Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אופל אסטרה 02' אוט' 1.6 בנזין.

לרכב יש נורה שדלוקה קבוע- צ'ק אנג'ן. הרכב עובד יפה מאוד מהבחינה שהוא נוסע והכל טוב ויפה.

הבעיה היחידה שיש לי איתו, זה שיש לי בעיה (לאחר שבדקתי עם מספר מוסכים) זה עם המחשב של הרכב. הבעיה היא שכשאני רוצה להאיץ או למשוך טורים, אני לא יכול. הרכב כאילו ננעל לי לאחר שאני מגיע ל-3 טורים.

מה שאומר שאם אני רוצה לתת קיק או לצאת לעקיפה או סתם למשוך טור בעלייה קשה, אני לא יכול.

אני כן מצליח להגיע ל-120 אבל הבעיה הזאת גורמת לי כל הזמן לפחד לתת גז.

הדבר הנוסף שאני מנסה להבין, זה האם אני יכול לתקן את זה? איפה? על מי אתם ממליצים?

הבעיה משפיעה גם על הילוך הספורט של הרכב, שכן אי משיכת הטורים הופכת אותו ללא רלוונטי.

אשמח מאוד אם תפנו אותי למי שמבין בזה, ותגידו לי מה טווח מחירים וכל זה.

תודה רבה.

פורסם
כן, פשוט כל אחד אומר לי משהו אחר ולא רציתי סתם לשלם למישהו?

בדקתי את העניין עם האשכול שפתחתי בעבר, מסתבר שזה לא אותו עניין. מה שהיה עם חיישן הקאמשפט וכל זה סודר.

אני מדבר על בעייה אחרת שאמרו לי שכנראה נובעת מהמחשב של הרכב. אשמח אם תעזור לי בעניין

פורסם (נערך)
כן, פשוט כל אחד אומר לי משהו אחר ולא רציתי סתם לשלם למישהו?

מה אמרו לך במוסכים וכמה זמן לקח להם להגיע למסקנה? תן יותר מידע מה קרה שם. אם תרשום קוד תקלה שהתקבל במוסכים יהיה לאנשים כאן יותר מידע.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

תדבר עם גוגלי מחשבים

03-6314000

לא מזמן החליפו לנו מחשב רכב במרצדס ויטו הבן אדם מאוד נחמד ולא עזב את הרכב עד שהצליח להתגבר על התקלה

• תוכן חדש...