Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים למזדה 2 08 עם Pioner AVHX2750BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות המלצת הפורום אני הולך להתקין מערכת Pioneer AVHX2750BT.

עכשיו שמתי לב שהרמקולים המקוריים ברכב התחילו לצרום ולהפיק צלילים לא נעימים של גסיסה אז החלטתי להחליפם על הדרך.

ממה שבדקתי מידת הרמקולים ברכב בדלתות הקדמיות והאחוריות היא 6.5, ואז מצטרף לסיפור כל מיני דברים כמו רמקולים על המגש האחורי וסאב בופר שאני מעדיף להמנע ממנו כדי לא לתפוס מקום בבגאג'.

אשמח להמלצת לשידרוג מערכת הסאונד ברכב בתקציב של עוד 1000-1500₪ לרמקולים.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

חשוב לציין שאני מחפש איכות ובאסים סבירים, אני לא טיפוס של ווליום מפרק חלונות ככה שעוצמה סבירה של רמקולין תספיק לי.

פורסם

יא חביבי, מה הלחץ?

הקפצות מותרות רק אחרי 24 שעות.

אפשר גם לחפש המלצות עבר שעונות לצרכים שלך.

מה בעצם אתה בכלל מחפש? רמקולים ומגבר או רק רמקולים?

אל תתקין רמקולים בדלתות האחוריות.

פתוח ליד שניה?

אם אין לך כוונה להוסיף מגבר, קנה סט קומפוננט וחבר אותו אקטיבי לר"ד.

פורסם

האמת שאני רוצה להזמין את כל העניין כמה שיותר מהר, אבל אדע להבא לא להקפיץ לפני 24 שעות.

מה עדיף קומפוננט או מגבר?

למה לא בדלתות האחוריות?

לא אני מעדיף ללכת ל חדש עם אחריות.

מה זה לחבר אקטיבי לר"ד?

אשמח אם תמליץ לי על משהו במסגרת התקציב.

פורסם (נערך)

השאלה לא צריכה להיות קומפוננט או מגבר, אלא אם רק קומפוננט או קומפוננט ומגבר במסגרת התקציב.

תמיד תוכל להוסיף מגבר בשלב מאוחר יותר, אבל רצוי לחשוב על זה מראש בבחירת הרמקולים.

צריך גם להבין שהפקה של צלילים נמוכים תהיה מוגבלת יחסית רק עם רמקולים קדמיים (רמקולים בדלתות מאחור לא יעזרו. ומעבר לכך הם לא ממוקמים אקוסטית טוב וימשכו את המוזיקה אחורה ולמטה ולכן ההמלצה להימנע מהתקנה שלהם).

האפשרויות לתת מענה לכך הן רמקולים 6X9 במגש או סאבוופר (שביקשת להימנע ממנו) שידרוש כבר הגברה.

אם אתה הולך על אחת מהאפשרויות הנ"ל, תתעלם מההתייחסות שלי לעבודה אקטיבית (חוסר בערוצים או צורך ביותר ממגבר 4 ערוצים).

המכשיר המדובר יכול לעבוד בשתי תצורות:

Normal - יציאות רמקולים וטרום הגברה טווח מלא.

Network - עבודה בתצורת 3WAY שמאפשר לחלק את התדרים בין היציאות השונות כדי להגדיר ערוצים ייעודיים לכל רמקול בנפרד (ולאפשר שליטה נפרדת מדוייקת יותר על כל רכיב) ובכך לייתר את השימוש בקרוסאובר של סט הקומפוננט. ביציאות הרמקולים (2 זוגות), היציאות ה"קדמיות" מוגדרות כטווח גבוה עבור חיבור לטוויטרים והיציאות ה"אחוריות" מוגדרות כטווח נמוך עברו המידבאסים. ביציאות קדם הגברה (3 זוגות), חלוקה דומה עבור טוויטר, מידבאס ותוספת של הסאבוופר.

אז הכוונה שלי היתה, שאם אתה מבצע רכישה רק של קומפוננט קדמי, חבר אותם בתצורת Newtork ללא הקרוס שלהם, כדי להרוויח את השליטה הפרטנית בכל אלמנט וגם להנות מחלוקת הספק טובה יותר מהמגבר הפנימי של הר"ד.

לגבי המלצה לקומפוננט, חפש המלצות של Audio King עד 700 או 1200 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...