Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן 1000 סמק, עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתעניין בשביל חבר בנוגע לרכב קטן.

הוא גר בראשלצ ונוסע כל יום לנתניה, 5 פעמים בשבוע, .70 ק"מ ביום.

מחפש רכב חסכוני ככל הניתן ושיהיה אמין כמובן.

האופציה שלי כרגע זה סקודה סיטיגו 1000 סמ"ק 2013.

השאלה אם רכב כזה יחזיק לאורך זמן או שאולי כדאי לחשוב על אופציה של 1200 סמק ?

תודה !

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

אם אין לו דרישות מיוחדות מהרכב חבל לקחת 2013 כשיש סאנדרו חדשה ב₪55K

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ראשל"צ - נתניה זה 45-50 ק"מ לכיוון, תלוי מאיפה יוצאים ולאיפה מגיעים.

מצומת נתניה מרכז עד גשר ראשון, בלי להכנס לתוך העיר זה משהו כמו 42-43 ק"מ.

יש פקקים רציניים לשני הכיווונים, בשעות העומס מדובר במשהו כמו שעה וחצי עד שעה ושלושת רביעי לכיוון.

יש לתת עדיפות לנוחות ישיבה ולרכב שנוח לבלות בו כ 3 שעות ביום. הייתי מעדיף חד משמעית מכונית סופר מיני עם מנוע 1.2-1.4 ולא מכונית מיני 1.0, תוך וויתור לא מאוד גדול על צריכת דלק.

פורסם

בצריכת הדלק יהיה הפרש קטן אבל אני מסכים לגבי סעיף הנוחות.

קליאו III הייתה לי נוחה בנסיעות בינעירוניות ארוכות וגם הייתה חסכונית בדלק ואמינה. התחזוקה סבירה מאוד למעט טיפול טיימינג יקר אחרי 4 שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ראשל"צ - נתניה זה 45-50 ק"מ לכיוון, תלוי מאיפה יוצאים ולאיפה מגיעים.

מצומת נתניה מרכז עד גשר ראשון, בלי להכנס לתוך העיר זה משהו כמו 42-43 ק"מ.

יש פקקים רציניים לשני הכיווונים, בשעות העומס מדובר במשהו כמו שעה וחצי עד שעה ושלושת רביעי לכיוון.

יש לתת עדיפות לנוחות ישיבה ולרכב שנוח לבלות בו כ 3 שעות ביום. הייתי מעדיף חד משמעית מכונית סופר מיני עם מנוע 1.2-1.4 ולא מכונית מיני 1.0, תוך וויתור לא מאוד גדול על צריכת דלק.

רשמתי בתחילת ההודעה שזה יוצא 70 ק"מ הלוך חזור, ז"א שעה וחצי הלוך חזור. הוא נוסע נגד הפקקים

פורסם

בסדר, אבל אם להיות מדוייקים, זה יותר מ 70 ק"מ הלוך וחזור. פקקים יש גם כשאתה יוצא מנתניה וגם כשאתה יוצא מראשון בבוקר. שעה וחצי לכיוון אחד.

אלא אם יוצאים עד 6:30.

אני עושה את הנסיעה הזו כל יום כבר הרבה שנים והמרחקים הם כמו שכתבתי.

85 -90 ק"מ ביום מינימום.

פורסם

במקומות האלה הייתי מוותר על נסיעה ברכב (ועוד קטן וידני, אני אישית לא הייתי רוצה לנסוע שם כל יום גם עם S קלאס), ונוסע ברכבת.

האוטו יחזיק, אבל בשביל הנהג זה יהיה זוועת עולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על העצה ידיד לנסוע ברכבת אכן זול יותר, אבל למי שצריך רכב זה לא יעזור.

יש עוד עצות בנוגע לרכב מעבר לנוחות ?

פורסם

כאופציה ידנית, הייתי מציע גם את הפנדה שמתמודדת היטב עם סוג כזה של נסיעה.כאופציה אוטומטית, לא הייתי ממליץ על שום רכב מיני עם תיבה רובוטית חד מצמדית, פשוט זוועה להתנייד בנסיעות זחילה עם הרכבים הללו מה גם שצפוי בלאי רב מה שמותיר אותנו בעיקר עם סוזוקי/יונדאי/קיה שמעולות למטרה אם כי פחות חסכוניות (אבל בנסועה כזו, לאמינות התיבה יש השלכה כלכלית שיכולה להתקזז עם צריכת הדלק המוגברת)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

במיוחד בשבילך, עשיתי מדידה [emoji3]

קח בחשבון שהשבוע הרבה אנשים לא עובדים, יש משמעותית פחות פקקים בהשוואה לימים רגילים.

יציאה מאיזור תעשיה נתניה פולג, שזה 5-7 ק"מ דרומית ממרכז העיר.

uploadfromtaptalk1461133511182.jpguploadfromtaptalk1461133522809.jpg

הגעה לראשון לציון מערב העיר.

uploadfromtaptalk1461133570529.jpg

uploadfromtaptalk1461133589841.jpg

שעה פחות שתי דקות, 43 ק"מ. זה מצב אידיאלי, בדרך כלל כאמור לוקח הרבה יותר זמן.

הכיוון הנגדי, ראשל"צ - נתניה - אותו זמן בערך. פקקים קשים עד קו תל אביב וכביש 5, אחרי זה זורם.

פורסם

BUKI תודה על המדידה, אבל הוא יוצא מראשל"צ לנתניה ובחזרה. ז"א נגד הפקקים. אתה נוסע עם הפקקים. ז"א שהמרחק יצא זהה אבל הזמן יתקצר משמעותית

פורסם

אני גר בראשון. עובד בנתניה.

היום יצאתי ב 6 בבוקר כדי להגיע לפני הפקקים לנתניה. הגעתי לנתניה ב 6:40. עבדתי קצת במשרד וב 7:38 נסעתי לראשון חזרה במסגרת העבודה.

אין דבר כזה "נגד הפקקים". במסלול הזה יש פקקים בכל הכיוונים. מכיוון ראשון יש המון אנשים שנכנסים לתל אביב, הכל פקוק. כביש 1 עומד. גם כביש גהה פקוק עד פתח תקווה. כביש 5 פקוק.

אין מצב לעשות את הנסיעה בפחות משעה וחצי אלא אם אתה יוצא לפני 6:30 - 6:45.

רק מגלילות לנתניה התנועה זורמת בבוקר.

• תוכן חדש...