Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחרי 3000 קילומטרים עם הרכב, מדדתי את צריכת הדלק (לפי לקיחת קילומטרז' לפני

תדלוק ראשון ואחרי תדלוק שני, חילוק הקילומטרים שעברו בין התדלוקים בליטרים).

יצא לי צריכת דלק של 13:1.

באופן מפתיע, מחשב הרכב דייק. גם הוא נתן את הצריכה הזאת.

הנסיעות שלי הן 60% עירוני, 40% בינעירוני (אך עם רמזורים - כביש 40).

מכיוון שהגעתי מקטנועים, אין לי הרבה מושג לגבי מה נחשב צריכה מוגזמת או

סבירה. לי סה"כ נדמה שמדובר בצריכה סבירה, למרות שמהביקורות ברשת

ציפיתי לצריכה טיפה יותר טובה.

דעתכם?

פורסם

לנסיעה שרובה עירונית זאת צריכת דלק תקינה.

הנסיעות עם מזגן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

זאת צריכה סבירה לרכב חדש ,

אצלי באותו רכב עם קרוב ל13 אלף ק"מ וכשרוב הנסיעות בתוך העיר, עם מזגן הצריכה היא סביב 1 ל14.5.

בלי מזגן הצריכה היא סביב 1 ל15 כשהרוב עירוני.

נ.ב אני ממש לא נוסע כמו סבתא, עשיתי ניסוי בנסיעת סבתא על הרכב, ובמשך 300 ק"מ הצריכה היתה מעל 1 ל18 (ללא מזגן).

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הנסיעה כמעט תמיד עם מזגן.

אני מעדיף מיזוג על 1 (הכי נמוך), מחלונות פתוחים.

admtaynov13?

2500 טורים לדעתי זה נמוך מידי בשביל להעביר

הילוך.

פורסם

בערך ב2.8-3.

לרוב אני מעביר הילוך לפי הרגש שלי. זה יוצא

כמעט תמיד שנייה לפני החץ או איתו.

פורסם

איך אפשר להגיד שסלד מסוים יספיק,לכול רכב טווח אחר,בעליות צריך למשוך יותר למשל,מה שמתאים ל206 לא בהכרח מתרים ל 208.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך אפשר להגיד שסלד מסוים יספיק,לכול רכב טווח אחר,בעליות צריך למשוך יותר למשל,מה שמתאים ל206 לא בהכרח מתרים ל 208.

אף אחד לא אמר שזה מתאים, אני רק אומר שבסלד הזה אני מקבל צריכה טובה, ואם אני מעביר הילוך ב3K אז הצריכה יורדת ו3K הוא הסלד ה"מתאים" להעביר הילוך, אני פשוט אומר תלחץ יותר - הצריכה תעלה.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...