Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת KIA FORTE

MZN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לחשוב כמה לבקש על הרכב, עלייה לכביש יולי 2012, הרכב שייך לזוג פנסיונרים, עבר לא יותר מ20K קילומטר, ללא תאונות, פה ושם מכות צבע שטחיות, מנוע 1.6 כולל חבילת מולטימדיה עם מסכי טאץ' בכריות של הנוסעים גלגלי מגנזיום וכל מני אבזורים..

נכנסתי ליד 2 והופתעתי לראות מחירון 63K, זה הגיוני?! הרכב עלה באזור ה130K.

הייתי צריך להכניס אולי שנת 2013?

והאם רכב עם נתונים כאלו, אמור להימכר מעל למחירון?

פורסם

תבדוק בלוי יצחק, תשקלל נתונים והרכב האמור הוא מודל 2012.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אחרי שקלול בלוי יצחק, 81K.

האם ריאלי לבקש יותר? תודה.

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם

לעניות דעתי - לא.

אני בספק אם תקבל גם 70.0 אלף שקל, כשאפשר בתוספת לא גדולה לקנות רכב חדש 2016, ולא להסתפק ברכב בן 4.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מחזק את דברי דיסקו. הסיכוי למצוא קונה מעל המחירון במכונית משפחתית הוא אפסי, ואפילו הסיכוי למכור במחירון הוא די נמוך...

פורסם (נערך)

פורטה קיבלה מתיחת פנים ב2013 והיא נראית אחרת לגמריי גם מבפנים וגם מבחוץ - מה שמוריד עוד יותר את המחירון של הדור הקודם.

בחיפוש קצר ביד 2 ראיתי פורטה אחת עם 48 אלף קילומטר ואחת עם 68 אלף קילומטר,

שתיהן יד ראשונה, מוצעות ב62, מחיר סגירה ככל הנראה יהיה סביב ה 58.

תשאל את עצמך, אתה, היית מוסיף 20 אלף שקל, שקל על רכב בשביל הפחתה של 28K קילומטרים ?

אגב, מחירון לוי יצחק, מעולה כדי להרוג יתושים בבית.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

אי אפשר לחשוב על זה כך כי מודעה ביד2 לא מראה לך את מצב הרכב, את מצב הרכב שאני מדבר עליו אני מכיר, והוא במצב מטורף, לא יודע אם הרכב הזה עבר את ה70 קמש אי פעם בכלל...

בכל מקרה, ירידה של 70 אלף שח ב4 שנים זה מטורף בעייני, אני חושב על לפרסם ב72K, מקסימום לא אקבל הצעות...

פורסם

שוק היד שניה הוא שוק של קונים - על אחת כמה וכמה ברכבים שנפוצים מאוד בליסינג, הרכב ברמת גימור LX או EX?

אם זה הרמת גימור הגבוהה יהיה לך יותר קל למכור במחיר שקצת קרוב יותר למחירון - אבל לדעתי מחיר מחירון לרכב שנפוץ בליסינג הוא נדיר,

אבל אם יש לכם סבלנות אתם יכולים לנסות אולי תיפלו על ה"משוגע" שיחפש רכב כזה ויהיה מוכן לשלם(היו מקרים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחי קנה קיה פורטה 2012 ב-61K עם נתונים זהים, דגם EX, יד 1, 35K ק"מ, חדשה לחלוטין.

הסיכוי שתקבל מחירון על רכב כזה כמעט אפסי, הבחור שמכר לאחי את הרכב פרסם ביד 2 למעלה מ-4 חודשים עד שהתייאש והסכים להתפשר. המחיר שאתה מבקש בכלל לא ריאלי, חבל לך על הזמן. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה ואל תשכח שהמחירון רק ימשיך לרדת.

פורסם

כן זה הדגם היקר יותר EX.

האם אחיך קנה עם מערכת מולטימדיה וכל השטויות האלה של מסכים במושבים? זה לבד עלה באזור ה6K.

כמו שאמרתי, אפרסם ב72K ~ 70K, ונראה מה יהיה הפידבק שאני אקבל..

מעניין אותי אם הירידה כזו דרסטית גם ברכבים אחרים, הפסד של בערך 70 אלף שח ב4 שנים...

פורסם

הקיה ריו שלי הייתה במחירון 90K שקניתי קניתי אותה במבצע חבר ב80K אחרי שנתיים ו26 אלף קילומטר המחירון המשוכלל היה 66K המחירון הרגיל 64K,

אחרי חודשיים של פרסום ב60-62K שבקושי קיבלתי שיחות הורדתי ל58K בידיעה שיש לרכב רק עוד חודש וחצי עד הטסט ובסוף מכרתי ב57K.

הרכב לא קיים בשוק(נמכרו 37 כאלו כל התקופה ורובן מוניות\רכבי לימוד נהיגה) ולמרות זאת היה קשה מאוד להגיע למכירה.

ברכבים שנפוצים בליסינג שוק הליסינג גורר את כל המחירון של הפרטיות למטה(השוק מוצף ונוצר מצב של יותר היצע מאשר ביקוש).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קצת קשה להתייחס ברצינות למחירון. הכי ריאלי לדעתי זה לראות בכמה מפרסמים רכבים עם נתונים דומים לשלך.

אם תפרסם במחיר גבוה, רוב הסיכויים שתקבל שיחות עם אנשים ששואלים בכמה אתה מוכן לרדת לפני שבכלל ראו את הרכב (ותתעצבן סתם) או שלא תקבל שיחות כלל.

אם אתה באמת רוצה למכור, קח בחשבון שערך הרכב לא ישמר ורק ימשיך לרדת עם כל חודש שעובר.

כמו שכתבו, זה שוק של קונים ולא של מוכרים.

פורסם
כן זה הדגם היקר יותר EX.

האם אחיך קנה עם מערכת מולטימדיה וכל השטויות האלה של מסכים במושבים? זה לבד עלה באזור ה6K.

כמו שאמרתי, אפרסם ב72K ~ 70K, ונראה מה יהיה הפידבק שאני אקבל..

מעניין אותי אם הירידה כזו דרסטית גם ברכבים אחרים, הפסד של בערך 70 אלף שח ב4 שנים...

לפרסם ביד 2 לא עולה כסף.

תפרסם ותראה. אני מאמין שזה יכניס אותך לכיוון הנכון - המון טלפונים, יש לך אוצר ביד.

מעט טלפונים - אתה בכיוון הנכון ואתה צריך רק לתפוס אחד שישלם מה שאתה רוצה.

אין טלפונים - אתה ממש לא בכיוון.

בהצלחה

• תוכן חדש...