצץ כי הוא פשוט חדש.

אני אוהב את את השמפו מר. פינק, הסיכוך שלו מעולה והוא גם מקציף טוב, ההאנדיב של CG הוא מקציף מעולה. לטעמתי תקנה את שניהם, תקציף את הרכב עם ההאנדיב ותעבור אחר כך מר. פינק בדלי מים וכפפה.

תמיד טוב שיהיה חומר יעודיי לג'אנטים, ממליץ לך ליישם אוטם על עליהם זה יקל עלייך בשטיפות.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

לגבי הניקיון בפנים הרכב אז אם אני מבין נכון אני יכול פשוט לנקות עם onr בדילול של qd?

בנוסף מזה ipa? ואיפה קונים את זה?

פורסם

אפשר כן.

אלכוהול 70 אחוז שקונים בסופר פארם או בחנויות יופי לנשים(זול יותר וגדול יותר), מדללים 1:3 לטובת המים.

פורסם

שוב, אתה יכול להשתמש בהכול, גם אם אתה רוצה אז רק במים, אני מייעץ רק מה שהכין נכון ותקין על פי דעתי, ולא על פשרות.

ipa זה סוג של אלכוהול מדולל, צריך ללמוד את טבלאות הדילול שלו בהתאם למטרת השימוש,

דוגמא למוצר מוכן:

http://www.autogeek.net/carpro-eraser-ipa.html

פורסם

השאלה שלי לגבי ה onr הייתה בשביל פנים הרכב....

לא התכוונתי אם אפשר להשתמש ב ipa בתוך הרכב...

וזה לא נכון שאפשר להשתמש בהכל... אני גם יכול למרוח שמן זית חחחח זה כנראה לא יעשה את העבודה למרות שהוא טעים מאוד...

השאלה שלי היא בעצם אם onr במינון qd הוא טוב לניקוי חלקי פנים של הרכב...

פורסם (נערך)

אני הספקתי לשנוא את ה onr כל תכשיר ייעודי עושה עבודה עדיפה עליו. בנוגע לניקוי פנים אם אתה רוצה תכשיר מצוין ובזול יש את meguiars quik interior detailer תכשיר מצוין בעלות של 39 שקל לחצי ליטר. אם אתה רוצה להשקיע יותר יש את inner clean של כימיקל גייז וזה עולה 69 אם אני לא טועה.

* זה אומנם לא לשרשור הזה אבל ה ONR המהולל פשוט תכשיר בינוני לאחר שמתנסים בתכשיר ייעודי.

אפילו בניקוי יבש יש את meguiars wash and wax anywhere שהרבה יותר איכותי ממנו.

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הבנתי, רק ששוב, עניתי, אפשר? כן, כדאי? לא.

אל תשכח שqd הוא מוצר הידרופובי, והדבר האחרון שאתה רוצה בפנים הרכב זה משהו שמחזיק מים עליו.

אגב, זה אחד מהדברים שאני הכי מגחך מהם כשמקשרים אוטם טוב וכדומה ליכולת הידרופובית, אבל זה לנושא אחר.

פורסם

בשביל 39 שקל אני כנראה אלך עם ה

meguiars quik interior detailer...

ל ASTODRIVER דרך אגב אם כבר העלתה יכולות הידרופוביות של אוטמים... האוטם צבע של מנזרנה הוא הידרופובי?

פורסם

Power lock? כן, אפילו מאוד הייתי אומר.

יש תפיסה מאוד מוטעית בקרב אנשים לאיך אמורות להיות התכונות הויזואליות של אוטם טוב שעבורם זה מעיד על איכות האוטם, מבחינתי אוטם שגורם לבידינג, זה משהו שאני אברח ממנו כמו מאש.

פורסם (נערך)

ברור, אני רוצה שידחה את המים, לא שיחזיק אותם.

בואו נשחרר מילים כמו הידרופובי, כי זה פשוט תכונה כימית, ולא משהו שאמור לתאר מוצר, זה תרגיל שיווקי מאוד נחמד שיש בעולם המוצרים האלו.

בואו נעזוב כרגע בצד שמות וכו׳

בואו נתרכז במה קורה פה בעצם,

מים כשלעצמם, הם לא דבר מזיק, אך ברגע שמים עומדים במקום הם כבר בעיה, לא נכנס להסבר כימי מעמיק על מגנזיום מינרלים וכדומה, רק שתדעו שבמים שעומדים, יש תהליך שמתרחש, לבסוף הדבר הזה מפקיד את עצמו, איפה? על האוטם שלכם, שוב, אני ממש נוגע בזה בקטנה, יש פה עניינים גם של קורוזיה לצבע וכדומה, אני לא רוצה לגנוב נושא אז לא נכנס לזה סופר לעומק,

אז לבסוף מה קיבלנו? משהו שלמעשה פוגע באוטם, אבל כולם מתלהבים שהוא מתרחש, זה כמו שאני רואה דיטיילירים מעלים תמונות של בידינג כתוצאה נלהבת של עבודה, וזה שגוי.

עריכה: רק לטובת הבהרה, מבחינתי לא בידינג ולא שיטטינג מעיד על כך שהמוצר עובד, אלא רק שעל פני המשטח יש צפיפות גבוהה, חשוב מאוד שלהעביר מסר שמוצר לא אמור להימדד בצורה כזו.

עריכה אחרונה על ידי AstoDriver
  • תוכן חדש...