Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידית בלם התחילה לאחרונה לעשות בעיות בשחרור שלה עד כדי מצב שהיום היא נתקעה למעלה והייתי צריך עזרה של מרים משקולות כדי לשחרר אותה. הבעיה היא בכפתור השחרור שלא נלחץ ולכן לא משחרר את המנגנון.

זו ידית שכבר הוחלפה ברכב הזה במוסך מורשה לפני קצת יותר משנה. אז הבעיה היתה שהידית בלם לא נדרכה (לא נשארה במצב משוך) לכן החליפו לי אותה לידית משופצת תמורת כ-1500 ש״ח. ממש לא נשמע לי הגיוני שוב להוציא סכום דומה ועוד אחרי שנה.

יש אלטרנטיבות אחרות?

תודה

פורסם

הבעיה זה בכבל שמופעל על ידי הכפתור בלם יד, הוא פשוט לא מתוח- תקצר אותו - כמו שמקצרים כבל בלם יד .

בגדול יש פאנל אמצעי שמתפרק והחלק הפנימי של הידית בצד של הכפתור או שיוצא החוצה או מחליק למטה אני לא זוכר.

אבל מול 1500 שקל זה שווה את ההתעסקות.

פעם עזרתי לאשתו של חבר זה לקח 10 דקות אם אני זוכר נכון.

פורסם

העניין הוא שהכפתור כרגע נראה בפנים כלומר לא לחיץ בניגוד לידית במצב תקין שבא רואים שהכפתור בולט מאוד וקפיצי כשלוחצים עליו.

האם לדעתך הפתרון שלך עדיין רלוונטי במצב כזה?

• תוכן חדש...