Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מאזדה 3 2010 ואתמול כשהדלקתי את המזגן היה רעש מהפן של המזגן

כשאני מגביר ככה גם המהירות של הרעש גוברת וגם רעש יותר חזק

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה

הרעש מהצד הימני למטה (מושב האישה)

פורסם

מאורר מזגן רוב הסיכויים , תבדוק שמשהו לא נתקע בו

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
מאורר מזגן רוב הסיכויים , תבדוק שמשהו לא נתקע בו

כן אני בטוח שזה של המזגן אבל לא כשאני מפעיל את המזגן זה רק המאוורר

ואני לא יודע איפה הוא ממוקם אני רק יכול לנחש שזה מאיפה שמגיע הרעש

פורסם

המאוורר יופעל בלי קשר לקירור / חום , במאזדה אני מאמין שהוא יושב אחרי התא כפפות בצד של הנוסע , צריך לבדוק אם הוא לא נתקע במשהו , או שמשהו במאוורר נשבר.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם
המאוורר יופעל בלי קשר לקירור / חום , במאזדה אני מאמין שהוא יושב אחרי התא כפפות בצד של הנוסע , צריך לבדוק אם הוא לא נתקע במשהו , או שמשהו במאוורר נשבר.

כן ברור

וכמה עולה חלק כזה חדש אם נשבר ?

פורסם
קשה לי להאמין שנשבר...סהכ רכב צעיר יחסית..צריך לפרק אותו ולראות אם מפריע לו משהו להסתובב חלק.

יש איזה מדריך סרטון איך להגיע לאיזור הזה?

פורסם

הייתה לי בעה דומה במאזדה 2 שלי. נסה קודם כל לשחק עם בורר המהירות של המפוח, אם הבעיה היא שיש עצם זר שנכנס למפוח אולי זה יעיף אותו. במקרה שלי זה לא עזר, פירקתי את תא הכפפות, הגעתי למפוח, הצצתי עם פנס ואכן ראיתי עלה יבש במפוח, הוצאתי אותו והבעיה הנפתרה.

פורסם
זה החלק מקט BBP2-61-B10

אתה יכול לבדוק מחירים ולחפש הרכבה ביוטוב

זה מראה רק ברוסית

יכול להיות שזה גם מסנן מזגן שסתום לגמרי וגורם לרעשים, כמו גם עלה.

חיפשתי אותו לא מצאתי

פורסם

לא רק במאזדה, גוף זר שחודר למפוח יגרום לחוסר איזון, ויברציה וכמובן רעש שתלוי במהירות של המפוח.

יש לפרק את המפוח ולנקות ממנו גופים זרים ולבדוק את מצב המסנן מזגן, שאולי חסר או מעוות ומאפשר לגופים זרים, כמו עלי שלכת, להגיע למפוח.

• תוכן חדש...