Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צדיקים תמימים, אף אחד לא הבין מה זה פוזה של ג'יפ. סתם התפתח לו סגמנט פנאי מתחת לאפנו, והוא מאיים לבלוע את כל הרכבים האחרים..

לגבי הFRV, זה שהיא בולעת דלק נפל לי האסימון רק לקראת הסוף. אף פעם לא בדקתי באמת לעומק, זה רק עשה עלי רושם של חסכן יחסי. ולגבי הרוח, זה שהרכב שקט היה יחסי לזבל הקודם ובשיוט נמוך ללא רעשי רוח.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כשאני חושב על מסעות הקאמל טרופי, על בחורינו המצויינים והמסוקסים חותכים את המדבר ברכב שנראה מדהים ועם פוזה של ג'יפ, דבר ראושן עולה לי מנטלית תמונה של אאוטלנדר.

https://www.youtube.com/watch?v=fzhhge7hy4o&feature=youtu.be

פורסם
איזה פוזה יש בדיוק לג׳יפ? אני באמת תוהה

יש לי חבר שאומר "הפעם היחידה שתהיה מעליי בכביש זה שתיסע באוטובוס"

אז תתפלא, אבל יש

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מבחינתי לג'יפ בעיר יש פוזה של "אני דושבג ולא שם על אף אחד" או "אני פוסטמה שלא יודעת את ההבדל בין בטיחות אקטיבית\פאסיבית ועובי פח".

מי שיורד לשטח, אחלה.

אבל לקנות ג'יפ גדול בשביל לנהוג בעיר? עד כמה אתה סוציומט?

פורסם

נדוש? הצורה החדשה של האאוטלנדר מסובבת ראשים בטירוף, אני צריך להתאפק לא לחייך מאוזן לאוזן כשאני קולט את זה. ורכב שחור אחרי ציפוי + ווקס... זה בכלל להיט היסטרי שעושה נקע בצוואר

20160505_104839.jpg

פורסם

שמע אתה משהו מיוחד, אל תשתנה לעולם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
נדוש? הצורה החדשה של האאוטלנדר מסובבת ראשים בטירוף, אני צריך להתאפק לא לחייך מאוזן לאוזן כשאני קולט את זה. ורכב שחור אחרי ציפוי + ווקס... זה בכלל להיט היסטרי שעושה נקע בצוואר

אין ספק, גם כבר ראיתי לא מעט תאונות שקראו בגלל נהגים שבהו באאוטלנדר שעברה לידם, ולצערי גם כמה הולכי רגל פה ושם שתוך כדי בהיה והליכה נתקלו בעמודים, והגיעו למיון עם זעזוע מוח.

שמע, אתה הזוי ברמות שטרם נתקלתי בהן, אבל באמת מאוד משעשע.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

הוא צודק שהאאוטלנדר מסובב ראשים. יש אחד בבניין שלי וכל פעם אני מסתכל עליו ומנסה להבין מה הם חשבו כשהם הדביקו את החזית המכוערת הזו עליו. ככה זה כשאתה מנסה לקחת רכב ישן ובכח "לעדכן" אותו. וזה אפילו גרוע יותר בשחור, כל הכרום הזה זועק "הצילו!" למרחקים.

ולא שהקודם היה יפה במיוחד, סה"כ צורה גנרית של SUV. אבל החדש מזעזע.

פורסם

הנה, בדיוק נסעתי הרגע מאחורי היצירה המוטורית שלך הרגע, ואם אני לא טועה היא השביעית או שמינית שראיתי הבוקר (מהדגם החדש) וזה בכעשרים דקות נהיגה, אבל היא לא נדושה בכלל.

פשוט מהממת...

bf54664960fedeeb41d76a3b49af8d31.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...