Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לא ידעתי אם זה מתאים בדעוק לכאן, אבל אנסה את מזלי.

לדאבוני הרב, עקפתי משאית והיא החליטה להתנקם בי בזה שהיא זרקה עליי חתיכת זכוכית( כך זה היה נראה במהירות שזה עף, משהו שקוף.. )

הפגיעה השאירה סימן של משהו כמו 1-2 מילימטר, באמצע השמשה.. כמובן שהאפקט הפסיכולוגי נותן את אותותיו והפגיעה מחרפנת!

רציתי לשאול האם ישנו חומר שיאטום דבר שכזה? ניסתי לחפש, אבל כל מה שמילות החיפוש שניסיתי הוציאו לי פיגועי זריקות אבנים.

אשמח לעזרה, תודה.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

פורסם

השתמשתי בחומר הזה מנקודה קטנטנה שקרתה מאבן שפגעה בשמשה ממשאית.

אם הנקודה פיצפונת כמו שהיה אצלי החומר יעלים אותו כמעט לגמרי, לרמה שאתה בעצמך תוכל לראות אותו רק מזוית מסויימת.

אני ממליץ שלכל אחד יהיה את הערכה הזאת בבית!, להזיק זה בטוח לא.

הערה קטנה שלי, כמו בכל דבר בעולם הרכב, less is more לא להשתמש בהרבה, ולא ביגלל שזה יכול לפגוע אלא ביגלל שזה יוסיף הרבה מאוד עבודה אחר כך אם זה ינזל מהצדדים ויתיבש איפה שהוא לא צריך.

בקשר לטסט, אתם ממש אופטימים, רכבים מושחרים ועם פנסים לבנים עוברים שם, נראה לכם שהם יחפשו נקודה על השמשה?!.

כמובן שאם זה ברמה של סדק של כמה סמ זה משהו אחר, אבל גם אז אני לא יודע כמה אכפת להם.

פורסם

תודה למגיבים,

מה שיש בסרטון שצירפו גדול נראה לי פי 30 מהסימן הקטנטן , כמו שאמרתי בסביבות ה2 מ"מ.

אם לא מתאמצים די קשה לראות את זהת

פשוט כאב על רכב שחודשיים על הכביש עם הסימן הזה.. מספיק עבר התעללות מעוברי אורח נדיבים.

הזמנתי את הערכה, אעדכן ואצלם שיגיע.

שוב תודה.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, עבור התייעצות דומה.

יש רכב שאני שוקל לקנות, עם פגיעה שטחית קטנה במרכז השמשה.

אני יודע שאני לא אוכל לחיות עם זה, זה יציק לי בעין. כמובן שהחלפת שמשה היא לא אופציה.

האם הערכה המדוברת אכן עובדת? אפשר לסמוך על זה שזה יעלים פגיעה שכזו?

פות"ש, אשמח לשמוע את נסיונך בעניין.

תודה.

פורסם

עבדתי עם ערכה כזו לתיקון אצלי.

נשאר סימן קטן שבקשי מבחינים, יכו להיות בגלל פספוס שלי.

בכל מקרה, אני מרוצה מהתוצאה.

• תוכן חדש...