Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת המיליון, ואין לה תשובה אחידה, היא משתנה בהתאם לכול אחד והדרישות שלו.

לאיזה סוג רכב ומה צבע הרכב, האם הוא יטופל כל רבעון או שלא, מה תדירות יישום הווקס שאתה מוכן לבצע, מראה תצוגה, ומה התקציב.

מבין? אני מאמין שכל מקרה וצורך הוא פרטני ואין דבר כזה ״הכי טוב״, או שאלות שאני הרבה שומע בסגנון ״מגוואירס או מנזרנה?״ פשוט אין דבר כזה.

פורסם

הרכב מיני קופר s צבע כתום/צהוב הגג שחור. מוכן ליישם אוטם/ווקס ברכב כמה שצריך גם כל חודש מצידי (שוטף כל שבוע).

תקציב? לא יודע, מה ההמלצות בכל קטגוריית מחיר נגיד עד 150 מה מומלץ ומה עד 300 מומלץ..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

דרך אגב, אם כבר לקחנו את זה לכיוון של אוטמי צבע אז גם פה יש לי התלבטות...

אני מאוד מתלבט בין ה מנזרנה PL לבין ה Chemical Guys Jet Seal 109...

כרגע אני הולך עם המנזרנה פשוט כי ניתן לקנות בקבוק שלו ב 99 שקל ל 250 מ"ל אבל אני לא באמת הצלחתי לקבל החלטה שהיא מושכלת מעבר לזה...

ניסיתי למצוא דיונים על מי מהם יותר טוב אבל ללא הצלחה רבה.

הצלחתי למצוא דיונים בחו"ל שבהם כתבו שה ג'ט סיל דוחה מים הרבה יותר טוב מהנזרנה במידה וזה נכון זה חשוב לי מאחר ואני רוצה ציפוי הידרופובי ככל שאפשר

• תוכן חדש...