Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 305
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאאאאאאא!!!

מה זה??

אסטון מרטין לגונדה. סוג של איחוד בין שני מותגים. היה שם כפתורי מגע עוד לפני סטיב ג'ונס נולד. עלה כמו פרארי וחצי. הכל התקלקל אחרי חודש.

עדיין, קלאסיקה.

פורסם

מישהו מזהה את הרכב הבא?

רמז :זה מהסדרה מסטר בין,

באמת אנשים קנו את זה? (זה לא מזמן זה משנות ה 80)

reliant_1.jpg

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
מישהו מזהה את הרכב הבא?

רמז :זה מהסדרה מסטר בין,

באמת אנשים קנו את זה? (זה לא מזמן זה משנות ה 80)

מה זו המכונית הזו?

פורסם

הסאנגיונג קיירון וכל האחרים פשוט זוועה. שונא את המכוניות האלה. וגם כל היונדאים למיניהים וכל המכוניות הקוריאניות.

סוזוקי ליאנה. טויוטה קורולה. מרצדס ML הקודמת מכוערת מכוערת! רנו טווינגו למנהל בית ספר שלי יש כזה איזה אוטו מכוער. :lol: מנהל שבא עם טווינגו :-D

פורסם

ואווו יש לה 3 גלגלים. היא בטח נורא לא יציבה, הרי שבפניות היא עלולה ליפול קדימה עם קצת בלימה.

פורסם

פרנקוס, זו פשוט מכונית עם הנדסת אנוש לקויה. מעניין על איזו מהירות היא מתהפכת, ולאיזו מהירות היא מגיעה.

פורסם

חברה, די אתם צוחקים אלי, יש כאן המון מכוניות שאתם רשמתם ואי אפשר בכלל לאמר שהמכוניות מכוערות. למשל פורד אנגליה... אוטו ממש ממש סימפטי! דייאטסו סיריון, אוטו חמוד :) אטוס... לא נראה באמת משהו אבל, סובארו לאון זה באמת משהו שהייתי מסכים עם רובכם זה אוטו מגעיל פשוט, ועוד אומרים שהוא אוטו טוב זה ממש מצחיק, לא הייתי קונה אוטו כזה אפילו עם היה עולה שקל! גם חיפושית, טוב אבל זה קלאסיקה, אז אני לא יודע לא יכול ממש להגיד לכם אבל לי תאכלס האוטו לא נראה משהו. ומי שאמר שפולו קלאסיק זה אוטו מכוער בטח נוסע על משהו יותר מכוער, בגלל שהאוטו ממש יפה!

אני לא יודע איזה אוטו באמת גורם לי להקיא אבל זה כנראה יתגלה עוד מעט :) טוב בוא נצחק קצת איתכם אני בוחר באוטו הכי מכוער בעולם - 18218bugatti-veyron-big.jpg

פורסם

יש כמה:

דייהטסו באטריה (שגיאת כתיב מכובנת),מרצדס E-CLASS החדשה,לקסוסים למינהן, פורשה קאיין,911 אבל הזוכה הגדולה היא לא אחרת מאשר פורשה פאנאמרה (אזהרה- להרחיק ילדים, נשים בהריון ואנשים הסובלים מבעיות לב- נא להתרחק):

porsche-panamera-003.jpg

פורסם
כל סטיישן?

RS6... מה אני יעשה.. הרכב הראשון שעלה לי לראש

מכוערת אה?

במיוחד הלבנה, יצאה מסדנת Avus Performance

700 כוס סוס, מ-0 ל-100 היא מגיע תוך 3.9 שנ',מ-0 ל-200 תוך 12 שנ'[/quote

מי בכלל דיבר על נתונים טכניים?

סטיישן זה מכוער ולא יעזור כלום וגם האאודי הזאת סתם ביזבוז.

פורסם

דווקא יש סטיישנים יפים,

פיג'ו 307,407, סיטרואן C5, אלפא ספורטוואגן.

לא כולן יפות אבל בהחלט יש.

פורסם

המאטריה היא לא פחות מאשר הברקה עיצובית. לא יודע מה איתכם, אבל הייתי מעדיף אותה בכל יום נתון על פני סיריון.

• תוכן חדש...